Tam Tam Daaa! *fanfary!*
Prosze Państwa znam rozwiązanie zadania!
Po długich kontrowersacjach z Dad, rozwiązaliśmy.. And:
Spojler:
a = 2,67 - c
c = 2,45 - b
b = 2,45 - c
d = 1,68 - b
2,67 - c + 1,68 - b = x ( niewiadoma )
2,67 - 2,45 + b + 1,68 - b = x ( - b i + b sie skróci..., czyli zostanie )
2,67 - 2,45 + 1,68 = 0,22 + 1,68 = 1,90!
Czyli zgodnie z odpowiedzami z tyłu :mrgreen:
Mła Ha HA. :D
agawa5 napisał:
Maybe nie chciałam cię zabić moją śmietaną, naprawdę ! Razem z chłopakami na sprawdzianach byliśmy bardzo kreatywni na zadaniach, których nie potrafiliśmy rozwiązać i tak mi zostało
:hahaha:
I dobry wszystkim przybyłym ;)
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 17:16, 13 Wrz 2010
agawa5 napisał:
Maybe nie chciałam cię zabić moją śmietaną, naprawdę ! Razem z chłopakami na sprawdzianach byliśmy bardzo kreatywni na zadaniach, których nie potrafiliśmy rozwiązać i tak mi zostało
hahaha
I dobry wszystkim przybyłym Wink
JA tego nie napisałam! :mrgreen:
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Pon 17:18, 13 Wrz 2010
Nauczyciele powoli zaczynają wymagań podręczników na lekcjach, a ja ich nie mam i na razie kupować nie zamierzam. Co gorsza, moja koleżanka, z którą siedzę na lekcjach również :D
Właśnie, znajdzie się tu może jakiś dobry człowiek (zapewne pierwszolicealista), który posiada Książkę do fizyki (Wydawnictwa Operon) ?
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :* TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Ann, wybieram się standardowo na aerobik. Trzeba się trochę poruszać na te stare lata. :mrgreen:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Maybe to wyszło tyle ile mi na chłopski rozum ^^
Przeczytałam twista i nie mam żadnej ochoty na naukę ;/ Błe.
I tak w ogóle to hej wszystkim przybyłym ;*
Nucior, Hiii :*
whatever Heejka! Zajrzyj na GT i zrób prosze jakieś ładne logo :twisted:
agawa5 napisał:
JA tego nie napisałam!
:oops: Sorki Agawuś. W ogóle zapoznałam sie z twoja kolezanką, Kruczkowską, Bardzo fajna z niej babka ^^
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 17:23, 13 Wrz 2010
Pon 17:26, 13 Wrz 2010