|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 485, 486, 487 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
Wajs mówisz... No więc na pewno Radio Zet! Very Happy |
Niue!
Ki wa akompań mysju toma e mysju wajs durant dyne?!
Vsepr to taka sprytna metoda, która pozwala ci łatwo i szybko obliczyć liczbę koordynacyjną, a liczba koordynacyjna mówi ci, jaki ma kształt cząsteczka. Nic dziwnego, że zawaliłam dwa poprzednie egzaminy jak o tym nie wiedziałam Laughing |
Lyczba przestrzenna równa 4, przy 0 liczbie wolnych par elektronowych, daje nam tetraedr który ma 109 stopni 28 minut :hahaha:
Dobrze wiedzieć, przyda się na sprawdzian z hybrydyzacji, który czeka mnie niebawem. |
To jak wy macie określanie hybrydyzacji, przy cząsteczkach nieorganicznych bez vsepru?
|
|
Pon 23:38, 21 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne napisał: | Cytat:
Wajs mówisz... No więc na pewno Radio Zet! Very Happy
Niue!
Ki wa akompań mysju toma e mysju wajs durant dyne?! |
Ki wa? A może kiwi? ;)
Przynajmniej się pośmiejesz. :)
|
|
Pon 23:43, 21 Lut 2011 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Cytat:
I jak tam, przeszedł Ci już uraz po ustnym pol? ;>
Jeżycjadę już mogę spokojnie czytać, ale jak słyszę o "Placu Zbawiciela" albo "Wojnie domowej" to aż się wzdrygam. Wink A co do samego egzaminu to niesmak mi chyba pozostanie już do końca.
|
Aha. Ja się trochę obawiam, żeby nie znienawidzić materiału, nad którym pracuję, no ale cóż. Co będzie. :)
Ja już zmykam. Trzymajcie się ciepło, może w tym tyg, jeszcze tutaj zajrzę. Pa! :*
|
|
Pon 23:49, 21 Lut 2011 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, humany hybrydyzują np H2O albo SO2, albo CO2 i nic większego ani nic trudniejszego. :3 |
A ja musiałam jon hydroniowy :O
Jutro mam jednak fizykę na 7... Robię dezercję...
Dobranoc Wiolka :*
|
|
Pon 23:51, 21 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Przeczytałam wasze rozmówki i zdałam sobie sprawę, że już nie pamiętam, jak posługiwać się VESPR. A miałam to parę miesięcy temu :hahaha:
To najlepszy dowód, że nie mam szans na zdanie matury z czegokolwiek.
Za oknem minus siedemnaście stopni, a moja nieczuła rodzina wygania mnie do szkoły. Jak znajdą moje ciało uwiecznione w wielkiej bryle lodu, to sami będą sobie winni.
|
|
Wto 7:04, 22 Lut 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To najlepszy dowód, że nie mam szans na zdanie matury z czegokolwiek. |
U nas babka się od bio wkurzyła i powiedziała, że od teraz pyta od początku roku...
Dawno nie miałam tak beznadziejnego pod względem nastroju, a nie lekcji dnia...
|
|
Wto 14:30, 22 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej ;)Przetrwałam dzisiejszy trochę stresujący, zimny brr dzień szkolny. Jutro sprawdzian z matematyki, dała nam zadania na powtórzeniu, a tam nierówności z modułami i nie mam pojęcia jak takie coś się robi, bo nie robiliśmy i nikt tego nie umie :( Wiemy jak zrobić równania tylko ...
Dodano 4 minut temu:
jeanne napisał: | Dawno nie miałam tak beznadziejnego pod względem nastroju, a nie lekcji dnia... |
Jeanne :uscisk: czemu :?:
|
|
Wto 15:52, 22 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeanne uścisk czemu Question |
Można powiedzieć, że miałam koszmarną noc, po której nerwy mi puściły w szkole... A potem jeszcze bardziej się wszystko spieprzyło...
Cytat: | zimny brr dzień szkolny. |
Ja chodzę w 2 swetrach, bluzce z długim rękawem i bluzce z krótkim rękawem i dalej mi zimno, przez to, że jestem chora :(
A może babce od matmy powiedźcie, może coś po prostu przegapiła?
|
|
Wto 16:05, 22 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry! Obejrzałam sobie Sztukę Latania i nadal mam niedosyt Helenki :( A na dysku tylko Lady Jane, na którą zupełnie nie mam ochoty... Zwłaszcza,że coś zepsułam z napisami. No dobra trudno, będę cierpiała. Co u was?
|
|
Wto 16:09, 22 Lut 2011 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | A może babce od matmy powiedźcie, może coś po prostu przegapiła? |
Mam nadzieję tylko, że nie wrąbię takich przykładów na sprawdzianie.
jeanne napisał: | a chodzę w 2 swetrach, bluzce z długim rękawem i bluzce z krótkim rękawem i dalej mi zimno, przez to, że jestem chora |
Nawet nie mów, mi na prawie wszystkich lekcjach otwierają na oścież okna i marznę... Chyba chcą żebym się do końca rozłożyła i nie przychodziła do szkoły.
jeanne napisał: | Można powiedzieć, że miałam koszmarną noc, po której nerwy mi puściły w szkole... A potem jeszcze bardziej się wszystko spieprzyło... | Rozumiem :uscisk:
Hej Nutty Nettie
|
|
Wto 16:15, 22 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeanny Byłam dzisiaj na konkursie w Nemowej szkole. Ale nie widziałam jej chociaż się bardzo rozglądałam,bo marzę żeby kiedyś napisać,że ją widziałam, a ona mnie nie.
|
|
Wto 16:19, 22 Lut 2011 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nettie hej! A co z tymi napisami zrobiłaś?
Mam nadzieję tylko, że nie wrąbię takich przykładów na sprawdzianie. |
To jej powiedzcie, że nie wiecie, jak to zrobić. Moze zapomniała wam tę lekcje przerobić i żyje w złudnym mniemaniu?
Nawet nie mów, mi na prawie wszystkich lekcjach otwierają na oścież okna i marznę... Chyba chcą żebym się do końca rozłożyła i nie przychodziła do szkoły. |
Ja już w sumie machnęłam na to ręką, bo grzejniki są parzące, ja się do nich przytulam, a mi dalej zimno :(
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | Jeanny Byłam dzisiaj na konkursie w Nemowej szkole. Ale nie widziałam jej chociaż się bardzo rozglądałam,bo marzę żeby kiedyś napisać,że ją widziałam, a ona mnie nie.
|
Chyba bym Ómarnęła z zazdrości, że Ty ją widziałaś, a ja niue :(
|
|
Wto 16:23, 22 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 485, 486, 487 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 486 z 649 |
|