Tego, że gdyby pogłaskał mnie po udzie wyżej znalazłby świeże blizny ;)
Cytat:
Ja mam z francuskiego i może będę mieć z WOSu, geografii.
To ja sie chowam z moim brakiem wosu i 3 z geo ;)
Cytat:
Może dlatego, że są bardziej mimo wszystko ludzkie od tych psychologów i same wyszły z tą propozycją przytul
A co do pedagogów w szkołach to są z reguły fajni Very Happy
Nieee, chyba dlatego, że sie ich boje i mam jako taki szacunek, a nie kpię z nich tak jak z innych :hahaha:
Cytat:
A on dlaczego hahaha ?
To co ja ;)
Cytat:
Nie lubię tego, nie mam siły na udawanie, że nie irytuje mnie takie zachowanie i w ogóle.
To nie udawaj :twisted:
Cytat:
i od tych posób na które się skarżyła ta osoba miała większe problemy niż przed pójściem do pedagoga
Koleżanka w psychiatryku spisała swoje... przeżycia na kartce i dała psycholog, bo inaczej nie potrafiła tego opowiedzieć, psycholog jej obiecała,że nikomu nie pokaże, następnego dnia pielęgniarki czytały sobie na głos w dyżurce tak że wszyscy słyszeli...
co gorsze?
Cytat:
Też się chciałam zapytać, czego Razz.
Cytat:
To czego nie wie?
[spoiler]
aha...
Cytat:
Koleżanka w psychiatryku spisała swoje... przeżycia na kartce i dała psycholog, bo inaczej nie potrafiła tego opowiedzieć, psycholog jej obiecała,że nikomu nie pokaże, następnego dnia pielęgniarki czytały sobie na głos w dyżurce tak że wszyscy słyszeli...
co gorsze?
To jest straszne ;/...
A co do ocen, to się nie będę odzywać :]
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
To ja sie chowam z moim brakiem wosu i 3 z geo Wink
Ja tam bym wolała przyzwoite oceny z rozszerzeń, a nie.
Spojler:
Dużo?
jeanne napisał:
Nieee, chyba dlatego, że sie ich boje i mam jako taki szacunek, a nie kpię z nich tak jak z innych hahaha
Och no cóż dobre i to :hahaha:
jeanne napisał:
To co ja Wink
Ale które to? Czy wszystko razem?
jeanne napisał:
To nie udawaj Twisted Evil
Jasne miałam na nią nawrzeszczeć jak jeszcze kolega do ławki wracał. Niechby też był świadkiem tej sceny :hahaha:
jeanne napisał:
co gorsze?
Pantera no właśnie dlatego nie chcę :P ok, nie wiem, co dostanę z chemii, jeśli 4, to będzie moje pierwsze 4 w życiu na świadectwie/na półrocze. A tak to ze wszystkiego będę mieć 5, z pojedynczych 6. O. :roll: :]
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Pantera no właśnie dlatego nie chcę Razz ok, nie wiem, co dostanę z chemii, jeśli 4, to będzie moje pierwsze 4 w życiu na świadectwie/na półrocze. A tak to ze wszystkiego będę mieć 5, z pojedynczych 6. O. Rolling Eyes krzywy
Jak Ty to robisz? Przecież jesteś w liceum :shock:
Pantera od zawsze tak miałam, samo wychodzi, chociaż uczenie się czegokolwiek w moim przypadku zdarza się bardzo rzadko... Zawsze miałam najwyższą średnią. Tak po prostu.
Koniec chwalenia się :]
Jeanne no właśnie tak to zazwyczaj wygląda jak powiem :roll: ;) taaak, skromniutka jestem, co ^^?
Pantera od zawsze tak miałam, samo wychodzi, chociaż uczenie się czegokolwiek w moim przypadku zdarza się bardzo rzadko... Zawsze miałam najwyższą średnią. Tak po prostu.
Oj, znów dużo postów i nawet nie zdążę ich ogarnąć :?
Wpadłam się przywitać, zanim oddam się wieczornym przyjemnościom :P
Dowiedziałam się dziś, że jestem aspołeczna...też mi nowość :]