|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 440, 441, 442 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
ann napisał: | Salamandra ale Ty mi nie odpowiedziałaś na pytanie co u Ciebie :wink: Jak nowa klasa, nowa szkoła, otoczenie? |
Wybacz, nie zauważyłam ;)
Jak już pisałam, wszystko całkiem nieźle. Udało mi się parę razy zgubić... To za duży budynek jak na moje możliwości. Nauczyciele przyzwoici, ludzie też. Nie jest źle.
Arr! :przytul:
|
|
Czw 20:17, 02 Wrz 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry!
1. minął, jeszcze jutro i weekend. Dziś nam uświadomili, że codziennie mamy rach. - wymyśliłam z tej okazji hasło 'Dzień bez rach. dniem straconym.' :mdleje: Poza tym jakoś się żyje. Mam pomysł na tapetę, tytuł roboczy: księżniczka czy żaba. :mrgreen:
A co u Was? :)
|
|
Czw 20:28, 02 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | choć osobiście nie pamiętam odcinka w którym dostała w głowę. |
kto mi powie, jaki serial ogladałam, w którym główna bohaterka dostała kule w głowę :(
Ja poza Housem i NY raczej nic nie oglądam, więc jestem w kropce.
Byłam pewna, że to NY, ale możliwe , ze oglądalam na AXN, a nie na Polsacie
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Czw 20:34, 02 Wrz 2010 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka było przefantastycznie! Jadę w przyszłym roku znowu chyba <3 nie robiłam auta, a na Gibraltarze czasem miałam kilka cm do murków itd. W Hiszpanii podobało mi się o wiele bardziej niż w Portugalii, ale w Lizbonie mało Hard Rock Cafe nie okradłam. Ta Warszawska może się przy Lizbońskiej schować :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Czw 20:37, 02 Wrz 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie :*
Arr, byłam w Hiszpanii w czerwcu, i jak wróciłam do Polski, to przeżyłam szok termiczny i nie tylko po wyjściu z samolotu - było ciemno przez prawie czarne chmury i ze 20 stopni zimniej :roll: więc doskonale Cię rozumiem.
No i fajnie, że Ci się podobało ;).
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Czw 20:56, 02 Wrz 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | a pamiętasz przy jakiej "okazji" ją postrzelili? |
majaczy mi się, że stała z Makiem na szczycie wieżowca. Skończyła się strzelanina i gdy wydawało się, ze jest po wszystkim - padł śmiertelny strzał.
Chyba zaczne nowy polski serial "Szpilki na Giewońcie". Własnie się zaczął na Polsacie. Lubię Zakopane, więc spróbuję
|
|
Wysłany:
Czw 21:04, 02 Wrz 2010 |
|
Lupus
Kot Domowy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jak ci coś powiem to spadniesz z krzesła - zrobiłam zadanie z Wosu, już, czyli z 3 tyg wyprzedzeniem |
spadłabym, ale nie siedzę na krześle, więc masz szczęście. Cóż, jest to dla mnie szokujące, ale mimo to nie wyzwoliło to żadnych większych reakcji. Mało co byłoby zdolne wywołać zauważalną reakcję u mnie w tej chwili :roll:
Ja zrobiłam matematykę. Taaa... Kazałam Kubie dobrze mi się przypatrzyć wtedy, bo może już mnie nie zobaczyć robiącej lekcje z matmy...
Dodano 1 minut temu:
Lupus napisał: | Chyba zaczne nowy polski serial "Szpilki na Giewońcie". Własnie się zaczął na Polsacie. Lubię Zakopane, więc spróbuję |
Ja mam jakieś dziwne uprzedzenie do polskich produkcji ;)
A co w ogóle u Ciebie, Lupus? Niby Cię dosyć często widuję, ale nie rozmawiamy nigdy ;)
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Czw 21:09, 02 Wrz 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Niby Cię dosyć często widuję, ale nie rozmawiamy nigdy |
Masz rację i chyba teraz też nie pogadamy. Sorry.
Zdecydowałam się na Szpilki na Giewoncie oglądane w łóżku. Dlatego wyłaczam się i ide w kierunku łózka do ciepłej pościeli.
Do Zobaczenia
|
|
Wysłany:
Czw 21:14, 02 Wrz 2010 |
|
Lupus
Kot Domowy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lupus napisał: | majaczy mi się, że stała z Makiem na szczycie wieżowca. Skończyła się strzelanina i gdy wydawało się, ze jest po wszystkim - padł śmiertelny strzał. |
no cóż nie kojarzę żadnej takiej sytuacji w csi ny, no i Stella na pewno żyje więc nie mół być to śmiertelny strzał :P
Ta scena za to kojarzy mi się z Agentów NCIS, tam zastrzelili agentkę na dachu i była tam ze starszym agentem, Gibbsem :P
Sevir ja matmy jeszcze nie zrobiłam, zaczęłam, ale nadal mam odmóżdżenie :roll:
Też mam uprzedzenie do polskich produkcji, choć jest kilka świetnych seriali, oczywiście nie mówię tu o żadnych tasiemcach na 300 i więcej odcinków, tylko takie 2/3 sezonowe jak Ranczo, Oficer i dalsze części itp :P
|
|
Wysłany:
Czw 21:14, 02 Wrz 2010 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 440, 441, 442 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 441 z 636 |
|