Sevir hej :*
Nic mi nie mów mnie kark masakrycznie boli :/
Nie 19:44, 13 Lut 2011
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 19:50, 13 Lut 2011
Mnie tylko trochę ;) właśnie opisuję swoje wrażenia póki jestem na bieżąco, bo później zapomnę, jak to było. Jestem na końcu Acid Drinkers, a już mam pół strony w Wordzie czcionką 11 :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
Sal przez cały występ Comy, bo nie znałyśmy słów a nikt w okolicy nie skakał :hahaha:
EDIT:
z Wikipedii
Headbanging może prowadzić m.in. do urazów karku, wstrząśnienia mózgu, bólu i zawrotów głowy :hahaha:
Ostatnio zmieniony przez Sevir dnia Nie 19:54, 13 Lut 2011, w całości zmieniany 1 raz
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
To się nie dziwię :P
Ja pierwszy raz machałam głową tylko jakieś niecałe pół godziny, a dzień później nie mogłam wykonać najprostszych czynności. Koleżanka musiała mi zawiązywać buty, bo ja nie byłam w stanie się schylić :hahaha:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Nie 19:53, 13 Lut 2011
Sal mnie teraz nie boli za bardzo, po moim pierwszym koncercie w życiu na którym machałam głową bolało dużo mocniej :P jak to brzmi, zakwasy karku o_O :]
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
z Wikipedii
Headbanging może prowadzić m.in. do urazów karku, wstrząśnienia mózgu, bólu i zawrotów głowy
Niestety prawda. Po koncercie Proletaryatu moja koleżanka wylądowała w kołonierzu ortopedycznym. Nigdy nie widziałam, żeby ktoś tyle headbangował bez przerwy. Dobrze, że to nie był power metal, bo wtedy chyba musiałaby jej odpaść głowa ;)
Nie 19:58, 13 Lut 2011
Dobrze, że to nie był power metal, bo wtedy chyba musiałaby jej odpaść głowa
Przy power metalu nie wyobrażam sobie w ogóle headbangingu, głowa by latała jak młot pneumatyczny, zresztą, źle by to wyglądało, bardziej by pasowała jakaś patetyczna poza z wzniesioną w górę pięścią ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Przy power metalu nie wyobrażam sobie w ogóle headbangingu, głowa by latała jak młot pneumatyczny,
Są i tacy, co i na to się porywają ;)
Cytat:
Moi rodzice zgodnie uznali pozwolenie, aby tłum mnie niósł za nieodpowiedzialnie
Nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę... Długo cię nieśli?
Ja zawsze chciałam być ,,na fali", ale na miejscowych koncertach jest jakoś za mało ludzi, że nie wychodzi z tego prawdziwe surfowanie, tylko po prostu leżenie na rękach ciągle tych samych osób.
Nie 20:05, 13 Lut 2011
Ja bym się chyba bała, gdyby mieli mnie ponieść, tak więc nie dziwię się twoim rodzicom.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ja widać jestem jeszcze niedojrzała i nieodpowiedzialna, bo bardzo mnie to kręci :D Jak spadać to tylko do ziemi.
Cytat:
wyszło chyba trochę ponad 2 metry, a jeszcze specjalnie się cofnęłyśmy
,,Dożeglowałaś" do sceny? :>
Nie 20:12, 13 Lut 2011