|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 244, 245, 246 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Charlotte_May
Dermatolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Jeanne, mi wyłączyli neta, dlatego, że zdjęłam simlocka i dupa. Ja się boję, że z matmy wstawi mi 3. <3 Oby. Z hÓmanów się nie boję. |
Jak to Ci wyłączyli? O.o Z matmy to ja zauważam wzrost moich ocen. Od 3 na początku, doszłam do 5 na ostatniej kartkówce, jestem z siebie dumna ;d
Charlotte_May helou :D
|
|
Nie 15:04, 26 Gru 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Aniele, ja muszę tylko Matmę i technikę, bo jednak z fizyki nie muszę ;).
jeanne napisał: |
Jak to Ci wyłączyli? O.o Z matmy to ja zauważam wzrost moich ocen. Od 3 na początku, doszłam do 5 na ostatniej kartkówce, jestem z siebie dumna ;d |
Miałam neta z Ery, a wpadłam na pomysł, żeby zamienić się telefonami i zdjęłam simlocka, bo ja mam z Plusa. I tak nie mam neta xD.
Jezu, u mniej 3 jest cudowna.
|
|
Nie 15:09, 26 Gru 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cayia a w której jesteś klasie?
jeanne hej :* Ja zapewne też.. ale wolę już jutro zacząć bo mam masę testów (zaczynie mi się po powrocie do szkoły nowy semestr) a oprócz tego po feriach mamy "Potop" więc tym bardziej powinnam się za to wszystko zabrać.
Guśka_ to jest w takim razie pocieszenie! :D Choć znam takie osoby które po jedzeniu nawet tylu pyszności mają tą samą wagę.. szczęściarzy!
Guśka! Ty masz historie sztuki?! Nie wiedziałam! Co aktualnie przerabiacie?
|
|
Wysłany:
Nie 15:22, 26 Gru 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann
Do pierwszej technikum :D
|
|
Wysłany:
Nie 15:27, 26 Gru 2010 |
|
Cayia
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry! Właśnie sin city obejrzałam i trochę jestem zagubiona... O co w tym chodziło nie wiem, muszę trochę pomysleć...
|
|
Nie 15:27, 26 Gru 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Miałam neta z Ery, a wpadłam na pomysł, żeby zamienić się telefonami i zdjęłam simlocka, bo ja mam z Plusa. I tak nie mam neta xD. |
Dziwne. Może poszukaj sobie na jakimś forum jak to włączyć?
Ja mam podstawę matmy. Od początku roku nową rzeczą była tylko logika i wzory skróconego mnożenia trzeciego stopnia, o.
Cytat: | Ja zapewne też.. ale wolę już jutro zacząć bo mam masę testów (zaczynie mi się po powrocie do szkoły nowy semestr) a oprócz tego po feriach mamy "Potop" więc tym bardziej powinnam się za to wszystko zabrać. |
Ja nie wiem kiedy mam nowy semestr i nie chcę wiedzieć, bo to znaczy jedno, z wszystkiego trzeba będzie kuć kuć i kuć :( Bo tak w grudniu to uczyłam się 1/4...
Ja też miałam historię sztuki w gim! Ale pamiętam tylko, że babka coś gadała, a my jadłyśmy i fascynowałyśmy się rozbitym lusterkiem ;D
3/4 moich znajomych hahaha |
U mnie tak samo... Moja kuzynka. Ona zje 6 parówek na śniadanie, drugie śniadanie, obiad w szkole, obiad w w domu, słodycze, znowu słodycze, jeszcze raz słodycze, kolacje i jak anorektyczka wygląda. Eh.
Nettie helou :przytul:
Ostatnio zmieniony przez jeanne dnia Nie 15:32, 26 Gru 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Nie 15:30, 26 Gru 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka_ a to faktycznie jeśli historii sztuki uczy muzyczka no to niezbyt good idea :roll: u mnie w szkole historia sztuki jest na bardzo wysokim poziomie, kobieta robi nam testy z niektórych zadań maturalnych, uczymy się wszystkiego: pojęć, slajdów.. wszystko jest miodzio! :) Ale to pewnie dla tego, że plastyk;)
Cayia a gdzie mieszkasz? :D
Dodano 2 minut temu:
jeanne napisał: |
Ja nie wiem kiedy mam nowy semestr i nie chcę wiedzieć, bo to znaczy jedno, z wszystkiego trzeba będzie kuć kuć i kuć Sad Bo tak w grudniu to uczyłam się 1/4...
Ja też miałam historię sztuki w gim! Ale pamiętam tylko, że babka coś gadała, a my jadłyśmy i fascynowałyśmy się rozbitym lusterkiem ;D |
Na pewno zapowiedzą! Bo jeszcze z 1 semestru nie wystawili Wam ocen?
Jeju.. a ja już powinnam kuć, trząś się ze strachu ale jakoś nadal wierzę, że mam dużo, bardzo dużo czasu na zrobienie wszystkiego do szkoły.
Cytat: | U mnie tak samo... Moja kuzynka. Ona zje 6 parówek na śniadanie, drugie śniadanie, obiad w szkole, obiad w w domu, słodycze, znowu słodycze, jeszcze raz słodycze, kolacje i jak anorektyczka wygląda. Eh. |
takich znajomych też mam. A o jedną bardzo się boję..
Kto ogląda "Nagą broń"? <3 :D
|
|
Wysłany:
Nie 15:33, 26 Gru 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann
Sieradz :D Taka mała miejscowość w Łódzkim
|
|
Wysłany:
Nie 15:34, 26 Gru 2010 |
|
Cayia
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Charlotte_May
Dermatolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Na pewno zapowiedzą! Bo jeszcze z 1 semestru nie wystawili Wam ocen?
Jeju.. a ja już powinnam kuć, trząś się ze strachu ale jakoś nadal wierzę, że mam dużo, bardzo dużo czasu na zrobienie wszystkiego do szkoły.
|
Wystawili proponowane. Po świętach jeszcze jest możliwość poprawy, więc. Ale mamy ferie w 1 turze więc dużo czasu na drugi semestr im nie zostało, mwhahaha!
Cytat: | A o jedną bardzo się boję.. |
Jeśli je, to jest ok. Mogłaby pójść ew. do lekarza jak nie może przytyć, gorzej jakby się głodziła ;*
|
|
Nie 15:39, 26 Gru 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Charlotte_May biedaczek, zmarł :(
jeanne a to faktycznie prześwietnie Wam! Tylko pozazdrościć.. :)
Co do tej mojej znajomej, jest modelką.. Tu link do niej, na mm: http://www.maxmodels.pl/szerelmes.html . Strasznie lubię jej wygląd! Jakby była troszkę grubsza to by była idealna a tak to.. no, martwię się o nią
|
|
Wysłany:
Nie 15:43, 26 Gru 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 244, 245, 246 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 245 z 649 |
|