Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 373, 374, 375 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Teraz trzeba zwieźć papiery jutro bądź pojutrze co z moją znajomością Stolicy może być nie lada wyzwaniem Very Happy

Spoko ja do tej pory się gubię :wink:

Dodano 25 minut temu:

Juniuś napisał:
nie wszystko jest do zrobienia, kiedy nie ma mnie w Opolu.

Nie wiem, co stoi na przeszkodzie, żeby tam być w takim razie :) Perspektywy na pracę masz raczej większe niż w Ostrowie :wink:

PostWysłany: Nie 17:15, 15 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

alhambra, no właśnie z pracą na ten moment jest nieciekawie, a jak mnie tam nie ma, to nie muszę przynajmniej płacić całości za czynsz.

PostWysłany: Nie 17:28, 15 Lip 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Cytat:

Spoko ja do tej pory się gubię Wink

Czyli mówisz, że skoro zgubilam się w 2 tys. wsi, w której mieszkam od urodzenia, to raczej nie powinnam wybierać się do stolicy? :D

PostWysłany: Nie 17:37, 15 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Cytat:
Czyli mówisz, że skoro zgubilam się w 2 tys. wsi, w której mieszkam od urodzenia, to raczej nie powinnam wybierać się do stolicy? Very Happy

Ważne, żeby znać te miejsca, które trzeba :wink: Połowa Warszawiaków nie zna tego miasta, więc nie wiem, czego tu się bać :mrgreen: O drogę lepiej nie pytać, bo i tak się nie dowiesz :mrgreen:

PostWysłany: Nie 17:48, 15 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
O drogę lepiej nie pytać, bo i tak się nie dowiesz Mr. Green

Jak to nie? Ostatnio na wycieczce szkolnej przepytałam i normalnie dotarliśmy. Owszem, co chwila kogoś pytaliśmy, ale doszliśmy :D I w życiu nie studiowałabym w Warszawie, to miasto zrobiło na mnie nieprzekonywujące wrażenie, wręcz je znielubiłam.

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Nie 21:53, 15 Lip 2012
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Cytat:
Ścisłowiec gdzie jeszcze się rekrutowałeś?

AGH i Politechnika Wrocławska, wszędzie dostałem się na ten kierunek :) A w Stolicy jest najlepszy. Miałem wątpliwości bo więcej przyjaciół i znajomych idzie do Krakowa ale trzeba już myśleć przyszłościowo. Ze znajomymi jakoś się utrzyma kontakt a wiedzy i możliwości już się nie odrobi.

Cytat:
Spoko ja do tej pory się gubię

Ale sęk w tym, że ja jako wytrawny harcerz i turysta nigdy się nie gubię :D I chcę kontynuować ta passę :D

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Pon 11:33, 16 Lip 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

lesio napisał:
Ale sęk w tym, że ja jako wytrawny harcerz i turysta nigdy się nie gubię Very Happy I chcę kontynuować ta passę Very Happy

Eee, to tym bardziej dasz radę :wink:
lesio napisał:
Ze znajomymi jakoś się utrzyma kontakt a wiedzy i możliwości już się nie odrobi.

Popieram. Jak już i tak się wyjeżdża, to trzeba startować tam, gdzie są najlepsze możliwości. Znajomi jak to znajomi, jak mają zostać, to zostaną, a z którymi ma się kontakt urwać, to i tak się urwie. Nie ma co patrzeć na znajomych w wyborze studiów. Studiuje się dla siebie, nie dla innych.
Guśka_ napisał:
Jak to nie? Ostatnio na wycieczce szkolnej przepytałam i normalnie dotarliśmy. Owszem, co chwila kogoś pytaliśmy, ale doszliśmy Very Happy I w życiu nie studiowałabym w Warszawie, to miasto zrobiło na mnie nieprzekonywujące wrażenie, wręcz je znielubiłam.

To powiem Ci, że miałaś szczęście. Chociaż fakt, może pytając kogoś co chwilę, się dotrze. Mnie jedna Warszawianka wysadziłaby kilka przystanków za wcześnie z tramwaju, taka była zorientowana. Myślała chyba, że nie odróżniam Szpitala MSWiA od znajdującego się kawałek dalej Szpitala Reumatologii :roll:
Ja też nie lubię tego miasta, wręcz go nie cierpię :? No ale jeśli chodzi o studia, to jakby nie patrzeć uczelnie mają tu dobre, a kilka lat można jakoś wytrzymać :wink:

PostWysłany: Pon 17:20, 16 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

To powiem Ci, że miałaś szczęście. Chociaż fakt, może pytając kogoś co chwilę, się dotrze. Mnie jedna Warszawianka wysadziłaby kilka przystanków za wcześnie z tramwaju, taka była zorientowana. Myślała chyba, że nie odróżniam Szpitala MSWiA od znajdującego się kawałek dalej Szpitala Reumatologii Rolling Eyes
Ja też nie lubię tego miasta, wręcz go nie cierpię Confused No ale jeśli chodzi o studia, to jakby nie patrzeć uczelnie mają tu dobre, a kilka lat można jakoś wytrzymać Wink

Ja powiem tak. Od 2 lat chodzę do szkoły na ulicy x. W chwili, w której byłam pytana, stałam na ulicy x. Facet zapytał, gdzie jest ulica x, a ja nie wiedzialam. Mnie nic już nie dziwi :mdleje:

wróciłam dopiero do domu. Aż samą mnie przeraża to, jak mamuśka daje mi wolną rękę w sprawie wyjść. o.O

Przyszłam się pochwalić! [napis z tyłu <3]

PostWysłany: Wto 17:21, 17 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Przyszłam się pochwalić! [napis z tyłu <3]

Zazdroszczę :serducho:

Cytat:
Aż samą mnie przeraża to, jak mamuśka daje mi wolną rękę w sprawie wyjść. o.O

Ja lubię chodzić z kimś kto ma dobrą pamięć, wie jak dojść, wtedy się wyłączam i nie zwracam uwagi. Za to ostatnio zapomniałam jak dojść na jeden plac. Wybiegłam mając 15 minut i nie wiedząc gdzie mam iść.

Pogoda w górach jest aktualnie do kitu. Podobno jutro mam wracać, całe 3 dni wcześniej niż miałam xD Jak na to ilość czasu gdy było ładnie i tak zdążyliśmy zaliczyć sporo. I widziałam jelenia po drodze nad Morskie Oko, za to ta do Doliny Pięciu Stawów dała mi tak popalić, że później te kilka chwil chodzenia na czworakach w Jaskini Mroźnej to była czysta przyjemność :hahaha:

PostWysłany: Wto 18:30, 17 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

jeanne napisał:
Przyszłam się pochwalić! [napis z tyłu

czym się tu chwalić? Koszulkę zniszczyłaś! :mrgreen:

A tak w ogóle , to super. Tylko nie wiem co to ten czarny kwadracik z przodu :-)

FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików

PostWysłany: Sro 7:37, 18 Lip 2012
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5

Powrót do góry

pantera mglista chyba wszędzie pogoda jest aktualnie do kitu... Koleżanka pojechała nad Bałtyk i non stop leje, ale i tak zazdroszczę.

PostWysłany: Sro 11:25, 18 Lip 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

jeanne, kolor koszulki w dechę :wink: Mi co prawda w takim nie do twarzy, ale ogólnie śliczny :P "Zniszczenie" koszulki też mi się podoba - chcę taką!!!! :D
...i też chcę w góry... :(

PostWysłany: Sro 17:01, 18 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Lupus napisał:
jeanne napisał:
Przyszłam się pochwalić! [napis z tyłu

czym się tu chwalić? Koszulkę zniszczyłaś! :mrgreen:

A tak w ogóle , to super. Tylko nie wiem co to ten czarny kwadracik z przodu :-)

Ja też się nad tym zastanawiałam i w sumie nadal nie wiem. Jestem niedoedukowana medycznie ;)
Ale oczywiście koszulka pro. Masz świetną koleżankę, jeanne. Moim znajomym by się nie chciało czegoś takiego robić, mi zresztą też nie, mimo całej mojej sympatii do niektórych osób :mrgreen:

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 18:22, 18 Lip 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:
jeanne, kolor koszulki w dechę Wink Mi co prawda w takim nie do twarzy, ale ogólnie śliczny Razz "Zniszczenie" koszulki też mi się podoba - chcę takąwykrzyknikwykrzyknik Very Happy
...i też chcę w góry... Sad

Ja się nie przejmuję, czy mi do twarzy, czy nie. Jest mega <3 kupilam sobie takie sznurówki do niebieskich trampek, mam taką kurtkę i frotki do włosów :D

Cytat:
Tylko nie wiem co to ten czarny kwadracik z przodu Smile

ja też nie, ufam wiedzy biologicznej mojej koleżanki.

Cytat:

Pogoda w górach jest aktualnie do kitu. Podobno jutro mam wracać, całe 3 dni wcześniej niż miałam xD

Potwierdzam, chociaż miła odmiana od tych upałów. Szczęśliwie wszelakie opady mnie omijają ;)

Cytat:

Ale oczywiście koszulka pro. Masz świetną koleżankę, jeanne. Moim znajomym by się nie chciało czegoś takiego robić, mi zresztą też nie, mimo całej mojej sympatii do niektórych osób Mr. Green

Bo to ta najlepsiejsza koleżanka! Ale za to dokarmiam ją moimi serniczkami i muffinkami :D Już raz mi namalowała tylko prostszy projekt. i to projekt niespodziankę w dodatku, bo nic o nim nie wiedziałam :D

W jaki sposób sprawić, żeby goście przyszli jeszcze raz w odwiedziny? Ukraść im coś!

I tak w ogóle czuję się, jak pedofil :placze:

PostWysłany: Sro 18:32, 18 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
W jaki sposób sprawić, żeby goście przyszli jeszcze raz w odwiedziny?

Ja się zastanawiam, jak zrobić, żeby już nigdy więcej nie przyszli :mrgreen: Ale myślę, że żeby przyszli, wystarczy zaprosić :wink:
jeanne napisał:
Ja się nie przejmuję, czy mi do twarzy, czy nie. Jest mega <3 kupilam sobie takie sznurówki do niebieskich trampek, mam taką kurtkę i frotki do włosów Very Happy

Unikam żółtego i zielonego, niestety wyglądam w nich koszmarnie :? Już się przekonałam do różowego i fioletowego :mrgreen:

PostWysłany: Sro 18:56, 18 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 373, 374, 375 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 374 z 552

Skocz do: