Nika kompletnie nie rozumiem czemu wszyscy są napaleni na rude koty :hahaha: Tu masz całego rudego, obecnie jest u mojej nauczycielki, a śpi z jej synem, moim kolegą w łóżku, to straszne!
**KLyk2!**
Ja cię lobbam Nikuś,ale ci tego nie mówię,bo nie lubisz
Bo w twoich ustach to brzmi dziwnie! :D a kocurek śliczny,tylko czemu z kolegą? :shock:
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet'' Wysłany:
Sob 21:18, 25 Wrz 2010
cześć jeanne :* śliczny kocurek <33 piękne futerko ma <3 na początku, jak zdjęcie się ładowało, to myślałam że ma cętkowane tak jak kanapa xDDD
Nikulka przede wszystkim jest taaaka kochana, i taaaka śliczna i taaaaka mądra <3 Te małe będą cętkowane, to im na tej kanapie będę robić zdjęcia :hahaha:
Cytat:
uuu, czyli coś co chasper lubi najbardziej Twisted Evil
Mogę. Własnej rodzinie nie mogę Trust. Pf... nie przyznaję się do was i mam focha. Za to tylko kociaki Jeanne są mr...
Jeeeaaany! Cioooociuuu! :beczy::beczy::beczy: Zróbcie coś! Mama się do mnie nie przyznaje! *ładuje się Guśce na kolana,całuje po policzkach i tuli i mizia i maca i w ogóle wszystko* Mamusiu wybacz mi!
JAk wam się mój Stinguś podoba?. :twisted: mówić!dłąm linka: Link
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Sob 21:19, 25 Wrz 2010
Nikulka przede wszystkim jest taaaka kochana, i taaaka śliczna i taaaaka mądra <3 Te małe będą cętkowane, to im na tej kanapie będę robić zdjęcia
Tyle komplementów?dzięki dzięki :P
Sob 21:21, 25 Wrz 2010
MAsz loki?wow Chasper,hmm zdałam sobie sprawe ze zadnen z mich znajomców ich nie ma? :shock:
Sob 21:23, 25 Wrz 2010