|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 81, 82, 83 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: |
O jak miło. I to wina nauczyciela, który się ślini Rolling Eyes oraz z resztą wszystkiego, co z tym związane. |
U mnie wina nauczycielki, która kazała mi iść do psychiatry :(
rocket w sumie PP oglądam tak tylko okazyjnie, jak mam trochę czasu, też mnie aż tak bardzo nie wciągnęło, żeby siedzieć np. w nocy, czy oglądać bez polskich napisów, spokojnie czekam ;)
|
|
Czw 18:57, 23 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Koteczki moje, kochane :*
1) nie wyrabiam z nauką ale to jak większość z nas.
ale przejdźmy do TEGO.
Pamiętacie Jarka? Tego co poznałam przez wakacje? Skrót: Na początku sierpnia spotkałam się z Jarkiem.. chciałam mu zrobić zdjęcia- jest idealnym wręcz modelem na pozowanie! Spotkaliśmy się.. oczywiście kompletnie zapomnieliśmy o zdjęciach bo rozmowa nas wciągnęła. Robiliśmy zakupy, on zwykle chodził tam po ubrania bo interesuję się modą, szliśmy razem na kawę.. nawet mieliśmy iść w większej paczce do kina (zaprosił mnie). Ale pamiętacie wtedy to jak chciał mi coś powiedzieć.. w realu i gdy się stresowałam? Wczoraj powiedział że musi mi coś powiedzieć.. zadzwoniłam do niego i powiedział że załatwi jakiś pakiet rozmów do Plusa ale ja stwierdziłam że to bezsensu i żebyśmy się umówili o konkretnej porze na GG i powie mi co się stało..
I co sie okazało? Jest gejem.. i gdyby nie to, to bym była jego dziewczyną. Zakochał się w moim charakterze ale nie w wyglądzie.. bo u żadnej dziewczyny tego nie liczy. Tylko zachwyca się chłopakami. To wszystko wyjaśnia.. te zakupy, brania kolegów. Stwierdziłam że naprawdę czułam coś do niego więcej a on chcę nadal się ze mną przyjaźnić a ja nie wiem czy dam radę. Rozumiecie? Jestem w szoku, ciężko mi. Bo tak naprawdę nie raz w życiu mam taką sytuację. Codziennie zmierzam się z mężczyzną który jest ode mnie dużo starszy, ma rodzinę.. a myślałam że z Jarkiem jakąś mi się ułoży. Teraz to już w ogóle tracę nadzieję na jakiekolwiek szczęście, w miłości :(
|
|
Wysłany:
Czw 18:58, 23 Wrz 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ann :przytul: Przykro mi. Ale pomyśl, mamy 16 lat, mamy dużo czasu jeszcze na miłość prawda? Powiedz, że tak, bo inaczej zacznę się też martwić. I wiesz, skoro go nie interesują dziewczyny, to możesz zyskać wspaniałego przyjaciela, pod warunkiem, że spróbujesz się odkochać. Zwłaszcza jak sama powiedziałaś, świetnie Ci się z nim gada, Ty lubisz robić zdjęcia, on pozować, uszy do góry! Czasem przyjaźń jest ważniejsza :przytul:
Dodano 1 minut temu:
Gusia ale jak jej powiedziałam, że na wakacjach byłam u psychologa (naprawdę byłam! :() to mi nie uwierzyła, ot co.
I przypomniałaś mi, że jutro mam matematykę i babka będzie pytać O.o
|
|
Czw 19:02, 23 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeanne, możesz nie masz wiarygodnej twarzy? Ja pamiętam w tamtym roku akcję, `Jak zmusić Dominikę do pójścia do psychologa szkolnego`. :roll: Chwała Bogu, że jakoś przekonałam ojca, że nie chcę i mnie będą siłą tam zaciągać to powiedział, że to ostatni raz, a wych. później wąty, że manipuluję rodzicami :roll: .
jeanne napisał: | I przypomniałaś mi, że jutro mam matematykę i babka będzie pytać O.o
|
Sorry :(
Ann, ja popieram całym serce wypowiedź Jeanne.
Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Czw 19:06, 23 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Czw 19:06, 23 Wrz 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej wam ludzie! Oglądam dystrykt 9 ,ale mnie dołuje więc postanowiłam odwiedzić was
|
|
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Aniu, wiem, że to durne pocieszenie, ale podobno gej jest najlepszym przyjacielem dla kobiety. Spróbuj, może się uda. Przecież go lubisz. No, nie w tym sensie, jakiego on od Ciebie oczekuje, ale spróbuj.
O szczęście w miłości się nie martw, bo jeszcze będziesz miała chłopaków na pęczki ;)
Cytat: | Czasem przyjaźń jest ważniejsza |
Powiedziałabym, że lepiej mieć przyjaciela niż chłopaka :)
|
|
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej Wam wszyscy :)
Skończyłam prace domową z hiszpańskiego, z fizyki też (choć jest źle zrobiona, ale co tam), tak więc mam luz -> w końcu jutro kończę o 11.30 :)
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Czw 19:09, 23 Wrz 2010 |
|
whatever
Reumatolog

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ann Jeanne ma rację, musisz się niestety pogodzić tym, że on nie interesuje się dziewczynami, ale jeśli tak ci z nim dobrze, to na prawdę nie trać z nim kontaktu, a może was połączyć prawdziwa przyjaźń, zresztą zawsze słyszałam, że ,,gej jest najlepszym przyjacielem dla kobiety"
|
|
Wysłany:
Czw 19:09, 23 Wrz 2010 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, oni wszyscy mają rację. Spróbuj. Może się uda pociągnąć tę przyjaźń. Bo warto.
|
|
Wysłany:
Czw 19:11, 23 Wrz 2010 |
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hejka :).
Co tam u Was?
|
|
_________________ Może niektóre marzenia powinny pozostać w sferze snów.
Diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z whatever
Wysłany:
Czw 19:12, 23 Wrz 2010 |
|
Luthien15
Lekarz rodzinny

Pochwał: 1
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | `Jak zmusić Dominikę do pójścia do psychologa szkolnego`. |
Uhahha, u mnie też coś takiego było, z tym, że pedagogica gadała z moją mamuśką, żebym do niej przyszła (bwhahaha!) powiedziałam mojej, że okej, mogę iść, tylko niech się nie zdziwi, jak wyprowadzę babkę z równowagi moimi tekstami ^^ No i nie poszłam ;D
Cytat: |
Powiedziałabym, że lepiej mieć przyjaciela niż chłopaka Smile |
Z chłopakiem można mieć wiadomo jakie dodatkowe kontakty fizcyczne, ale z drugiej strony.. bycie parą jest bardziej hmm.. skomplikowane, więcej problemów, spraw do martwienia się, a z przyjacielem tak nie jest.
|
|
Czw 19:13, 23 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Luthien15, hej :) Jak tam w lelu ? Dalej cudownie ? :D
|
|
Wysłany:
Czw 19:15, 23 Wrz 2010 |
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
whatever Luthien15 hej! :D Dawno was tu nie widziałam O.o
|
|
Czw 19:17, 23 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 81, 82, 83 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 82 z 649 |
|