|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 423, 424, 425 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
rocket queen napisał: | ...a, że czasem grzanie tyłka przy kaloryferze albo wpatrywanie się w ścianę jest bardziej emocjonujące, to już inna para kaloszy. |
No cóż, wszystkie skazy na ścianie czy suficie też trzeba zlokalizować :mrgreen: Niestety wszystko okazuje się ciekawsze, kiedy przychodzi do englisz :]
|
|
Wysłany:
Sob 19:57, 08 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
rocket queen napisał: | działaj! w przeciwnym razie może się skończyć tak, jak z moim oczekiwaniem na koncert Amy Winehouse w Bydgoszczy... |
Uczę się na błędach, już nie będę liczyć, że ogłoszą Polskę w ostatniej chwili. Pisałam wprawdzie do agencji Alter Alt, czy nie mają w planach zaproszenia GD, ale oczywiście nie raczyli odpisać. Na jednym z wywiadów zostali zapytani, czy przyjadą do Polski. Odpowiedź była krótka: "yeah".
DOMA napisał: | Sal, WOW! Brzmi fantastycznie! Fakt, że przeżyłaś napieranie kilku tysięcy osób na barierce, też bym dopisała do listy osiągnięć |
W życiu nie było mi tak ciasno jak wtedy... Ale wróciłabym tam w każdym momencie :mrgreen: Przynajmniej miałam świeże powietrze, bo ludzie w dalszych rzędach padali jak muchy. Co kilka minut wyciągali kogoś nad moją głową.
|
|
Sob 19:59, 08 Wrz 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Na jednym z wywiadów zostali zapytani, czy przyjadą do Polski. Odpowiedź była krótka: "yeah". |
szkoda, że nie sprecyzowali kiedy.
|
|
Wysłany:
Sob 20:02, 08 Wrz 2012 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Salamandra napisał: | Na jednym z wywiadów zostali zapytani, czy przyjadą do Polski. Odpowiedź była krótka: "yeah". |
szkoda, że nie sprecyzowali kiedy. |
W grę wchodzi maj, koniec czerwca albo lipiec. Wszystko już przeanalizowałam :mrgreen: Trasa zaczyna się w październiku od USA, na początku 2013 będą w Ameryce Południowej, a oficjalnie ogłosili, że pierwszego czerwca zaczną się koncerty w UK.
|
|
Sob 20:26, 08 Wrz 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | W grę wchodzi maj, koniec czerwca albo lipiec. |
no to pozostaje sporo czasu na zgromadzenie niezbędnych środków. poza GD planujesz jeszcze zobaczyć jakąś kapelę na żywo?
|
|
Wysłany:
Sob 20:47, 08 Wrz 2012 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket, DOMA, witajcie po latach :lol:
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 20:49, 08 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Salamandra napisał: | W grę wchodzi maj, koniec czerwca albo lipiec. |
no to pozostaje sporo czasu na zgromadzenie niezbędnych środków. poza GD planujesz jeszcze zobaczyć jakąś kapelę na żywo? |
Jeśli chodzi o zagraniczne zespoły to bardzo marzy mi się koncert Ska-P (na razie siedzą w uśpieniu, może w wakacje się ruszą) i The Locos (w tym roku byli w Czechach, niestety nie mogłam się wybrać). Z polskich to standardowo moje ukochane Farben Lehre (w październiku po raz czwarty), a w grudniu Sexbomba + The Bill :)
A Ty masz w planach jakieś koncerty?
|
|
Sob 21:01, 08 Wrz 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | A Ty masz w planach jakieś koncerty? |
jeśli chodzi o moich ulubionych wykonawców (http://www.lastfm.pl/user/savingmag), to żyją i koncertują tylko chłopaki z The Black Keys i Ozzy. jak będą gdzieś w pobliżu, to chętnie się wybiorę.
|
|
Wysłany:
Sob 21:07, 08 Wrz 2012 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kochani, zbieram się powoli do spania :) Dobrej nocki ;)
|
|
Wysłany:
Sob 21:31, 08 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobranoc alhambra!
Przede mną długa noc, bo drugi półfinał (w pierwszym wygrał mój faworyt Andy Murray 8)) US Open przed chwilą się zaczął, a później jeszcze finał kobiet...
|
|
Sob 21:55, 08 Wrz 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dziń dybry :) Jestem nieco niewyspana, bo spać nie mogłam, ale już gotowa do drogi czekam z plecakiem :) Obym laptoka nie zapomniała, b co ja będę robić w autobusie? :D
|
|
Wysłany:
Nie 7:44, 09 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry wieczór :)
Wczoraj było z kim popisać, to dzisiaj dla równowagi muszą być pustki? *wzdycha*
Jestem zakopana po uszy w pracy domowej, czuję się jakby w ogóle nie było wakacji. W ogóle dlaczego czas musi tak szybko lecieć? Ja nie chcę być w klasie maturalnej...
|
|
Nie 20:13, 09 Wrz 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wieczór Sal! Nie takie pustki ;) Muszę teraz nadrobić te parę miesięcy nieobecności.
Już od pierwszego tygodnia Was w szkole zamęczają?
|
|
Nie 20:24, 09 Wrz 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Doma, miło że nie wpadłaś tylko jednorazowo :)
Ano zamęczają, niestety. W dodatku w poniedziałek mam tak paskudne lekcje, że aż się prosi o wagary.
A jak u Ciebie?
|
|
Nie 20:33, 09 Wrz 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No to tym razem ja się pochwalę, że będę jutro spała do 10:00, a potem przez cały dzień będę się obijała :D Tzn. dokładnie to wybieram się na wycieczkę gdzieś za miasto, ale kierunek sprecyzujemy jutro :)
|
|
Wysłany:
Nie 20:35, 09 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 423, 424, 425 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 424 z 552 |
|