Wstałam! Co wydaje się niemałym sukcesem, bo zasnęłam pewnie koło trzeciej.
Zaczynam mieć wątpliwości, co do mojej dzisiejszej podróży. Pociąg mam o 11:30. czyli o 12:00 będę w Warszawie, do dziekanatu a potem do centrum - to zejdzie mi się najwięcej z godzinę; a potem dwie godziny co? Umrę z nudów. Co za życie.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
O jezu... :hahaha: Tego to ja się nawet nie spodziewałam...Fanvidy do Hamleta?! :hahaha: Eeej ja chcę jeszcze óbranie z nią! Czemu ja nie umiem takich rzeczy robić? :(
Jutro nie mam woku, chemii i fizyki. Życie jest piękne ;)
Dzień dobry wszystkim. Wracam z +4 z odpowiedzi z polskiego (tragedyja dla mojego piątkowego serca XD ) i z 5 z informatyki. Uwaga! Uczyliśmy się kopiować foldery. Nie dziwię się, większość dostała ledwie 4 O.o
Dzień dobry!
Uwielbiam sorkę od technologii :mrgreen:
- Możemy zrobić nowy temat... Albo możemy sprawdzić, co nam mówią demotywatory! :hahaha:
Chyba nietrudno zgadnąć co wybraliśmy? ;)
Jeszcze tylko piątek, tylko piątek...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 15:06, 23 Wrz 2010
Witam :D
Wróciłam ze szkoły, ledwo żyję. Teksty Królowej powalają, jak zawsze zresztą :mrgreen:
EDIT: Nie ma nikogo, a ja już zmykam, bo matematyczka zadała nad ogromne ilości zadań :killer: Pa :papapa:
Czw 15:17, 23 Wrz 2010
dzień dobry. Wróciłam do domu po 11 h nieobecności i padam :mdleje:
udało mi sie po 3 dniach poszukiwań znaleźć coś na połowinki, a dziś uświadomiono mnie, że mam źle połowę kartkówki z chemii, i baba wykładająca owy przedmiot, kiedy jak 100% klasy nie umiałam zrobić zadania powiedziała, że ją rozczarowałam... :(
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Czw 17:20, 23 Wrz 2010
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 17:50, 23 Wrz 2010
dzień dobry kochani :*
Ja także wróciłam po 11h do domu, bo prosto ze szkoły jechałam na trening :P
Teraz zabieram się za naukę chemii, a potem idę spać, bo znów w nocy spałam mniej niż powinnam, a do tego dziś w nocy nowe Bones :jupi:
Czw 18:15, 23 Wrz 2010
Hej wszystkim!
Właśnie zamierzam obejrzeć LoneStar :) Może oglądał już ktoś? Po opisach powinien być fajny serial ale po wynikach oglądalności...
Jak się podoba nowe óbranko?
rocket queen ja nadal wolę nocne seanse, one mają taki klimat, ale i tak ten prawdziwy klimat ma oglądanie w nocy House'a, na żywo i na bieżąco komentując :D
Bo Bones nie oglądam na żywo, tylko wstaję o 5:30 ściągam i jeszcze przed szkołą oglądam :D
Czw 18:28, 23 Wrz 2010