|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 408, 409, 410 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Juni Ooooj... Ranisz moje serce :( Nie wiem czy mnie puszczą,ale się postaram
|
|
Pon 13:58, 07 Lut 2011 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Siemka wszystkim:), mam nowe patrzałki, choć te moje rozdeptane i tak naprawiono:) Myślę nad Chasem, ale muszę go dzisiaj napisać, SPAĆ, przez całą noc spać nie mogłam, a teraz ledwo zipię:( No nic, chyba idę do Chase'a:) Miłego popołudnia:)
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Pon 14:30, 07 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jupijaj! W końcu zainstalowałam skype! 8) Co tam u Was?
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Pon 14:39, 07 Lut 2011 |
|
kretowa
Gastrolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja właśnie zajadam pyszny krupniczek i szykuję się do wyjścia ;)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pon 14:55, 07 Lut 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune Ok, ja wstaję o piątej, ale żeby o 3? kretowa Brawissimo! Ja nie mam skype'a, nie umiem sie nim posługiwać i po prostu nie!
Wpadłam do nas po charakterystykę Chase'a :D
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Pon 15:26, 07 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry!
Byłam wczoraj na koncercie Pogodno. Chyba najlepszy koncert na jakim byłam! Długo jeszcze będę to przeżywać. Gdyby ktoś miał możliwość wybrania się - polecam serdecznie! Sami zobaczycie dlaczego ;)
|
|
Pon 15:57, 07 Lut 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wiecie co, dzisiaj mam zamiar po raz pierwszy obejrzec House'a (nie wiem jak to nazwać) tak jak leci w USA 8) Mam nadzieję, że nie będę sama. A w ogóle na jakiej stronie to jest? :roll:
|
|
Wysłany:
Pon 16:25, 07 Lut 2011 |
|
kretowa
Gastrolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
kretowa A propos strony, ja też mam taki zamiar, już nawet zaczęłam dręczyć Gusię :D I też linku nie posiadam a chciałabym bardzo!
|
|
Wysłany:
Pon 16:41, 07 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Aneczka wystarczyło powiedzieć a pomocna Natalcia by podała ci linka :wink: ,tak po za tym to Bry!Albo i nie,dzisiaj a raczej wczoraj przekonałam się jak życie jest ulotne,niezależnie od tego ile się ma lat.Zauważyliście że żyjemy w takich czasach gdzie praktycznie rzadko się zdarza by ktoś umierał z przyczyn naturalnych?Ba,nawet panuje powszechna teoria:''Zawsze an coś trzeba umrzeć'',hmmm i chyba tak jest.Mińmy ten temat...-.- Moi genialni nauczyciele wymyślili sobie teorie spisku,oznajmiono nam dzis ze w przyszły poniedziałek(gó*niane walentynki) piszemy kolejny próbny z matematyczno-przyrodniczego.Każdy nauczyciel uczący daną klase wybierze sobie zadania z tego i oceni. :shock: Czy to jest normalne?zdecydwanie nei.Po za tym moja fizyczka wciąż stara się mi udowodnić,ze jednak nie jestem taka mądra.Ciągle mnie pyta,i mimo iż jest u mnie wiele osób które nie były pytane wcale ona wciąż pyta mnie bo ja wiem juz z 5 czy więcej razy .Oszalec można :evil: !Znów moja handra była przyczyna zaszeleń w cukierni,odkryłam że nie moge łapać wiekszego doła niz mam normalnie poniewóż wyżarłabym pół cukierni :roll: Och nawet nie wiem czy Housa obejrze w nocy....
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Pon 16:55, 07 Lut 2011 |
|
Nika603
Laryngolog

Pochwał: 2
Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej :)
Nika603 nasza pani z biologii, jak się z nami umawiała na kartkówkę z tkanek, to w przyszły poniedziałek, który to 14, no zobaczcie jaki Wam fajny prezent walentynkowy zrobiłam. Ale najważniejsze, że ona zapowiada kartkówki.
Cytat: | Każdy nauczyciel uczący daną klasę wybierze sobie zadania z tego i oceni. | To nie jest normalne, ale jak ja byłam w gimnazjum, to któryś wpadł na pomysł, że przy wystawianiu oceny na semestr będzie patrzał na wyniki próbnego. Więc nie jesteś sama.
Wracałam dziś pół godziny dłużej do domu bo spotkałam koleżankę i musiałyśmy się powymieniać informacjami na temat naszych szkół m.in :D
|
|
Pon 17:40, 07 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nika603 napisał: | Każdy nauczyciel uczący daną klase wybierze sobie zadania z tego i oceni. Czy to jest normalne? |
Niestety tak. Ile ja bym dała, żeby cofnąć się do 3 klasy gimnazjum :buja w obłokach:
Nika603, dont worry. Twój nastrój na pewno związany jest, z jakże "wiosenną" pogodą :? no i stresem egzaminem gimnazjalnym.(bo jesteś w 3 gim, tak? :hmmm: )
:wink:
AnEcZkA3370, to jesteśmy dwie :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pon 17:44, 07 Lut 2011 |
|
kretowa
Gastrolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
kretowa w gimnazjum było luźnej, ale nie wiem czy chciałabym się cofnąć, teraz mam fajniejszą klasę :D
|
|
Pon 18:13, 07 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | teraz mam fajniejszą klasę |
Moja obecna klasa, też mi się podoba. 8) Chodziło mi bardziej o ilość nauki. Np. rok temu w czasie ferii nic nie robiłam, a teraz codziennie coś.
|
|
Wysłany:
Pon 18:16, 07 Lut 2011 |
|
kretowa
Gastrolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Twój nastrój na pewno związany jest, z jakże "wiosenną" pogodą no i stresem egzaminem gimnazjalnym. | Tak,po części tak.Ja strasznie się wszystkim stresuje,nerwica :roll: .Jeszcze nie widziałaś stanu moich rak w stresujących sytuacjach:barwa sino sina,ocean. :oops: Cytat: | (bo jesteś w 3 gim, tak? | Absolutnie tak,hmm i nie wiem czy to dobrze. Cytat: | teraz mam fajniejszą klasę | Konwalia widzisz ja mam ...rozrywkową klase,przez która często mamy kłopoty,zmieniane sprawdziany bo ktoś mądry spisywał odpowiediz na innej lekcji,i nie piękną opinię najgorszej klasy w szkole,ostatnio tylko miła bibliotekarka stwierdziła;''To nie są złe dzieci'' :co jest:
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | Np. rok temu w czasie ferii nic nie robiłam, a teraz codziennie coś. | Więc to,że ja jestem w 3 klasie i podczas ferii zameczałam sie nauką(nadmiar,jak zwykle)jest też nienormalne? :shock:
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Pon 18:22, 07 Lut 2011 |
|
Nika603
Laryngolog

Pochwał: 2
Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 408, 409, 410 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 409 z 649 |
|