Sis co takiego cudownego znalazłaś na fr wikipedi??
Skończyłam streszczenie jednego rozdziału, jeszcze tylko jednego i te głupie charakterystyki :/
Dodano 58 sekund temu:
Marguerite hej :*
Miałam cię zapytać jak tam wrażenia po nowym Bones??
Nie 16:36, 26 Wrz 2010
Sevir a to to też znalazłam, ale są strasznie krótkie :/ Jeśli znalazłaś te co ja :P
Nie 16:40, 26 Wrz 2010
Marguerite hej :*
Miałam cię zapytać jak tam wrażenia po nowym Bones??
Hej,hej :*
Spojler:
Wrażenia no jedyny serial,gdzie po premierze mam ochotę oglądać dalej serial :) Sceny z 3 minuty rozwalały xD Choć później ten szpadel był świetny :hahaha: Scena pod fontanną i ta mina Brenn 5 sezonów na to czekała i wreszcie mam. Choć ja bezczelnie się śmiałam na tej scenie,myśląc masz co chciałaś. Ogólnie cieszę się,że pokazali Caroline. A mamut na końcu był ciekawym akcentem xD
Hej Sevir,a czemu miałoby nie być ok ?? :>
Dodano 1 minut temu:
Mirela a to ty, a liczyłam,że już mnie tu nie upolujesz.... A jednak się nie udało :roll:
mi też się odcinek podobał, ale teraz muszę jeszcze obejrzeć z napisami, żeby szczegółowiej mówić, ale zgadzam się z tobą Bones sama jest sobie winna. Fajnie, że był i Parker i Caroline i prawie wszyscy w ogóle :P DO tego Sweets z Daisy mnie rozwalili, najpierw Sweets mówił, że starał się o niej zapomnieć, a potem scena przed windą mówiąca sama za siebie :P
Sevir u mnie też wolno to idzie, ale zdążymy :P
Nie 16:57, 26 Wrz 2010
Marg, po całym dniu męczenia się z francuskim mogłoby być gorzej. Chociaż może bardziej chodziło mi o wczorajszą osobistą porażkę... Nie wiem, ważne, że nie jest źle ;)
A co u Ciebie?
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Nie 16:58, 26 Wrz 2010
Dziękuję nimfka, Sevir :**wtula się*
Czemu nie mogę pójśc się uczyć? Bo mi smutno. A jak mi smutno to wszystko wydaje mi się bezsensowne. Więc skoro i tak wszyscy umrzemy, to po co mam tracić czas i się uczyć? O.o
Ale pójdę, francuski sam się nie nauczy, biologia też nie. Dobrze, że chociaż coś, co przypomina przypowieść napisałam wcześniej.
Sweets z Daisy to sami nie wiedzą,czego chcą tak naprawdę o! Ale czego się spodziewać,po takiej Daisy,która w serialu jak dla mnie czasem zachowuje się jakby miała ADHD xD Ten odcinek będzie uroczy :hahaha: Choć jak czytam,co ma być dalej w serialu, to ciekawa jestem,co oni wymyśla by jak to napisali, związek rozwijał się jak w prawdziwym życiu.... Ciekawe,czy w tym sezonie zobaczymy najmłodsze pokolenie z rodzinki Hodgins'a
Dodano 3 minut temu:
Sevir u mnie to będzie źle za 2 tygodnie... Kiedy to w kwadrans będę sobie promotora pracy mgr wybierać :hahaha: paranoja, no ale pomysły mojej uczelni są czasem poniżej krytyki. Czyli z moim podejściem,gdy za bardzo nie mam pomysłu co pisać,to świetne rozwiązanie.
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Nie 17:09, 26 Wrz 2010