Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 407, 408, 409 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dla mnie świadczy, a to chyba najważniejsze ;-)

PostWysłany: Pią 13:05, 31 Sie 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

E tam, dla mnie żaden dowód :mrgreen:

PostWysłany: Pią 13:12, 31 Sie 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Witam w ten pochmurny dzień, nastał w końcu upragniony wrzesień :mrgreen: zajadam się jeszcze ciepłym plackiem drożdżowym ze śliwkami mamusi i popijam kawkę, żyć nie umierać :mrgreen:

PostWysłany: Sob 11:39, 01 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

A ja właśnie wróciłam z wynikami badań i po zakupach :) Zaraz też robimy z moją piękną kawkę i będziemy się zajadać słodkościami, a potem arbuzem, bo kupiłyśmy całego i do wieczora musimy go zjeść :mrgreen:

PostWysłany: Sob 12:57, 01 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Czy ktoś poza mną i al tutaj jeszcze wchodzi?

Sałatka z gyrosem zrobiona, kocurka najedzona usadowiła się na fotelu i czeka ze mną na "Mam talent" :lol:

PostWysłany: Sob 18:36, 01 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Juniuś, chyba tylko my :wink:
Ja ściągnęłam serial, spakowałam milion niepotrzebnych ubrań na jutrzejszy wyjazd do domu, wykąpałam się i doprowadziłam względnie do ładu, a teraz chyba mam ochotę na chipsy :P Mogę jeść, cholesterol mam w normie :P Przynajmniej to mam w normie, bo norma w moim przypadku to zupełnie obce słowo :roll:

Dodano 58 sekund temu:

Juniuś, przywróć Dankę, Kora mi nie pasuje :(

PostWysłany: Sob 18:54, 01 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra a co masz nie tak w wynikach?

"Mam talent" zszedł na psy. Mam nadzieję, że kolejne odcinki będą lepsze, bo na razie zapowiada się tragicznie...

alhambra napisał:
przywróć Dankę, Kora mi nie pasuje

Dlaczego nie pasuje? Tak mi się jakoś spodobało zdjęcie, a tamto znudziło, więc na jakiś czas zmieniłam :P

PostWysłany: Sob 20:47, 01 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Jakoś mi jej uroda nie odpowiada :) Chyba generalnie jakoś jej nie uwielbiam. Mogę jej słuchać, ale jej wygląd i styl bycia mi nie leży. Mówiąc szczerze, żeby to była ostatnia kobieta na świecie, to bym jej nie tknęła kijem od szczotki :?
Danusia to inna bajka :wink:
A z moimi wynikami sporo rzeczy nie tak, aż nie ma sensu się rozpisywać. Ogólnie to nerki mi odmawiają posłuszeństwa, nie wiem na razie czy coś jeszcze. Ale w poniedziałek idę do lekarza, więc zacznę coś robić w tym kierunku. Za długo zwlekałam i lekceważyłam objawy :?

PostWysłany: Sob 21:04, 01 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
Pierwszy raz... Wszystko by było ok, gdyby nie ten potworny zapach, ale dałam radę i po dwóch godzinach zobaczyłam niemalże czarne włosy Very Happy mogłam nie trzymać maksimum tylko skrócić czas, ale i tak się wypłuczą. Będę wiedziała, żeby następnym razem chodzić z wodorostami na głowie krócej. Ledwo rozczesałam włosy po zmyciu farby (trzeba było dodać trochę odżywki bez silikonu do mieszanki, ale wolałam na pierwszy raz za dużo nie kombinować), bo można tylko wodą i jakiekolwiek środki do stylizacji mogę użyć dopiero po jakichś 48 godzinach, ale zapach przestał mi już przeszkadzać. Jestem bardzo zadowolona, bo włosy pięknie błyszczą jak po użyciu normalnej farby, a wcale ich przy tym katowałam chemią Wink myślę, że to dopiero początek mojej przygody z tymi farbami.

To nie pozostaje mi nic innego, jak dać "kup teraz". :D Zwłaszcza, że mi nawet najczarniejsza czerń nie przeszkadza :D A bardzo brudzi skórę?

Cytat:

A z moimi wynikami sporo rzeczy nie tak, aż nie ma sensu się rozpisywać. Ogólnie to nerki mi odmawiają posłuszeństwa, nie wiem na razie czy coś jeszcze. Ale w poniedziałek idę do lekarza, więc zacznę coś robić w tym kierunku. Za długo zwlekałam i lekceważyłam objawy Confused

Współczuję :przytul: Ja jak się nie ogarnę, to pewnie mi to też grozi.

Czy jest sens pójścia na rozpoczęcie roku, skoro ma się już plan lekcji?

PostWysłany: Nie 12:29, 02 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Salamandra napisał:

jeanne, miałaś już egzamin na prawko?

Miałam, oblałam, nic dziwnego, nic mi ostatnio nie wychodzi :roll:

Nie martw się, pierwszy raz to w sumie taka próba. Ja chciałabym zdać za trzecim :mrgreen: Chociaż na razie jeżdżę jak pijak, cytując mojego instruktora, który zauważył, że bardziej niż na drogę, zwracam uwagę na przechodzące dziewczyny.

Spamowałam już chyba wszędzie, tylko nie tutaj. Uwaga, pragnę ogłosić, że widziałam Green Day na żywo i jestem najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi. Dziękuję, koniec ogłoszenia.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Nie 13:50, 02 Wrz 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Juniuś napisał:
"Mam talent" zszedł na psy. Mam nadzieję, że kolejne odcinki będą lepsze, bo na razie zapowiada się tragicznie...

Aż tak źle? Bo zastanawiałam się czy oglądać...

jeanne napisał:
Czy jest sens pójścia na rozpoczęcie roku, skoro ma się już plan lekcji?

Nie mam planu lekcji, nie mam połowy potrzebnych książek i nie wiem jakim cudem wstanę tak by zdążyć na 9.15 na rozpoczęcie, bo do tej pory sypiałam do 11 -,- Mi plan układają i zmieniają podczas dwóch pierwszych tygodni i mam tylko nadzieję, że choć w tym roku nie będę wiecznie przesiadywać w szkole do 15.05 skoro odpadło mi trochę przedmiotów.
Jak byłam w piątek w hodowlance to pani z chemii zwróciła koleżance uwagę, że ma za krótką spódniczkę do szkoły (bo nie sięgała do kolan), mnie nie widziała, a moja sukienka była tylko nieco dłuższa od jej, a woźny poczuł się urażony moim pytaniem czy hodowlanka jest otwarta i nie potraktował mnie zbyt miło. Aż chce się normalnie wracać...

Salamandra napisał:
Spamowałam już chyba wszędzie, tylko nie tutaj. Uwaga, pragnę ogłosić, że widziałam Green Day na żywo i jestem najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi. Dziękuję, koniec ogłoszenia.

To super :D

PostWysłany: Nie 14:00, 02 Wrz 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Miałam, oblałam, nic dziwnego, nic mi ostatnio nie wychodzi Rolling Eyes

Nie martw się, pierwszy raz to w sumie taka próba. Ja chciałabym zdać za trzecim Mr. Green Chociaż na razie jeżdżę jak pijak, cytując mojego instruktora, który zauważył, że bardziej niż na drogę, zwracam uwagę na przechodzące dziewczyny.

Ja jestem zła. Bo plac poszedł mi perfekcyjnie. Jacyś chłopaki śmiali się, że "ta to na pewno zda". No i dostalam takie głupie zadania "sygnał dźwiękowy i światła awaryjne". A na mieście tak spieprzyłam :evil: Jeszcze jakbym nie wiem, wymusiła pierwszeństwo, zapomniala o czymś to by mi nie było tak szkoda, a ja po prostu jestem zbyt głupia żeby parę rzeczy zrozumieć. Brat mi to tłumaczył, instruktor, nawet z mamuśką o tym gadałam, a i tak to samo. Chociaż tyle, że udało mi sie nie pomylić prawej z lewą, a blisko było!

Ja za to patrzę na koty! Nagminnie! Raz wjechałam przez to na krawężnik, lol.

I strasznie, strasznie Ci zazdroszczę!

Cytat:

Jak byłam w piątek w hodowlance to pani z chemii zwróciła koleżance uwagę, że ma za krótką spódniczkę do szkoły (bo nie sięgała do kolan), mnie nie widziała, a moja sukienka była tylko nieco dłuższa od jej, a woźny poczuł się urażony moim pytaniem czy hodowlanka jest otwarta i nie potraktował mnie zbyt miło. Aż chce się normalnie wracać...

Mi mama uszyła spódnicę, która kończy się za pośladkami :co jest: Ale chociaż tyle, że u mnie w szkole na to nie zwracają uwagi. Może jakbym przyszła z gołym biustem to by mi coś powiedzieli.

Ja sobie poszłam na wesele wczoraj zamiast się uczyć i już dostaję nerwicy na samą myśl, że zrobiłam dopiero 50 zadań z fizyki, chemii nie przerobilam wszystkiej, a biologia leży i smętnie patrzy na mnie. A nauczyciele są skłonni zrobić nam test na drugiej zaraz lekcji :cry:

PostWysłany: Nie 15:09, 02 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Ach, no przecież wrzesień się zaczął, koniec lenistwa dla niektórych :twisted: Niektórym został miesiąc, ale też ich to czeka :twisted:
No ale nie będę wredna zwłaszcza, że przyjechałam właśnie na tydzień do rodziców powylegiwać się troszeczkę :) Mam nadzieję, że uniknę telefonów od znajomych, bo jak zwykle nie chce mi się z nimi spotkać :] Wystarczy mi jedna kumpela, z którą chętnie pójdę na kawkę i moja ukochana lepsza połowa z lat liceum, w której grafik być może uda mi się wreszcie wstrzelić :P

PostWysłany: Nie 15:27, 02 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

jeanne napisał:
A bardzo brudzi skórę?

Brudzi, jak sobie upaprzesz skórę, ale schodzi szybko, a nie jak te chemiczne farby :-D nie wiem tylko co powiedzieć jeśli chodzi o jej trwałość, bo musiałoby minąć trochę czasu, ale czytałam, że trzyma się dość długo, tylko na początku może zjeżdżać jak wiadomo. A używasz produktów bez silikonów? Jeśli nie, to proponuję przed koloryzacją jakiś tydzień myć włosy szamponem oczyszczającym, np. Artiste dostępny w drogeriach Natura za niecałe 5 zł ;-)

pantera mglista
, no mnie jakoś nie przypadł do gustu, ale nie mam zamiaru na razie rezygnować z oglądania.

PostWysłany: Nie 17:18, 02 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Błagam, pomóżcie pozbyć się natręta :? Czy nie ma jakiś specyfików w aerozolu jak na insekty? Powinni takie produkować na natrętnych ludzi :roll:

PostWysłany: Nie 17:22, 02 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 407, 408, 409 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 408 z 552

Skocz do: