Jak jeszcze raz ktoś mi powie, że studiuję przyszłościowy kierunek, to dostanie po głowie.
Łącznie z tymi, którzy będą dodawać, że i tak nie znajdę w Polsce pracy. ^^
Ale mi się chce spać... Zaraz padnę i nie wstanę.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
w takim razie, ciesz się tym, co jest - jutro będzie gorzej :>
Cytat:
Mam wypieki na policzkach, chyba, że takie też preferujesz
że niby mam je zjadać wprost z Twojego lica? dziwne, ale ok.
Shee, w czasie swojej edukacji będziesz słyszała takie teksty jeszcze setki razy. Liczba powtórzeń będzie jednak maleć wprost proporcjonalnie do upływu czasu.
hej ponownie :*
Obejrzałam sobie początek Mam Talent, a później całe Ranczo Wilkowyje - równie genialne jak serial, płakałam ze śmiechu cały czas :hahaha: polska, wiejska rzeczywistość :lol:
Sob 21:06, 02 Paź 2010
moim zdaniem odcinek bardzo dobry, trochę smutny, zwłaszcza ostatnia scena, jak Bones zostaje sama i ma taką smutną minę, ale było też mnóstwo genialnych momentów - Clark mnie rozwalił tym swoim wybuchem, ale w pełni się z nim zgadzam, ja na miejscu Brennan już dawno bym się na Bootha rzuciła :twisted:
Dodano 42 sekund temu:
ann hej :* Co u ciebie?? Jak tam zadanie z franca? Dobrze było?
Sob 21:08, 02 Paź 2010
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.