Ja miałam dziś kartkówkę z fizyki z rozwiązywania zadań i muszę pryznać że posłżo mi bardzo dobrze :] i choć fizyka to niepojęte zóo to dobrze zaczęłam semestr :wink: W ogóle teraz mam ysame kartkówki i sprawdziany,chyba nas chcą zdemotywować przed feriami :x ale myśle że hcoiaz połowa z tych rzeczy to będą fajne oceny :roll: .Po przyjsciu do szkoły dowiedziałam się że idziemy na jakąś audycję umuzykalniającą.Temat:muzyka latyno -amerykańska 8) .No przynajmniej ominął mnie polski i historia,audycje przespałam z małymi przerwami na oklaski :mrgreen: a na fizyce jak wspomniałam wcześneij była kartkówka,następnie pani zapowiedziała sprawdzian po feriach :shock: i referat o pięknej treści:Wpływ prądu na organizm ludzki.Tak jakby sie tu było nad czym zastanawiać-to tak jak ze świnią świnia- prąd-bzzzz.Czyli jak cie kopnie to nic dobrego :] No i dostaliśm y polecenie nie kopiowania,użycia czcionki arial 12 i interlinii 1,5 tak jakbym ja wiedziała co to do licha jest(ja jestem tak głupia czy ktos jeszcze nie wie co to? :roll: no i w ogóle to ma być referat z informatyki?!tak to jest jak nauczycielka z fizyki uczy tez informatyki.Dobrze że ja jej już niee mam :mrgreen:
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet'' Wysłany:
Pon 15:43, 10 Sty 2011
Witam :D
O Boże, widzę swój wczorajszy post :shock:
Wróciłam ze szkoły, obyło się bez rozlewu krwi - nie było kartkówki z fizyki :mrgreen: Ja mam niesamowite, ogromne, niepojęte szczęście! Kto potrafi zrobić sobie coś z palcem i wylecieć z drużyny w przeddzień zawodów w siatkówkę? Tak, JA :roll:
Pon 16:26, 10 Sty 2011
Hej zaneta94 ;) Ja mam już dziś dość choć dopiero poniedziałek, więc nie wyobrażam sobie jak będzie dalej :( Niedawno wyszła ode mnie kolęda. Współczuje z powodu palca.
konwalia7777, hej :D Dzięki, do środy pewnie wszystko będzie ok, tylko, że zawody są we wtorek... Ja kolędę mam jutro, jak na nią zdążę ze szkoły, to będzie fajnie.
Ale ogólnie co tam słychać? :> :D
Pon 16:39, 10 Sty 2011
Dzień dobry... albo nie, dzień paskudny. To dużo lepiej pasuje.
Jedynym plusem dzisiejszych lekcji było to, że pan od geografii wreszcie opowiedział nam historię o duchach. W naszej szkole podczas wojny urządzony był szpital wojenny i teraz straszy tu duch kapitana Wermahtu. Rzekomo dwójka nauczycieli która go widziała, zmarła na atak serca ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 16:58, 10 Sty 2011
zaneta94 ja ledwo właśnie na kolędę zdążyłam. Ogólnie to mam 5 sprawdzianów w tym tygodniu i debatę. Na dodatek dowiedziałam się, że pies którego zdążyłam pokochać przez wakacje, został zagryziony przez dwa inne :( więc mam już wszystkiego dość. A co u Ciebie zaneta94 tak poza zawodami :?:
Hej ho! Dla mnie to mniej więcej dobry dzień. Pani wyrwała mnie do odpowiedzi z fizyki i dostałam 4 więc jestem z siebie bardzo dumna! :D (jedna już pozytywna ocena na nowy semestr) i zgłosiłam się do odpowiedzi z geografii co było totalną klapą i kompromitacją, ale skończyło się 3.
Teraz wracam do j. polskiego, chemii i angielskiego. Do napisania! :)
lalala, nie mam szans na zaliczenie drugiego trymestru w szkole, kończy się on w marcu, a ja już wiem, że go zawaliłam, a co najciekawsze, jakoś tak mam to gdzieś...
zrobiłam coś dziwnego ze swoimi włosami. hm...
aaa! i do marca muszę wybrać rozszerzenia... nie mam pojęcia, na jaki profil bym się nadawała...
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pon 18:36, 10 Sty 2011
mari, ja chcę do Twojej szkoły! Koniec semestra w marcu...
Możecie mieć kolczyki w różnych częsciach ciała i/lub farbować włosy na dziwne kolory? :>
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 18:53, 10 Sty 2011
w marcu, bo potem do czerwca jest jeszcze trzeci!
nikt wyglądania dziwnie nie zakazuje, czego przykłady widuję codziennie...
czemu na UJ są fajniejsze kierunki niż na UW? to rasistowskie.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pon 18:55, 10 Sty 2011
No żesz, dlaczego to zdjęcie jest w spoilerach bez komentowania:) Jak ja nie mogę tego nie skomentować:) Teraz Cuddy jest narkotykiem House'a. Nie ma co, chłopak dobrze myśli, albo chce Cuddy naćpać:D
Ale, ale.... Przecież Cuddy i tak jest łatwa dla House'a... teraz... :)
Pomyśleć tylko, że teraz on i Cuddy,,, i mama Arlene? Brrrr :D
Widziałam już dużo zdjęć z odc Larger than life, ale to mnie już dawno rozbroiło:D
No nic, trochę Huddy fików i zmykam do Makuszyńskiego, DO-BRA-NOC:):):
Następnym razem takie rzeczy chowaj w spoilerze, albo komentuj w odpowiednim dziale // Mirela
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Pon 18:59, 10 Sty 2011
dzień dobry.
dawno mnie nie było i widzę, że chyba można już spoilerować gdzie popadnie o.O :evil:
Pochwalę się wam, że zdaję ze wszystkiego, ale jak rodzice 18 zobaczą ilość moich nieobecnych godzin to mnie zatłuką.
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Pon 20:20, 10 Sty 2011
Witam wszystkich walnie zgormadzonych.
Cóż porabiacie w taki poniedziałkowy wieczór?
Ja osobiście mogę powiedzieć, iż słucham Lemon Tree i świętuję swoje dziennikarskie zwyciestwo :)