maria lucie no miejski, niestety nie holenderski, ale ramę ma takiej klasycznej damki :)
pomalowałam go w złote kwiatki i jest piękny, stoi sobie na środku dużego pokoju i czeka, aż mu kupię lusterko i oldschoolowy dzwonek :) i lampkę bo się spsuła ;)
i mam nadzieję, że pogoda dopisze w październiku, bo nie mam bezpośredniego dojazdu na uczelnię, bo na jakimś zadupiu robią kampus, nie myśląc o komunikacji, i będę musiała kombinować z autobusami, a rowerem to w sumie mam blisko..
Sro 18:42, 08 Wrz 2010
Przepraszam, ale przypomniał mi się pewien bardzo głupi kawał o nowo narodzonym dziecku :3
dawaj go! ;)
maltretowali mnie, bo się nie ruszałam i oddychać zaczęłam dopiero po reanimacji. co jednak normalne nie jest.
kremówka, nawet nie wiesz, jak Ci tego roweru zazdroszczę! koniecznie, koniecznie nam musisz zdjęcie pokazać!
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Sro 18:45, 08 Wrz 2010
maria lucie to jak już odpicowywanie się zakończy to pojadę z nim do miasta żeby mieć ładną scenerię i wrzucę tu gdzieś fotki ;)
no ja bym chciała mieć najbardziej taką autentyczną holenderkę, ale drogie to strasznie ;) chyba, że sobie pojadę do Holandii kiedyś i kupię, bo najwięcej się zawsze płaci za to, że coś jest zagraniczne ;P
kremówka ale nie musisz się obracać cały czas w tym samym kręgu znajomych! Poznawaj nowych ludzi, bądź otwarta :wink: Przecież po zerwaniu chłopaka nie obrócą się Twoi znajomi, chyba aż tacy nie są chamscy i nie patrzą na to kogo masz w związku. NIE MOŻESZ SIĘ MĘCZYĆ CAŁE ŻYCIE Z JEDNĄ OSOBĄ! Zaryzykuj! A co będzie dalej to pomyślisz, ewentualnie pomyślimy i rozwiążemy problem :)
ann no właśnie dlatego tez się cieszę na te studia :) bo poznam grono nowych ludzi, którzy będą mnie mogli poznać "tak jak ja tego chcę", i będę się im mogła pokazać z lepszej strony :)
zmykam na moment upolować jakieś jedzonko, puki nie jest jakoś strasznie późno... :)
Ostatnio zmieniony przez kremówka dnia Sro 18:59, 08 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
Sro 18:55, 08 Wrz 2010
kremówka a no faktycznie! pierwszy rok na studiach! super okazja, super nowi ludzie! trzymam kciuki żebyś poznała wiele fajnych ludzi :) Gdzie się wybierasz na studia?
PS: Cudowny banner utworzony ze wspaniałych ujęć. Indie są cudowne
ann UJ kulturoznawstwo bliskowschodnie :) może w przyszłości spróbuję jeszcze dostać się na indologię, ale będę musiała do tego zdać rozszerzony angielski, więc to nie prędzej niż za 2 lata :)
i tak, Indie sa cudowne :D
wciąż marzę, że kiedyś tam pojadę :)
Sro 19:01, 08 Wrz 2010
dobra, lecę, mama mnie pogania do ćwiczeń.
jesteście cudowne, wspaniale się Wam można wygadać ;*
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Sro 19:09, 08 Wrz 2010
Nie wiesz, że to już niemodne? Kazdy kto chce być trendy tnie się emo żelem :lol:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 19:18, 08 Wrz 2010