|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 617, 618, 619 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Hej kochani ;* Przetrwałam dzisiejszy dzień w szkole. Po chemii z pierwszą grupą pani się załamała i stwierdziła na całości: " że mamy zbierać na mszę w naszej intencji, a w rekolekcje chce nas widzieć w pierwszej ławce błagających biskupa o błogosławieństwo" Jak to ona znowu znalazła u kogoś złamaną ekierkę i zabrało, nie obyło się bez jej tekstów :D
Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Sro 15:29, 16 Mar 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Sro 15:25, 16 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej nimfka ;*
nimfka napisał: | Zazwyczaj to olewam, nawet jak mnie cały tydzień nie ma, to tylko dowiaduję się jakie są sprawdziany i czy były jakieś większe zadania Smile A zeszytów to już w ogóle nie przepisuję Razz |
Ja się nie mogę rozkładać, bo bym nie nadrobiła po prostu ;)
Dodano 10 minut temu:
A co u Ciebie słychać :?:
|
|
Sro 15:40, 16 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry!
Dziś miałam pierwszy dzień re-cool-lekcji z batmanem :lol: Prowadzi je ksiądz działający na Przystanku Jezus, więc jest... ciekawie ;) Nie mówiąc już o batmanie, który paraduje po szkole i wita się ze wszystkimi.
|
|
Sro 15:50, 16 Mar 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej Salamandra :)
Salamandra napisał: | Dziś miałam pierwszy dzień re-cool-lekcji z batmanem |
Brzmi interesującą :D
|
|
Sro 15:51, 16 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wróciłam. Pozbieram się trochę i wezmę się za ikonki.
Złapałam 5 z odpowiedzi z polskiego, więc mam spokój do końca roku... Ale przy odpowiedzi wykorzystałam fakty, których nie powinnam i czuję się z tym paskudnie...
W piątek bedzie okropnie. Jest mój numer. 3 lekcje rozszerzone na grupy. Plus francuski bez drugiej klasy...
|
|
Sro 16:12, 16 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Złapałam 5 z odpowiedzi z polskiego, więc mam spokój do końca roku... Ale przy odpowiedzi wykorzystałam fakty, których nie powinnam i czuję się z tym paskudnie... |
Tzn :?:
jeanne napisał: |
W piątek bedzie okropnie. Jest mój numer. 3 lekcje rozszerzone na grupy. Plus francuski bez drugiej klasy... |
:przytul: Ja mam w piątek sprawdzian z historii, kartkówkę z fizyki i dwa polskie :(
|
|
Sro 16:13, 16 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Powiem tak. Temat, z którego odpowiadałam był mi bardzo bliski, poprzez osobę, która jest dla mnie bliska. I chcąc nie chcąc, odpowiadając opierałam się też na tym, co ta osoba mówiła i wyciągałam wnioski, nie tyle z utworu, co właśnie z tych rozmów...
Cytat: |
przytul Ja mam w piątek sprawdzian z historii, kartkówkę z fizyki i dwa polskie Sad |
:przytul: Nas z fizyki dzisiaj tak zmieszał z błotem, że chyba bardziej się nie dało...
Przynajmniej masz spokój z tego polskiego. Ja tak mam z historii, przynajmniej do póki nie zapyta wszystkich i nie zacznie drugiej kolejki Rolling Eyes |
Mnie z historii będzie pytać, bo nie byłam pytana w pierwszym półroczu, to będzie horror.
|
|
Sro 16:25, 16 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Powiem tak. Temat, z którego odpowiadałam był mi bardzo bliski, poprzez osobę, która jest dla mnie bliska. I chcąc nie chcąc, odpowiadając opierałam się też na tym, co ta osoba mówiła i wyciągałam wnioski, nie tyle z utworu, co właśnie z tych rozmów... |
To raczej w tym nie ma nic złego, chyba, że ta osoba poczuła się przez to wykorzystana, choć raczej nie powinna :?:
jeanne napisał: | przytul Nas z fizyki dzisiaj tak zmieszał z błotem, że chyba bardziej się nie dało... |
Pani z chemii się dziś stwierdziła, że się przez nas załamała, a ja znów oberwałam za nieestetyczne groty na tablicy :D W ogóle w liceum przez to co o nas mówią niekiedy nauczyciele czuję się jak debil ;)
|
|
Sro 16:30, 16 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To raczej w tym nie ma nic złego, chyba, że ta osoba poczuła się przez to wykorzystana, choć raczej nie powinna Question |
Nie wiem. Czuję się winna, że nie potrafiłam tego oddzielić.
Cytat: | W ogóle w liceum przez to co o nas mówią niekiedy nauczyciele czuję się jak debil Wink |
Ja jakbym pomyliła szkoły ;/
|
|
Sro 16:34, 16 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Nie wiem. Czuję się winna, że nie potrafiłam tego oddzielić. |
Nie powinnaś się czuć ;) ale to moje zdanie...
Cytat: | Ja jakbym pomyliła szkoły ;/ |
Ja też ;)
O jutro mam dodatkową biologię, ale mają być obserwacje mikroskopowe i na biologii i jeszcze kółku więc powinno być fajnie :D
|
|
Sro 16:36, 16 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne konwalia7777 Salamandra nimfka Cześć dziewczyny :)
Zjadłam sałatkę, wypiłam wodę, trzeba coś robić. Zabieram się za książkę, bo mam marny optymizm do pisania dzisiaj czegokolwiek.
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sro 16:46, 16 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
O jutro mam dodatkową biologię, ale mają być obserwacje mikroskopowe i na biologii i jeszcze kółku więc powinno być fajnie Very Happy
|
Ja się zapisałam w przyszłym roku na zajecia w laboratorium na jakiejś tam politechnice i już teraz mam dość, więc podziwiam twój optymizm ;)
AnEcZkA3370 hej!
|
|
Sro 17:06, 16 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 617, 618, 619 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 618 z 649 |
|