Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 345, 346, 347 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maturzyści pouciekali ;) nie dziwiłabym się im gdyby nie to, że na Facebooku siedzą :] ...

Co u Was? Jest tu kto?

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Wto 17:57, 08 Maj 2012
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

Sevir, widzisz, ja np. działam na dwa fronty i siedzę jednocześnie na fejsie i tutaj :D

PostWysłany: Wto 19:59, 08 Maj 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

puk, puk
Dobry wieczór ! Pamięta mnie ktoś jeszcze ?

zaglądam sprawdzić, co u Was, co słychać ? Co się działo, jak mnie nie było i co ciekawego mnie ominęło ?

+ jak poszło maturzystom ?

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Wto 20:36, 08 Maj 2012
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Ho ho, ale tu tłumy :mrgreen:
Lady M, ostatnio się za wiele nie działo, ale od Twojej ostatniej wizyty pewnie się zeszło, jak mniemam :)
Ale co do maturzystów to dobre pytanie: Jak Wam poszło? Lesio, Nem i ktokolwiek jeszcze zdaje w tym roku?

PostWysłany: Sob 16:42, 12 Maj 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Witam :D
Powiedzmy, że wracam z tarczą chociaż za dobrze nie jest. Jeżeli chodzi o to co pisałem na podstawie czyli polski, matma i angielski to naprawdę lajt. Oczywiście mogę być za pewny siebie ale matmę przewiduje na 90+, co do angielskiego i polskiego trudno mi ocenić ze względu na te formy pisemne ale raczej w porządku.
Teraz jednak skupmy się na tym co było dla mnie najważniejsze czyli matma i fizyka rozszerzona. Zaczynając od matmy oprócz dwóch zadań które mam na pewno źle to zrobiłem wszystko. Sposoby rozumowania dobre jednak tylko 4 ostateczne wyniki wyszło mi w porządku. Jak zawsze położyłem się w prostych obliczeniach.
Jeżeli chodzi o fizykę to przeżyłem lekkie zaskoczenie, jedna z najtrudniejszych matur jakie widziałem ale udało mi się zrobić wszystkie zadania z czego jestem cholernie dumny. Jednak po sprawdzeniu odpowiedzi opadł mój entuzjazm, otóż okazało się iż, 3 zadania mam całkiem źle, w paru się pomyliłem przez obliczenia albo poprostu zapomniałem zamienić jednostkę :wink: Dlatego wynik z obydwu rozszerzonych przewiduje na 50% co w sumie mi wystarcza ale jednak pozostawia niedosyt...

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Sob 19:45, 12 Maj 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

lesio, w takim razie trzymam kciuki, żebyś jednak się pozytywnie zaskoczył :wink: No i gratuluję podstawy :)

PostWysłany: Sob 19:50, 12 Maj 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
lesio, w takim razie trzymam kciuki, żebyś jednak się pozytywnie zaskoczył No i gratuluję podstawy

Ale poziom podstaw naprawdę był strasznie niski w tym roku :wink: Ale dziękuje :*
Boję sie, żeby sie jeszcze negatywnie nie zaskoczyć :D

PostWysłany: Sob 19:57, 12 Maj 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Powrót do góry

lesio napisał:
Boję sie, żeby sie jeszcze negatywnie nie zaskoczyć Very Happy

Trochę wiary w siebie, ja w Ciebie wierzę :wink: Mam nadzieję, że wszystko Ci się uda i nie tylko wystarczy Ci na studia, ale i da Ci satysfakcję :)
Dodam jeszcze, tak przy okazji, że mam nadzieję, że Twojej "koleżance" nic się nie uda :mrgreen:

PostWysłany: Sob 20:00, 12 Maj 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
Trochę wiary w siebie, ja w Ciebie wierzę Mam nadzieję, że wszystko Ci się uda i nie tylko wystarczy Ci na studia, ale i da Ci satysfakcję

Na studia raczej wystarczy bo na fizyke techniczną wszędzie są małe progi ze względu na małą popularność :)

Cytat:
Dodam jeszcze, tak przy okazji, że mam nadzieję, że Twojej "koleżance" nic się nie uda

Nawet nie wiem jak jej poszło i mnie to nie obchodzi :) Zresztą dziewczę chyba już zerwało z chłopakiem, zrobiła dwóm koleżanką awantury że ze mną flirtują i dostawałem od niej różne wiadomości na gadu, emaila czy sms. I weź tu zrozum kobiety :D

PostWysłany: Sob 20:09, 12 Maj 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Powrót do góry

Cytat:
zrobiła dwóm koleżanką awantury że ze mną flirtują i dostawałem od niej różne wiadomości na gadu, emaila czy sms. I weź tu zrozum kobiety Very Happy

Zapewne poszła po rozum do głowy :) Tylko żeby Ci do głowy nie przyszło do niej wracać :!: Takie ... (wstawić odpowiednie słowo) nie są warte, żeby im dawać drugą szansę :wink:

PostWysłany: Sob 20:18, 12 Maj 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
Tylko żeby Ci do głowy nie przyszło do niej wracać Takie ... (wstawić odpowiednie słowo) nie są warte, żeby im dawać drugą szansę

Tak wiem :] Już kilka przyjaciółek od razu pisało, z prośbami żeby nie dać się "omotać" :D Teraz już poznałem ten typ kobiet i jestem mega ostrożniejszy.

PostWysłany: Sob 20:27, 12 Maj 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Powrót do góry

lesio, niedługo czekają Cię dłuuuugie wakacje, może wtedy poznasz jakąś fajną dziewczynę, która będzie Ciebie warta...a może któraś z przyjaciółek? :D Wiesz, niewinna przyjaźń czasem przeradza się w coś więcej i to są jak dla mnie chyba najbardziej wartościowe związki :P

PostWysłany: Sob 20:30, 12 Maj 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
lesio, niedługo czekają Cię dłuuuugie wakacje, może wtedy poznasz jakąś fajną dziewczynę, która będzie Ciebie warta...a może któraś z przyjaciółek? Wiesz, niewinna przyjaźń czasem przeradza się w coś więcej i to są jak dla mnie chyba najbardziej wartościowe związki

Może, może :) Co będzie to zobaczymy, teraz jeszcze muszę napisać prezentację, przedstawić ją, pogadać na angielskim i dopiero jak zamknę całkowicie temat matur to będę planował co dalej.

PostWysłany: Sob 20:37, 12 Maj 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Powrót do góry

Cytat:
teraz jeszcze muszę napisać prezentację, przedstawić ją, pogadać na angielskim i dopiero jak zamknę całkowicie temat matur to będę planował co dalej.

Ja za tydzień zaczynam urlop, o tej porze będę już w UK zapewne po zakupach :D Po powrocie jadę do rodziców na resztę urlopu, a potem będę się zastanawiać, co dalej :? Co wymyślę, jeszcze nie wiem, ale w każdym razie potrzebne są duże zmiany :roll:

PostWysłany: Sob 20:41, 12 Maj 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
Ja za tydzień zaczynam urlop, o tej porze będę już w UK zapewne po zakupach Po powrocie jadę do rodziców na resztę urlopu, a potem będę się zastanawiać, co dalej Co wymyślę, jeszcze nie wiem, ale w każdym razie potrzebne są duże zmiany

Ciągle zazdroszczę UK, mam nadzieje że będziesz zadowolona. Nie tylko po zakupach :D Coś wymyślisz, ja też za tydzień będę sobie wszystko planował na najbliższe miesiące...

PostWysłany: Sob 20:49, 12 Maj 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 345, 346, 347 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 346 z 552

Skocz do: