Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 244, 245, 246 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzień dobry :)
codziennie ktoś jest u mnie albo my idziemy do kogoś. Ludzie, zlitujcie się ;)

Cayia
miło poznać :]

Guśka_ napisał:
No i trzeba się przygotować na poprawy

:| nooo
ja jeszcze nic szkoły nie tknęłam, świętuję

jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nutt ikonki z własnej szafy FanArt (zapraszam na przymiarki;))

PostWysłany: Nie 15:00, 26 Gru 2010
Charlotte_May
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 8

Powrót do góry

Cytat:
Jeanne, mi wyłączyli neta, dlatego, że zdjęłam simlocka i dupa. Ja się boję, że z matmy wstawi mi 3. <3 Oby. Z hÓmanów się nie boję.

Jak to Ci wyłączyli? O.o Z matmy to ja zauważam wzrost moich ocen. Od 3 na początku, doszłam do 5 na ostatniej kartkówce, jestem z siebie dumna ;d
Charlotte_May helou :D

PostWysłany: Nie 15:04, 26 Gru 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Aniele, ja muszę tylko Matmę i technikę, bo jednak z fizyki nie muszę ;).

jeanne napisał:

Jak to Ci wyłączyli? O.o Z matmy to ja zauważam wzrost moich ocen. Od 3 na początku, doszłam do 5 na ostatniej kartkówce, jestem z siebie dumna ;d

Miałam neta z Ery, a wpadłam na pomysł, żeby zamienić się telefonami i zdjęłam simlocka, bo ja mam z Plusa. I tak nie mam neta xD.
Jezu, u mniej 3 jest cudowna.

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Nie 15:09, 26 Gru 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Cayia a w której jesteś klasie?

jeanne hej :* Ja zapewne też.. ale wolę już jutro zacząć bo mam masę testów (zaczynie mi się po powrocie do szkoły nowy semestr) a oprócz tego po feriach mamy "Potop" więc tym bardziej powinnam się za to wszystko zabrać.

Guśka_ to jest w takim razie pocieszenie! :D Choć znam takie osoby które po jedzeniu nawet tylu pyszności mają tą samą wagę.. szczęściarzy!

Guśka! Ty masz historie sztuki?! Nie wiedziałam! Co aktualnie przerabiacie?

PostWysłany: Nie 15:22, 26 Gru 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

ann napisał:
Choć znam takie osoby które po jedzeniu nawet tylu pyszności mają tą samą wagę.. szczęściarzy!

3/4 moich znajomych :hahaha:

Cytat:
Co aktualnie przerabiacie?

A bo ja wiem :hahaha: Czekaj, co jest po renesansie ? :> Barok ? :lol:
Wiem jedno, to najgorszy przedmiot, jaki istnieję. Mam nauczycielkę muzyczkę, która została zmuszona, aby nauczać tego. ; / W dodatku ma `niespełnione ambicję` :hahaha:. A interpretacje uznaję tylko swoje. :roll: Czyli jednym słowem, giń!

PostWysłany: Nie 15:26, 26 Gru 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann
Do pierwszej technikum :D

PostWysłany: Nie 15:27, 26 Gru 2010
Cayia
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Dzień dobry! Właśnie sin city obejrzałam i trochę jestem zagubiona... O co w tym chodziło nie wiem, muszę trochę pomysleć...

PostWysłany: Nie 15:27, 26 Gru 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Miasto: Kalisz
Powrót do góry

Cytat:

Miałam neta z Ery, a wpadłam na pomysł, żeby zamienić się telefonami i zdjęłam simlocka, bo ja mam z Plusa. I tak nie mam neta xD.

Dziwne. Może poszukaj sobie na jakimś forum jak to włączyć?
Ja mam podstawę matmy. Od początku roku nową rzeczą była tylko logika i wzory skróconego mnożenia trzeciego stopnia, o.
Cytat:
Ja zapewne też.. ale wolę już jutro zacząć bo mam masę testów (zaczynie mi się po powrocie do szkoły nowy semestr) a oprócz tego po feriach mamy "Potop" więc tym bardziej powinnam się za to wszystko zabrać.

Ja nie wiem kiedy mam nowy semestr i nie chcę wiedzieć, bo to znaczy jedno, z wszystkiego trzeba będzie kuć kuć i kuć :( Bo tak w grudniu to uczyłam się 1/4...

Ja też miałam historię sztuki w gim! Ale pamiętam tylko, że babka coś gadała, a my jadłyśmy i fascynowałyśmy się rozbitym lusterkiem ;D
Cytat:

3/4 moich znajomych hahaha

U mnie tak samo... Moja kuzynka. Ona zje 6 parówek na śniadanie, drugie śniadanie, obiad w szkole, obiad w w domu, słodycze, znowu słodycze, jeszcze raz słodycze, kolacje i jak anorektyczka wygląda. Eh.

Nettie helou :przytul:

Ostatnio zmieniony przez jeanne dnia Nie 15:32, 26 Gru 2010, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Nie 15:30, 26 Gru 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Guśka_ a to faktycznie jeśli historii sztuki uczy muzyczka no to niezbyt good idea :roll: u mnie w szkole historia sztuki jest na bardzo wysokim poziomie, kobieta robi nam testy z niektórych zadań maturalnych, uczymy się wszystkiego: pojęć, slajdów.. wszystko jest miodzio! :) Ale to pewnie dla tego, że plastyk;)

Cayia a gdzie mieszkasz? :D

Dodano 2 minut temu:

jeanne napisał:

Ja nie wiem kiedy mam nowy semestr i nie chcę wiedzieć, bo to znaczy jedno, z wszystkiego trzeba będzie kuć kuć i kuć Sad Bo tak w grudniu to uczyłam się 1/4...

Ja też miałam historię sztuki w gim! Ale pamiętam tylko, że babka coś gadała, a my jadłyśmy i fascynowałyśmy się rozbitym lusterkiem ;D

Na pewno zapowiedzą! Bo jeszcze z 1 semestru nie wystawili Wam ocen?
Jeju.. a ja już powinnam kuć, trząś się ze strachu ale jakoś nadal wierzę, że mam dużo, bardzo dużo czasu na zrobienie wszystkiego do szkoły.

Cytat:
U mnie tak samo... Moja kuzynka. Ona zje 6 parówek na śniadanie, drugie śniadanie, obiad w szkole, obiad w w domu, słodycze, znowu słodycze, jeszcze raz słodycze, kolacje i jak anorektyczka wygląda. Eh.

takich znajomych też mam. A o jedną bardzo się boję..

Kto ogląda "Nagą broń"? <3 :D

PostWysłany: Nie 15:33, 26 Gru 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann
Sieradz :D Taka mała miejscowość w Łódzkim

PostWysłany: Nie 15:34, 26 Gru 2010
Cayia
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

ann napisał:
Kto ogląda "Nagą broń"? <3

Leslie Nielsen <3
teraz nie oglądam, ale kocham filmy z nim :D

jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nutt ikonki z własnej szafy FanArt (zapraszam na przymiarki;))

PostWysłany: Nie 15:36, 26 Gru 2010
Charlotte_May
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 8

Powrót do góry

Cytat:

Na pewno zapowiedzą! Bo jeszcze z 1 semestru nie wystawili Wam ocen?
Jeju.. a ja już powinnam kuć, trząś się ze strachu ale jakoś nadal wierzę, że mam dużo, bardzo dużo czasu na zrobienie wszystkiego do szkoły.

Wystawili proponowane. Po świętach jeszcze jest możliwość poprawy, więc. Ale mamy ferie w 1 turze więc dużo czasu na drugi semestr im nie zostało, mwhahaha!

Cytat:
A o jedną bardzo się boję..

Jeśli je, to jest ok. Mogłaby pójść ew. do lekarza jak nie może przytyć, gorzej jakby się głodziła ;*

PostWysłany: Nie 15:39, 26 Gru 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Nutty Nettie napisał:
Właśnie sin city obejrzałam i trochę jestem zagubiona... O co w tym chodziło nie wiem, muszę trochę pomysleć...

Byłam jakoś w podstawówce albo w gimnazjum, jak moja siostra to oglądała, widziałam fragment i wtedy wydało mi się to tak zryte, że się zraziłam na stałe. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 15:39, 26 Gru 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Charlotte_May biedaczek, zmarł :(

jeanne a to faktycznie prześwietnie Wam! Tylko pozazdrościć.. :)

Co do tej mojej znajomej, jest modelką.. Tu link do niej, na mm: http://www.maxmodels.pl/szerelmes.html . Strasznie lubię jej wygląd! Jakby była troszkę grubsza to by była idealna a tak to.. no, martwię się o nią

PostWysłany: Nie 15:43, 26 Gru 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ann, ja nie wiem, czemu nas kształcą O.o Przecież ani nie pójdę do plastyka, z resztą mnie tyle sztuka obchodzi, co zeszłoroczny śnieg. Do tego jeszcze mamy plastykę. -.- Dwa razy w tyg. z tą babą . O.o
Jeanne, nie mogę. Muszę pójść do Plusa i wtedy może mi uruchomią.
Hej ;* Nutt

PostWysłany: Nie 15:46, 26 Gru 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 244, 245, 246 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny
Strona 245 z 649

Skocz do: