jeanne wklej zdjęcia kotków, wklej!!
Juniuś hej :* Z opola nie będziesz do nas zaglądać? W takim razie pa pa :*
Widzę, że teraz większość forum, a przynajmniej większość RwT'owców chodzi ubrana u Jeanne :mrgreen:
Sob 21:34, 25 Wrz 2010
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sob 21:36, 25 Wrz 2010
Może i do Was zajrzę na chwilę z Opola, zastanowię się jeszcze. :-D
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet'' Wysłany:
Spadam już sobie!dobranocki!ide na miss... :cry: pa;*
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet'' Wysłany:
Sob 21:38, 25 Wrz 2010
Boru, skanowanie zdjęć z dzieciństwa to był beznadziejny pomysł :hahaha: I chciałam wam powiedzieć, że mam tylko 1 na którym się uśmiecham O.o czyli taka byłam już od dawna, mwhahaha!
Jeanne wiem, że ten banerek ty krótko miałaś, ale po tym który ukradła mi Sevir - z przed nosa, maÓpa jedna, ten mi się najbardziej podobał :D
ale wszystkie cudne :serducho:
Sob 21:41, 25 Wrz 2010
Ja też! Ale moja rodzina nie i każdy reaguje "jezus maria, coś ty ze sobą zrobiła shock: " :hahaha: Niech mówią, co chcą, mi się podoba, bardzo! o!
Cytat:
I w ogóle, piękne zdjęcie xD Takie kontrastujące z twoją osobowością Twisted Evil
Ja jestem aniołkiem, ono doskonale odzwierciedla moją osobowość <3
Dodano 1 minut temu:
Cytat:
Jeanne wiem, że ten banerek ty krótko miałaś, ale po tym który ukradła mi Sevir - z przed nosa, maÓpa jedna, ten mi się najbardziej podobał Very Happy
ale wszystkie cudne serducho
Mi się w sumie już żaden mój bannerek nie podoba, szybko się nudzę O.o ale dziękuję :*:*
Cytat:
CHCEMY ZDJĘCIE Z MORDKĄ JEANNY! Mr. Green
Tam jest kawałek moich ust, cycków i brody, nic więcej :hahaha: No i kot ;D