Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 240, 241, 242 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeanne napisał:
nic nie mówił że trudno się robi.

... zależy jaki temat...
ja jestem na resocjalizacji i mam temat: "Zachowania przestępcze u osób dorosłych"

sis - Sevir :**

... i dopiero wtedy stało się światło

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Nie 22:02, 01 Sty 2012
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15

Miasto: Bełchatów/łódź
Powrót do góry

jeanne napisał:

No dzięki *foch* Charakter mamy podobny, a o wyglądzie ci mówiłam!
Jaki temat masz? Też chce mieć swój o.O

Dlaczego foch?
Mityczne stworzenia i istoty we współczesnej literaturze fantastycznej. Omów ich rolę w świecie przedstawionym oraz sposób kreacji. Odwołaj się do kilku wybranych przykładów.
To mój temat i jeszcze jednej osoby :hahaha:
To wymyśl ;*

Dodano 38 sekund temu:

// Ktoś mi odpisał, że nie wie na kiedy, więc może jednak nie jest to na jutro

PostWysłany: Nie 22:03, 01 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Dlaczego foch?
Mityczne stworzenia i istoty we współczesnej literaturze fantastycznej. Omów ich rolę w świecie przedstawionym oraz sposób kreacji. Odwołaj się do kilku wybranych przykładów.

I tylko jej temat przedstawiasz? To ja bym chciała coś o wampirach, mrau!
Ciekawe jakiej osoby :D

Cytat:

ja jestem na resocjalizacji i mam temat: "Zachowania przestępcze u osób dorosłych"

No to aż taki trudny?

PostWysłany: Nie 22:23, 01 Sty 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
No to aż taki trudny?

nie... teoria przynajmniej, bo tak w ogóle to jest trudno zbadać to wszystko.. przyczyny...
ale jak mam oddać w styczniu 20 stron to się ciutkę komplikuje ale niewiele...
OK mniejsza. dam radę.

I ty też dasz sobie radę :)
Powodzenia jutro na testach Jeanne :D
i żeby cię nauczyciele zbytnio nie męczyli *cmok w czółko* a najlepiej wcale.

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Nie 22:29, 01 Sty 2012
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
I tylko jej temat przedstawiasz? To ja bym chciała coś o wampirach, mrau!
Ciekawe jakiej osoby Very Happy

Jak dla mnie to jest łatwy temat, mogę sobie wybrać dowolnie np. elfy, jednorożce czy cokolwiek podać przykłady w książek i jak w nich wyglądały, jak się zachowywały, jak były przedstawione w danych utworach itd. Tylko sam temat pracy brzmi jak brzmi bo muszę go ująć "fachowo"
Podobno jej, ona wysyła gdzieś tam moją propozycją i jak komisja zaakceptuje czy coś tam to jak przychodzi lista tematów to mój też. Przynajmniej tak zrozumiałam :hahaha: Jutro dowiem się dokładniej xD

Olałam tą fizykę skoro nikt nic nie wie.

Dodano 40 minut temu:

Nie powinno się mnie samej zostawiać z zeszytami. Nie wiem na kiedy przełożyła nam, bo jej nie było spr z WOSu. Wiem, że mieliśmy się nie kłócić, że to po wolnym. Jak to jutro a nie w przyszły poniedziałek to będzie zabawnie ;/

PostWysłany: Nie 23:14, 01 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

dobra idę spać... powodzenia Jeanne :D i pantera

do jutra...

PostWysłany: Pon 0:00, 02 Sty 2012
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Mmm. Sama słodycz dowiedzieć się, że mam już ocenę wystawioną długopisem i mi nie uznają tych, które przyniosłam ze szpitala. Przecudownie więc, albowiem mam w takim razie najniższą ocenę z klasy na półrocze.

Chociaz pisanie niezapowiadanego testu [ćwiczenia? ] z angielskiego jest tak samo słodkie.

czyli witaj rzeczywistości...

Cytat:
hahaha Jutro dowiem się dokładniej xD

Ja bym chciała "Wampir w literaturze i filmie.omów sposoby kreowania ." *ślinotok* Serio chyba taki bym zgłosiła.

PostWysłany: Pon 13:58, 02 Sty 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

:cry: po chamsku postąpili... a niby nauczyciele są za uczniami i chcą dla nich jak najlepiej... :/
skoro dopiero 10 zbierają się to mają jeszcze sporo czasu... powinni ci uwzględnić te oceny ze szpital... powinni cię zapytać czy coś...

:przytul:

a co do tematu... to zgłoś, a najpierw sprawdź czy przypadkiem jednak nie ma... bo moja kumpela kiedyś pisała taki temat.

PostWysłany: Pon 14:09, 02 Sty 2012
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Mmm. Sama słodycz dowiedzieć się, że mam już ocenę wystawioną długopisem i mi nie uznają tych, które przyniosłam ze szpitala. Przecudownie więc, albowiem mam w takim razie najniższą ocenę z klasy na półrocze.

Nie martw się, to dopiero półrocze :przytul:

Z nudów wyciągnęłam klocki lego i mam Hogwart na środku pokoju :D

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Pon 15:46, 02 Sty 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Witajcie :)
Mina nauczyciela z historii gdy wchodzi do klasy a tam na biurku 4 baniaki wody mineralnej chyba 5l bezcenna :hahaha:
Za to dowiedziałam się, że na przyszły tydzień mam przeczytać Pana Tadeusza, mam napisać na ten czwartek rozprawkę z WOSu. Zapowiedziano mi sprawdzian z angielskiego i babka wystawiła mi 3 na koniec :( i z historii też zapowiedział. Czyli mam już zapowiedziane w sumie 7 sprawdzianów przed feriami :placze:

jeanne napisał:

A jak z innych przedmiotów i jak testy :przytul: Nikt się nie ulitował ?

jeanne napisał:
Ja bym chciała "Wampir w literaturze i filmie.omów sposoby kreowania ." *ślinotok* Serio chyba taki bym zgłosiła.

Mój zaakceptowała, jeszcze się jej pytam czy jak ktoś też chce ten temat to czy też może. Ona, że tak jak komisja go zaakceptuje( czyli gdzieś go wysyła) to każdy może wybrać.
Mnie się wampiry przejadły są fajne, ale teraz na siłę je wszędzie pchają.

PostWysłany: Pon 15:52, 02 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Uczenie się w domu wychodzi mi jeszcze gorzej niż uczenie się w Łodzi :/ chyba zamiast siedzieć bez sensu pół dnia na kompie zbiorę się w sobie, spakuje manatki i wrócę do Łodzi, może się czegoś, na tą historię arch. nauczę :roll:

PostWysłany: Pon 17:13, 02 Sty 2012
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Zasnęłam oglądając Housa i dopiero wstałam. Fuun.

Cytat:

skoro dopiero 10 zbierają się to mają jeszcze sporo czasu... powinni ci uwzględnić te oceny ze szpital... powinni cię zapytać czy coś...

Ona wystawiała pewne oceny długopisem, więc klasa jeszcze poprawia. I dała mi możliwość zdawania oceny na wyższą, tylko musiałabym mapę zaliczyć, więc to nie jest tak.

Cytat:

Nie martw się, to dopiero półrocze przytul

Z nudów wyciągnęłam klocki lego i mam Hogwart na środku pokoju Very Happy

Ale potem nie wyciągnę na 5, bo nie podwyższają o 2 stopnie, a ja chciałam mieć pasek :(
Nudzi ci się? Do nauki! :twisted:
Cytat:

Za to dowiedziałam się, że na przyszły tydzień mam przeczytać Pana Tadeusza,

A ja nie przeczytałam, a co. leży książka na wieży.
Cytat:
Zapowiedziano mi sprawdzian z angielskiego i babka wystawiła mi 3 na koniec

:przytul: Ja nie wiem co będę mieć, bo pisaliśmy dzisiaj test -,-
Cytat:

A jak z innych przedmiotów i jak testy przytul Nikt się nie ulitował ?

Babka z chemii :d Pytam się jej, czy muszę pisać test z 17 listopada, powiedziała, że jeśli nie chce to nie muszę o.O
I fizyk! Spytał się mnie, czy dam radę napisać test z hydrostatyki w środę, no bo by pasowałoby żebym napisała, ale jak nie dam rady to się nic nie stanie. [powiedziałam mu, że spróbuje :mdleje:]
Grażynka przemówiła ludzkim głosem! Pytam się jej czy subjonctiv mogę napisać w przyszłym tygodniu, a ta, że nawet po feriach [15 luty!] mogę napisać, żebym się nie śpieszyła. [to nic, że akurat gdy oni pisali ten test, ja kupowałam tabletki, więc teoretycznie byłam na niego nauczona :hahaha: ]
Z matmy mam 4/5, powiedział, że jak będę chciała z nim "porozmawiać" to porozmawiamy 8)
Z geografii no to mówiłam, zdenerwowała mnie babka.

Ale słuchaj tego! Robimy zadania z fizyki i zgadnij czyj pierwszy numer strzelił żeby szedł do tablicy :|

Cytat:

Mnie się wampiry przejadły są fajne, ale teraz na siłę je wszędzie pchają.

Mi by się ten temat podobał, bo przeczytałam/obejrzałam większość rzeczy o wampirach *.*
Cytat:
chyba zamiast siedzieć bez sensu pół dnia na kompie zbiorę się w sobie,

Arr gdy nie ma kompa to jest TYYYLE czasu na nauke że o mój boru o.O

PostWysłany: Pon 18:55, 02 Sty 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

http://natablicy.pl/cke-nie-bedzie-prezentacji-maturalnych-z-jezyka-polskiego,artykul.html?material_id=4e1e98e79a22dd2856040000

widzieliście to?

PostWysłany: Pon 19:03, 02 Sty 2012
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
A ja nie przeczytałam, a co. leży książka na wieży.

U mnie w szafce i to tylko dlatego że mam ją w domu :hahaha:

jeanne napisał:
Babka z chemii :d Pytam się jej, czy muszę pisać test z 17 listopada, powiedziała, że jeśli nie chce to nie muszę o.O
I fizyk! Spytał się mnie, czy dam radę napisać test z hydrostatyki w środę, no bo by pasowałoby żebym napisała, ale jak nie dam rady to się nic nie stanie. [powiedziałam mu, że spróbuje mdleje]
Grażynka przemówiła ludzkim głosem! Pytam się jej czy subjonctiv mogę napisać w przyszłym tygodniu, a ta, że nawet po feriach [15 luty!] mogę napisać, żebym się nie śpieszyła. [to nic, że akurat gdy oni pisali ten test, ja kupowałam tabletki, więc teoretycznie byłam na niego nauczona hahaha ]
Z matmy mam 4/5, powiedział, że jak będę chciała z nim "porozmawiać" to porozmawiamy Cool
Z geografii no to mówiłam, zdenerwowała mnie babka.

No i bardzo dobrze, mówiłam Ci, że nie będzie tak źle i niektórzy to uwzględnią :przytul:

jeanne napisał:
Ale słuchaj tego! Robimy zadania z fizyki i zgadnij czyj pierwszy numer strzelił żeby szedł do tablicy Neutral

Spoko ja dziś też robiłam zadanie z fizy na tablicy jako druga. A byłam tak przytomna -.- ( niby poszłam wcześnie jak na mnie spać, ale zasnęłam po 2), na angielskim kazała mi przeczytać coś tam co miałam zrobić, a na matmie sama poszłam do tablicy wniebowzięta, że choć raz temat rozumiem :hahaha:

jeanne napisał:
przytul Ja nie wiem co będę mieć, bo pisaliśmy dzisiaj test -,-

Ja mam 3 z chemii (powiedziała mi, że w sumie na 4 się uczę), biologii, angielskiego i 2 z maty. Także jest cudownie -.- , reszta to głównie 4.
Będzie dobrze :przytul:

jeanne napisał:
Mi by się ten temat podobał, bo przeczytałam/obejrzałam większość rzeczy o wampirach *.*

Mnie zmierzch wkurzył i trochę zniechęcił -.-

Dodano 3 minut temu:

Caellion napisał:
widzieliście to?

Caellion nie strasz, ja słyszałam, że owszem, ale ten rocznik od 96. On w ogóle ma wszystko całkiem inaczej. Zmienia im się egzamin gimnazjalny, zmienia się cała nauka w liceum- w pierwszym roku wszystkie przedmioty, a potem maja wybierać, obowiązkowe 2 języki( choć to i tak było) i właśnie matura z polskiego, że losują jakieś 3 pytania z tysiąca i mają odpowiedzieć więc ogólnie wiedza. Tak nam pani z francuskiego powiedziała i kolega.

Dodano 2 minut temu:

I najlepsze, że nadal nie mają planów i nie wiedzą jak to ma wyglądać tak naprawdę :hahaha:

PostWysłany: Pon 19:14, 02 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

U mnie w szafce i to tylko dlatego że mam ją w domu hahaha

Nie no, ja mam piękną boską z opracowaniem :buja w oblokach:
Cytat:

Spoko ja dziś też robiłam zadanie z fizy na tablicy jako druga. A byłam tak przytomna -.- ( niby poszłam wcześnie jak na mnie spać, ale zasnęłam po 2), na angielskim kazała mi przeczytać coś tam co miałam zrobić, a na matmie sama poszłam do tablicy wniebowzięta, że choć raz temat rozumiem hahaha

Ja się teraz nie moge przyzwyczaić do tego, że jest tak dużo osób. Bo jak tam byłam, to często miałam lekcje prywatne, no a tu siedzę i się nudzę -,-
Cytat:

Ja mam 3 z chemii (powiedziała mi, że w sumie na 4 się uczę), biologii, angielskiego i 2 z maty. Także jest cudownie -.- , reszta to głównie 4.
Będzie dobrze przytul

Mi wychodzi średnia między 4,0-4,4, boru no :C
Cytat:

Mnie zmierzch wkurzył i trochę zniechęcił -.-

Ja akurat nie czytałam :D

PostWysłany: Pon 19:20, 02 Sty 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 240, 241, 242 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 241 z 552

Skocz do: