|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 345, 346, 347 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Maturzyści pouciekali ;) nie dziwiłabym się im gdyby nie to, że na Facebooku siedzą :] ...
Co u Was? Jest tu kto?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Wto 17:57, 08 Maj 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Sevir, widzisz, ja np. działam na dwa fronty i siedzę jednocześnie na fejsie i tutaj :D
|
|
Wysłany:
Wto 19:59, 08 Maj 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
puk, puk
Dobry wieczór ! Pamięta mnie ktoś jeszcze ?
zaglądam sprawdzić, co u Was, co słychać ? Co się działo, jak mnie nie było i co ciekawego mnie ominęło ?
+ jak poszło maturzystom ?
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Wto 20:36, 08 Maj 2012 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ho ho, ale tu tłumy :mrgreen:
Lady M, ostatnio się za wiele nie działo, ale od Twojej ostatniej wizyty pewnie się zeszło, jak mniemam :)
Ale co do maturzystów to dobre pytanie: Jak Wam poszło? Lesio, Nem i ktokolwiek jeszcze zdaje w tym roku?
|
|
Wysłany:
Sob 16:42, 12 Maj 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam :D
Powiedzmy, że wracam z tarczą chociaż za dobrze nie jest. Jeżeli chodzi o to co pisałem na podstawie czyli polski, matma i angielski to naprawdę lajt. Oczywiście mogę być za pewny siebie ale matmę przewiduje na 90+, co do angielskiego i polskiego trudno mi ocenić ze względu na te formy pisemne ale raczej w porządku.
Teraz jednak skupmy się na tym co było dla mnie najważniejsze czyli matma i fizyka rozszerzona. Zaczynając od matmy oprócz dwóch zadań które mam na pewno źle to zrobiłem wszystko. Sposoby rozumowania dobre jednak tylko 4 ostateczne wyniki wyszło mi w porządku. Jak zawsze położyłem się w prostych obliczeniach.
Jeżeli chodzi o fizykę to przeżyłem lekkie zaskoczenie, jedna z najtrudniejszych matur jakie widziałem ale udało mi się zrobić wszystkie zadania z czego jestem cholernie dumny. Jednak po sprawdzeniu odpowiedzi opadł mój entuzjazm, otóż okazało się iż, 3 zadania mam całkiem źle, w paru się pomyliłem przez obliczenia albo poprostu zapomniałem zamienić jednostkę :wink: Dlatego wynik z obydwu rozszerzonych przewiduje na 50% co w sumie mi wystarcza ale jednak pozostawia niedosyt...
|
|
Sob 19:45, 12 Maj 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio, w takim razie trzymam kciuki, żebyś jednak się pozytywnie zaskoczył :wink: No i gratuluję podstawy :)
|
|
Wysłany:
Sob 19:50, 12 Maj 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | lesio, w takim razie trzymam kciuki, żebyś jednak się pozytywnie zaskoczył No i gratuluję podstawy |
Ale poziom podstaw naprawdę był strasznie niski w tym roku :wink: Ale dziękuje :*
Boję sie, żeby sie jeszcze negatywnie nie zaskoczyć :D
|
|
Sob 19:57, 12 Maj 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | Boję sie, żeby sie jeszcze negatywnie nie zaskoczyć Very Happy |
Trochę wiary w siebie, ja w Ciebie wierzę :wink: Mam nadzieję, że wszystko Ci się uda i nie tylko wystarczy Ci na studia, ale i da Ci satysfakcję :)
Dodam jeszcze, tak przy okazji, że mam nadzieję, że Twojej "koleżance" nic się nie uda :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sob 20:00, 12 Maj 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Trochę wiary w siebie, ja w Ciebie wierzę Mam nadzieję, że wszystko Ci się uda i nie tylko wystarczy Ci na studia, ale i da Ci satysfakcję |
Na studia raczej wystarczy bo na fizyke techniczną wszędzie są małe progi ze względu na małą popularność :)
Cytat: | Dodam jeszcze, tak przy okazji, że mam nadzieję, że Twojej "koleżance" nic się nie uda |
Nawet nie wiem jak jej poszło i mnie to nie obchodzi :) Zresztą dziewczę chyba już zerwało z chłopakiem, zrobiła dwóm koleżanką awantury że ze mną flirtują i dostawałem od niej różne wiadomości na gadu, emaila czy sms. I weź tu zrozum kobiety :D
|
|
Sob 20:09, 12 Maj 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | zrobiła dwóm koleżanką awantury że ze mną flirtują i dostawałem od niej różne wiadomości na gadu, emaila czy sms. I weź tu zrozum kobiety Very Happy |
Zapewne poszła po rozum do głowy :) Tylko żeby Ci do głowy nie przyszło do niej wracać :!: Takie ... (wstawić odpowiednie słowo) nie są warte, żeby im dawać drugą szansę :wink:
|
|
Wysłany:
Sob 20:18, 12 Maj 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Tylko żeby Ci do głowy nie przyszło do niej wracać Takie ... (wstawić odpowiednie słowo) nie są warte, żeby im dawać drugą szansę |
Tak wiem :] Już kilka przyjaciółek od razu pisało, z prośbami żeby nie dać się "omotać" :D Teraz już poznałem ten typ kobiet i jestem mega ostrożniejszy.
|
|
Sob 20:27, 12 Maj 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio, niedługo czekają Cię dłuuuugie wakacje, może wtedy poznasz jakąś fajną dziewczynę, która będzie Ciebie warta...a może któraś z przyjaciółek? :D Wiesz, niewinna przyjaźń czasem przeradza się w coś więcej i to są jak dla mnie chyba najbardziej wartościowe związki :P
|
|
Wysłany:
Sob 20:30, 12 Maj 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | lesio, niedługo czekają Cię dłuuuugie wakacje, może wtedy poznasz jakąś fajną dziewczynę, która będzie Ciebie warta...a może któraś z przyjaciółek? Wiesz, niewinna przyjaźń czasem przeradza się w coś więcej i to są jak dla mnie chyba najbardziej wartościowe związki |
Może, może :) Co będzie to zobaczymy, teraz jeszcze muszę napisać prezentację, przedstawić ją, pogadać na angielskim i dopiero jak zamknę całkowicie temat matur to będę planował co dalej.
|
|
Sob 20:37, 12 Maj 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | teraz jeszcze muszę napisać prezentację, przedstawić ją, pogadać na angielskim i dopiero jak zamknę całkowicie temat matur to będę planował co dalej. |
Ja za tydzień zaczynam urlop, o tej porze będę już w UK zapewne po zakupach :D Po powrocie jadę do rodziców na resztę urlopu, a potem będę się zastanawiać, co dalej :? Co wymyślę, jeszcze nie wiem, ale w każdym razie potrzebne są duże zmiany :roll:
|
|
Wysłany:
Sob 20:41, 12 Maj 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja za tydzień zaczynam urlop, o tej porze będę już w UK zapewne po zakupach Po powrocie jadę do rodziców na resztę urlopu, a potem będę się zastanawiać, co dalej Co wymyślę, jeszcze nie wiem, ale w każdym razie potrzebne są duże zmiany |
Ciągle zazdroszczę UK, mam nadzieje że będziesz zadowolona. Nie tylko po zakupach :D Coś wymyślisz, ja też za tydzień będę sobie wszystko planował na najbliższe miesiące...
|
|
Sob 20:49, 12 Maj 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 345, 346, 347 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 346 z 552 |
|