Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 359, 360, 361 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam dość :? Mam 2 soboty z rzędu pracujące, w dodatku teraz mam taki zapierdziel, że nie ogarniam. Jeszcze jechałam na chwilę z Warszawy do Olsztyna na pogrzeb i z powrotem zaraz, bo praca :( Chcę wolne, chcę się wyspać :(
Jak ja zazdroszczę uczniom i studentom wolnego...też chcę tyle urlopu :(

PostWysłany: Pią 18:22, 29 Cze 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:

Ja w swoim pokoju, co do nauki to liczę, że będę...

Ja na razie nie mam siły wstać z łóżka, a co dopiero -,-
Cytat:
Chcę wolne, chcę się wyspać Sad
Jak ja zazdroszczę uczniom i studentom wolnego...też chcę tyle urlopu Sad

Mogę ci oddać, potrzebuję intensywniejszego życia, tak żeby nie było czasu "podrapać się po tyłku".

Cytat:

Hm, po pierwsze nie mam dobrych koleżanek po drugie wycięcie pierwiastków przekracza moje zdolności manualne Very Happy

Dla mnie i tak najgorsze było otworzenie tego zegara. Koszmar. Prawie palec straciłam.
A taki tort byś chciał? [w srodku schowana jeszcze wódka ;D]

Cytat:

Ja jestem właśnie po grillu, podziałał na mnie dobrze, bo miałam tragiczny humor.
Tak w ogóle chyba tylko ja mam taki talent zdołałam oderwać zawleczkę z piwa przy czym go nie otworzyłam hahaha

A ja właśnie odwrotnie. I okazuje się, że nie tylko połączenie wódki z pizzą to horror, ale kiełbasy też. Auć. I humor paskudny. W dodatku nie wiem, jak wróciłam do domu. Aż mnie wstyd.
Cytat:
Większość ludzi miała powyżej 90%. No a fizyka też mogła pójść ciut lepiej...

Mi będzie potrzebne 80-90 z fizyki i nie mam pojęcia, jak to zrobię...

PostWysłany: Sob 15:43, 30 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

lesio napisał:
No my tez robiliśmy zwrot przez rufe, a najlepsze jest to że wtedy wiatr był spokojny a wcześniej przy takiej piątce sobie radziliśmy bez problemu. I do tej pory nikt nie wie dlaczego się wywaliliśmy Smile

Podobno zwrot przez rufę to właśnie niebezpieczny manewr. Też nie wiem, było ok i nagle przechył i chlup do wody :hahaha:
jeanne napisał:
Ja na razie nie mam siły wstać z łóżka, a co dopiero -,-

Poszłam spać o 21, zgroza O.o
jeanne napisał:
A ja właśnie odwrotnie. I okazuje się, że nie tylko połączenie wódki z pizzą to horror, ale kiełbasy też. Auć. I humor paskudny. W dodatku nie wiem, jak wróciłam do domu. Aż mnie wstyd.

Tyś mnie nie widziała w stanie jakim byłam przed tym grillem, ja się sama dziwie jakim cudem ja się ogarnęłam i tam nie upiłam :roll:
Zresztą ten grill tylko przyhamował reakcję i teraz mam problem jak wytrzymać z samą sobą.
Zdarza się :przytul:

alhambra napisał:
Chcę wolne, chcę się wyspać Sad

Mówiąc szczerze to poza wysypianiem się i brakiem sprawdzianów to jak na razie nie widzę żadnych innych plusów wakacji.

PostWysłany: Sob 16:35, 30 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Poszłam spać o 21, zgroza O.o

Ja dzisiaj spałam 16 godzin :]
Cytat:

Tyś mnie nie widziała w stanie jakim byłam przed tym grillem, ja się sama dziwie jakim cudem ja się ogarnęłam i tam nie upiłam Rolling Eyes
Zresztą ten grill tylko przyhamował reakcję i teraz mam problem jak wytrzymać z samą sobą.
Zdarza się przytul

Wolałabym tak, niż wykorzystywać Michała, jako moją chusteczkę do nosa... :roll: Zapijanie smutków to zło.

PostWysłany: Sob 17:15, 30 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

pantera mglista napisał:
Mówiąc szczerze to poza wysypianiem się i brakiem sprawdzianów to jak na razie nie widzę żadnych innych plusów wakacji.

Cytat:
Mogę ci oddać, potrzebuję intensywniejszego życia, tak żeby nie było czasu "podrapać się po tyłku".

Nie wiecie, co mówicie :wink: Oddawać wakacje :!: Nie umiecie się z nich cieszyć, to oddawać je alhambrze, która już wie, jak je spożytkować :mrgreen:

PostWysłany: Sob 17:18, 30 Cze 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:

Nie wiecie, co mówicie Wink Oddawać wakacje Exclamation Nie umiecie się z nich cieszyć, to oddawać je alhambrze, która już wie, jak je spożytkować Mr. Green

*oddaje* :D

Jest mi tak gorąco. Próbowałam sie opalać [bo opaliłam ramię podczas jazdy i głupio to wygląda -,-] ale nie dałam rady o.O

PostWysłany: Sob 17:29, 30 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Wolałabym tak, niż wykorzystywać Michała, jako moją chusteczkę do nosa... Rolling Eyes Zapijanie smutków to zło.

To raczej wynika z tego, że ja już chyba nie umiem tych negatywnych emocji okazywać, zapijać smutków również. Zresztą ja się już we wszystkim pogubiłam kompletnie.
A co jakoś źle na to zareagował?

alhambra napisał:
Nie wiecie, co mówicie Wink Oddawać wakacje Exclamation Nie umiecie się z nich cieszyć, to oddawać je alhambrze, która już wie, jak je spożytkować Mr. Green

*oddaje*

jeanne napisał:
Jest mi tak gorąco. Próbowałam sie opalać [bo opaliłam ramię podczas jazdy i głupio to wygląda -,-] ale nie dałam rady o.O

Ja dziś z domu wyszłam z domu tylko i wyłącznie na targ po owoce i koperek.

PostWysłany: Sob 17:42, 30 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

A co jakoś źle na to zareagował?

Nie, dobrze, siedział, pocieszał, przytulał. Potem robił za moją poduszkę jak jechaliśmy autobusem. Ale płakanie jednemu facetowi przez innego faceta raczej nie jest moją ulubioną czynnością o.O
Cytat:

To raczej wynika z tego, że ja już chyba nie umiem tych negatywnych emocji okazywać, zapijać smutków również.

Chciałabym wrocić do tego stanu...
Cytat:

Ja dziś z domu wyszłam z domu tylko i wyłącznie na targ po owoce i koperek.

Ja nie wyszłam po nic i planuje taki stan utrzymać do środy :D

PostWysłany: Sob 18:46, 30 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Nie, dobrze, siedział, pocieszał, przytulał. Potem robił za moją poduszkę jak jechaliśmy autobusem. Ale płakanie jednemu facetowi przez innego faceta raczej nie jest moją ulubioną czynnością o.O

A co ten drugi facet takiego zrobił? Poza tym lepiej tak bardziej prywatnie, niż np. tak jak jedna koleżanka z mojej klasy w tym tygodniu na oczach wszystkich?

jeanne napisał:
Chciałabym wrocić do tego stanu...

To wolisz stać i udawać, że jest w porządku, jak wszystko się wali po raz kolejny, niedobrze Ci z nerwów i trafia Cię rzetelny szlag?

Cytat:
Ja nie wyszłam po nic i planuje taki stan utrzymać do środy Very Happy

Ja mam zamiar do biblioteki, antykwariatu i może na basen.

PostWysłany: Sob 18:52, 30 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

A co ten drugi facet takiego zrobił? Poza tym lepiej tak bardziej prywatnie, niż np. tak jak jedna koleżanka z mojej klasy w tym tygodniu na oczach wszystkich?

Spojler:

Wkurwił mnie

Aż szkoda gadać... Najlepsze jest to, że dzisiaj z nim gadałam i tak wykręcał kota ogonem, że aż mi go żal. Kazałam mu ustalić w końcu jedną wersję i się pożegnałam, więc pewnie to koniec naszej znajomości.

Na oczach wszystkich to sie popłakałam na matematyce, ale przez Gośkę :P Dobrze, ze siedziałam w 1 ławce i tylko nauczyciel widział -,-

Cytat:

To wolisz stać i udawać, że jest w porządku, jak wszystko się wali po raz kolejny, niedobrze Ci z nerwów i trafia Cię rzetelny szlag?

Tak. Tak jest łatwiej. A na pewno mniej boli.
Cytat:

Ja mam zamiar do biblioteki, antykwariatu i może na basen.

Ja bym nie wychodziła nigdzie, ale mam jazdy...

PostWysłany: Sob 19:31, 30 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Aż szkoda gadać... Najlepsze jest to, że dzisiaj z nim gadałam i tak wykręcał kota ogonem, że aż mi go żal. Kazałam mu ustalić w końcu jedną wersję i się pożegnałam, więc pewnie to koniec naszej znajomości.

Może jednak ustali jedną...

jeanne napisał:
Na oczach wszystkich to sie popłakałam na matematyce, ale przez Gośkę Razz Dobrze, ze siedziałam w 1 ławce i tylko nauczyciel widział -,-

A co takiego zrobiła?

jeanne napisał:
Tak. Tak jest łatwiej. A na pewno mniej boli.

Łatwiej jest o tyle, że nie musisz się tłumaczyć. Boli chyba tak samo, wykańcza być może jeszcze bardziej.

Cytat:
Ja bym nie wychodziła nigdzie, ale mam jazdy...

Ja się muszę czymś zająć, bo zwariuję.

PostWysłany: Sob 19:40, 30 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Mi będzie potrzebne 80-90 z fizyki i nie mam pojęcia, jak to zrobię...

Myślę, że nie będzie problemu. Ta matura była specyficzna więc za rok może będzie jakaś ludzka. Zresztą jeżeli już pracujesz i robisz zadanka to nie będzie problemu. Ja za fizykę porządnie się wziąłem w styczniu i naprawdę zrobiłem spory postęp jeżeli chodzi o tą dziedzine nauki :) Może wynik nie jest imponujący ale troszkę zabrakło mi czasu. Gdybym wcześniej się wziął do roboty to myślę, że mógłbym mieć spokojnie wynik na poziomie 70+ .

Cytat:
Podobno zwrot przez rufę to właśnie niebezpieczny manewr. Też nie wiem, było ok i nagle przechył i chlup do wody

Aż tyle się nie znam więc nie wiem czy to ryzkowny manewr czy nie ale często to robiliśmy, nawet przy mocnych wiatrach. A tu bach i ak jak mówisz, sekunda i już w wodzie.

Cytat:
Nie wiecie, co mówicie Oddawać wakacje Nie umiecie się z nich cieszyć, to oddawać je alhambrze, która już wie, jak je spożytkować

Chętnie mógłbym trochę oddać, chociaż w sumie nie bo od poniedziałku będę robił za opiekuna na półkoloniach więc wreszcie będe miał jakieś konstruktywne zajęcie :D

Kurczę widzę, że tu się robi jakieś kółko wsparcia. W kontekście tego co wydarzyło się na wczorajszej powynikowej imprezie to chętnie się mogę dołączyć :roll:

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Sob 20:11, 30 Cze 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

lesio napisał:
A tu bach i ak jak mówisz, sekunda i już w wodzie.

Potem kolejna wywrotka jaką zaliczyłam była już kontrolowana, w sensie specjalnie wywracali żeby pokazać jak się powinno zachować. Wbrew pozorom specjalnie jest wywrócić znaczenie trudniej :D
Teraz odkąd nie chodzę na harcerstwo, to na żaglówce nie byłam od dawna.

lesio napisał:
Kurczę widzę, że tu się robi jakieś kółko wsparcia. W kontekście tego co wydarzyło się na wczorajszej powynikowej imprezie to chętnie się mogę dołączyć Rolling Eyes

W czym mam Cię wspierać i co się wydarzyło? :)

PostWysłany: Sob 20:26, 30 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Może jednak ustali jedną...

Może... Najzabawniejsze jest to, jak różni się jego wiadomość po pijaku od tej pisanej na trzeźwo... Cóż, wolę go pijanego...
Cytat:

A co takiego zrobiła?

Nie zdała do następnej klasy... Przed matmą się dowiedziałam, że wychowawczyni ją wezwała i poleciła zmianę szkoły...
Cytat:

Łatwiej jest o tyle, że nie musisz się tłumaczyć. Boli chyba tak samo, wykańcza być może jeszcze bardziej.

Można sobie wmawiać, że się nic nie dzieje...

Cytat:

Ja się muszę czymś zająć, bo zwariuję.

2 godziny w samochodzie to beznadziejny pomysł na zajęcie... Myśli szaleją...

PostWysłany: Sob 20:31, 30 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Może... Najzabawniejsze jest to, jak różni się jego wiadomość po pijaku od tej pisanej na trzeźwo... Cóż, wolę go pijanego...

Ja bym była zaskoczona jakby się ta na trzeźwo od po pijaku nie różniła...

jeanne napisał:
Nie zdała do następnej klasy... Przed matmą się dowiedziałam, że wychowawczyni ją wezwała i poleciła zmianę szkoły...

Mówiłaś, ale widywać się chyba będziecie? :przytul:
Ale w innej szkole przecież z tą ilością niedostatecznych o której pisałaś będzie też musiała powtarzać klasę. Więc o co chodzi o to, że nie daję rady czy że tej szkole nie odpowiada taka uczennica?

jeanne napisał:
Można sobie wmawiać, że się nic nie dzieje...

Przeceniasz moje zdolności, aż tak niestety nie potrafię :(

Cytat:
2 godziny w samochodzie to beznadziejny pomysł na zajęcie... Myśli szaleją...

Dlatego spanie to takie fajne zajęcie! Wyłącza myślenie. Tylko, że mi się koszmary ostatnio śnią i wiecznie się budzę...

PostWysłany: Sob 20:39, 30 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 359, 360, 361 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 360 z 552

Skocz do: