|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 512, 513, 514 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Sevir napisał: | drożdżowy z czarną porzeczką, czerwoną porzeczką albo truskawkami, zależy jaki kawałek |
*ślini się*
ostało się trochę i chcesz mi wirtualnie podarować?
mój układ kostno-stawowy mnie nie kocha. ot co.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Sob 18:34, 26 Lut 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie O matko, nie! To ohydne:) Jak dla mnie to jest dziwne, ale czemu nie, gdybym była głodna chyba tak samo bym zrobiła :D
To dobrze, że już lepiej!
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sob 18:34, 26 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka poproszę :).
Anola, na pewno zdążą ;)!
maria lucie *podaje spory kawałek placka drożdżowego swojej babci z wielką kruszonką i z... z czym chcesz ;)? o, już wiem: z tym, z czym sobie życzy dostać maria lucie :] *
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 18:37, 26 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zacytowaną opowieść przerasta tylko jedna - rehabilitantka wchodzi na salę, siada, klepie się ręką w czoło i stwierdza "o matko! zamknęłam kota w lodówce!", a pacjenci padają na maty wyjąc ze śmiechu.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Sob 18:37, 26 Lut 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tak Aneczka jejjciuuu to już wolę z 7 sezonu :)
maria lucie właśnie co się stało,że wylądowałaś w szpitalu :( Szczerze mówiąc już nie cierpię szpitali bo dlatego ,że sama to przeżyłam i mimo,że oglądam House;a bo go uwielbiam dziwnie to wygląda prawda ;)
|
|
Wysłany:
Sob 18:38, 26 Lut 2011 |
|
anola
Rezydent

Pochwał: 17
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
AnEcZkA3370 napisał: | To dobrze, że już lepiej! |
lepiej? no ja nie wiem - mam zakwasy w prawym biodrze, a ćwiczyłam wczoraj na lewe :shock:
Anola, gdyby mój szpital wyglądał jak ten z Housa... to byśmy wszyscy byli zachwyceni. tymczasem ordynator jest zmuszony szukać sponsora, który by kupił nowe łóżka, bo stare wyglądają dokładnie tak, jak nie powinny wyglądać łóżka na oddziale rehabilitacji ortopedycznej i neurologicznej, gdzie połowa osób ma jakieś problemy w kręgosłupie.
Ostatnio zmieniony przez maria lucie dnia Sob 18:42, 26 Lut 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Sob 18:39, 26 Lut 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie Dobre! Ale właśnie takie opowieści najbardziej wszystkich śmieszą"_"
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sob 18:40, 26 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | "o matko! zamknęłam kota w lodówce!", a pacjenci padają na maty wyjąc ze śmiechu. |
:hahaha:
maria lucie :przytul:. Co może być odpowiedzią na te zakwasy? Może: kobieta zmienną jest :mrgreen:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Sob 18:41, 26 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dziewczęta kochane muszę kończyć,muszę coś zrobić i miło mi was poznać ;)
Miłego wieczorku i bawcie się dobrze :)
|
|
Wysłany:
Sob 18:42, 26 Lut 2011 |
|
anola
Rezydent

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie Nie martw się, będzie dobrze, trzeba czasu i na pewno się poprawi!
Dodano 1 minut temu:
anola Papa:)
A mi dzień dziś zleciał tak szybko, że nawet się nie obejrzałam a tu już ciemno. Przez cały dzień świeciło piękne słonko, a ja przez cały dzień chodziłam z uśmiechem na buzi, szkoda tylko, że nie miałam czasu na spacer:(
|
|
Wysłany:
Sob 18:44, 26 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jestem z tego samego zdania jak Aneczka maria lucie będzie dobrze zobaczysz :)
|
|
Wysłany:
|
anola
Rezydent

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Co może być odpowiedzią na te zakwasy? Może: kobieta zmienną jest |
jeżeli przez kobieta masz na myśli moją rehabilitantkę... to owszem :mrgreen:
tylko ona jedna jest zdolna wymyślić takie ćwiczenie, które wygląda jak ćwiczenie lewego biodra, ma się po nim zakwasy w prawym biodrze, a docelowo ma pomóc mięśniom utrzymującym odcinek lędźwiowy kręgosłupa.
|
|
Wysłany:
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A i ja uciekam, idę "uspołecznić się" z rodzicami i po piwko z sokiem malinowym - dobra, odwrotnie, najpierw łazienka, potem piwko i House. "Branoc :):*
|
|
Wysłany:
Sob 18:45, 26 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | tylko ona jedna jest zdolna wymyślić takie ćwiczenie, które wygląda jak ćwiczenie lewego biodra, ma się po nim zakwasy w prawym biodrze, a docelowo ma pomóc mięśniom utrzymującym odcinek lędźwiowy kręgosłupa. |
o_O takim zestawieniem mnie zaskoczyłaś :] .
Ja też będę już was opuszczać, niestety :(. Do napisania i miłego... *tu szybkie zerknięcie na zegarek*... popołudnia/wieczoru :papapa:
|
|
Wysłany:
Sob 18:50, 26 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 512, 513, 514 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 513 z 649 |
|