|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 439, 440, 441 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne mnie też czeka z tego, ale za tydzień czy dwa. Na ostatni sprawdzian z chemii( wiązania, chemia kwantowa) uczyłam się z dwa dni, a dostałam 2 :D
Dodano 5 minut temu:
Powodzenia :) Może sprawdzian będzie prosty
|
|
Czw 17:56, 10 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Na ostatni sprawdzian z chemii( wiązania, chemia kwantowa) |
A ja mam to wszystko w jednym, taka cwana moja profesorka jest! Nie zdziwię się jak nam da informacje z początku roku...
|
|
Czw 18:00, 10 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne w takim razie współczuje. Ja mam dział bądź dwa z reguły na sprawdzianie, mimo to dla mnie bardzo trudne, a nawet jeśli wydają się łatwe to moja ocena z reguły temu zaprzecza :D
|
|
Czw 18:14, 10 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hellou! O, hybrydyzacja, to jest to, co w chemii lubię najbardziej -> dostałam 5 z klasówki :mrgreen:
Shitzune napisał: | Esz, właśnie sobie zdałam sprawę, ze źle narysowałam kontur prawdopodobieństwa. Powinnam narysować pi, a narysowałam sigma. |
Shee, dont worry, na pewno zadasz 8)
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Czw 18:48, 10 Lut 2011 |
|
kretowa
Gastrolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | a nawet jeśli wydają się łatwe to moja ocena z reguły temu zaprzecza Very Happy |
Ja najłatwiejszy sprawdzian napisałam najgorzej :hahaha:
Shee piosenka boska! Napiszę ją sobie na pierwszej stronie w nowym zeszycie :hahaha:
|
|
Czw 19:10, 10 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hello, jestem, zbieram foty do 2x03, 3x18 i Help me. Gusia już dała mi jeden fantastyczny link! A może Wy byście też coś mi zasugerowali!? Proszę! :)
Dodano 3 minut temu:
Dla nieuświadomionych - dziś o 21.40 na TVP2 ostatni odcinek 6 sezonu - HELP ME!
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Czw 20:13, 10 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Hellou! O, hybrydyzacja, to jest to, co w chemii lubię najbardziej -> dostałam 5 z klasówki |
Hybrydyzacja to coś, czego nie cierpię. Dostałam dwa z klasówki :mrgreen: Prawdę mówiąc, jestem z siebie dumna. Dwója z chemii to dla mnie jak piątka z innego przedmiotu :hahaha:
Mój komputer zdechł. Złapał jakieś paskudztwo, mam ,,hard disk error", straciłam moje najcenniejsze pliki, informatyk będzie wolny po weekendzie, a tak poza tym jest pięknie.
|
|
Czw 20:14, 10 Lut 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Hybrydyzacja to coś, czego nie cierpię | Ja po sprawdzianie stwierdzę czy lubię czy nie :D W ogóle najlepsza moja ocena z chemii w liceum to jak na razie 3+ i do tej pory nikt nie dostał 5 w mojej klasie z żadnego sprawdzianu ani kartkówki z tego przedmiotu, o ile mi wiadomo...
,
|
|
Czw 20:34, 10 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
co powinno się napisać w rubryczce "uzasadnienie (czemu twoim zdaniem rada pedagogiczna powinna ci przyznać itn?)" w podaniu o indywidualny tok nauczania? :shock:
nie mam bladego pojęcia. jedynie com mi chodzi po głowie "mam nadzieję, że dzięki itnowi będę mniejszym tępakiem niż jestem teraz, a przynajmniej nie będę uważana za osobę z pustakiem zamiast mózgu"...
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Czw 20:36, 10 Lut 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Borze. Chcecie żebym wam opowiedziała, co robił Węsą a Pari? :hahaha:
Cytat: | Dwója z chemii to dla mnie jak piątka z innego przedmiotu hahaha |
Dla mnie 4 z fizyki to jak 6 z innego <3
Cytat: | do tej pory nikt nie dostał 5 w mojej klasie z żadnego sprawdzianu ani kartkówki z tego przedmiotu, o ile mi wiadomo...
, |
U mnie dostają, ale wiecie, średnia 4,35 zobowiązuje ;)
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | "uzasadnienie (czemu twoim zdaniem rada pedagogiczna powinna ci przyznać itn?)" |
Uważam, że dzięki indywidualnemu nauczaniu bedę miała większe szanse na poszerzenie moich wiadomości i rozwinięcie swoich talentów, czego nie umożliwia mi w wystarczającym stopniu nauczanie grupowe?
|
|
Czw 20:42, 10 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Uważam, że dzięki indywidualnemu nauczaniu bedę miała większe szanse na poszerzenie moich wiadomości i rozwinięcie swoich talentów, czego nie umożliwia mi w wystarczającym stopniu nauczanie grupowe? |
całkiem zgrabnie!
moja koleżanka napisała, że nauka na itnie sprawiłaby jej "szaloną satysfakcję", co mnie rozwaliło.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Czw 20:43, 10 Lut 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeanne my mamy średnią klasy 3,9 to i tak podobno najwyższa wśród klas pierwszych :D Masz zdolną klasę w takim razie.
|
|
Czw 20:46, 10 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
moja koleżanka napisała, że nauka na itnie sprawiłaby jej "szaloną satysfakcję", co mnie rozwaliło.
|
Od dawna nauka na itnie była przeze mnie bardzo pożądana :D Tak napisz!
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | Jeanne my mamy średnią klasy 3,9 to i tak podobno najwyższa wśród klas pierwszych Very Happy Masz zdolną klasę w takim razie. |
Nie zdolną. Nastawioną w jednym kierunku "nauka". U mnie wszystkie klasy pierwsze miały średnią powyżej 4,0, a w szkole chyba tylko dwie czy trzy klasy miały poniżej...
|
|
Czw 20:48, 10 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 439, 440, 441 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 440 z 649 |
|