_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 19:32, 05 Wrz 2010
Zawsze można posiadać owe dwa walory i wciągnąć kogoś w morskie odmęty na ten przykład. Jeżeli już idziemy w takie mitologiczne klimaty.
Lub można zasłynąć ze stworzenia piorunów, którymi gromowładny Zeus ciskał w niewiernych sprzeciwiających się jego poleceniom. Czy też stworzyć zbroję dla prawie, że niezniszczalnego Achillesa.
_________________ I want to believe...in HaS! Wysłany:
Nie 19:41, 05 Wrz 2010
Mirela mam perwersyjne nastawienie do dziewczyn tylko w męskich, błękitnych koszulach :twisted: Muszę sobie znaleźć faceta z takimi koszulami :mrgreen:
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Nie 19:42, 05 Wrz 2010
Witam ponownie!jak żyjecie?ja ogladam kabarety i czekam na Bones!jutro znów ten budynek zwany:''Budynkiem Grozy Zóych Ludzi i Ich Podwładnych'' :twisted: zwany w skrócie przez nas BZP przeraża i cieszy choć to drugie zwykle rzadziej... :cry:
I moje nowe prawo fizyczne:''Tylko House ma takie przyciąganie ziemskie'' :wink:
Ostatnio zmieniony przez Nika603 dnia Nie 19:48, 05 Wrz 2010, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet'' Wysłany:
Nie 19:46, 05 Wrz 2010
Lub można zasłynąć ze stworzenia piorunów, którymi gromowładny Zeus ciskał w niewiernych sprzeciwiających się jego poleceniom. Czy też stworzyć zbroję dla prawie, że niezniszczalnego Achillesa.
Ale to i tak jest mało majestatyczne, rzemielśnik nawet najlepszy zawsze będzie rzemielśnikiem. A bycie panem mórz i oceanów to zupełnie inna bajka.
Nie 19:47, 05 Wrz 2010