konwalia7777, hej :D
Przygotowuję się do konkursu z wos-u, piszę artykuły dla lokalnego portalu internetowego... A poza tym bieżąca nauka i mam zamiar wziąć się za "Potop". To będzie ciężka przeprawa :roll:
Pon 16:23, 28 Mar 2011
Jutro (niestety). W sumie startuję, bo muszę, mam nadzieję, że uplasuję się gdzieś w środku stawki - chcę tylko uniknąć kompromitacji :mrgreen:
Zmykam, bo w sumie wpadłam tylko się przywitać. Na razie :papapa:
Pon 16:27, 28 Mar 2011
treszczenie Makbeta. Już samo to, że książka jest lekturą zniechęca mnie z reguły do jej czytania Wink
Ja też mam to "cudo czytać, tylko nie mam książki -,-
Cytat:
Mnie też czeka, bo miał być w 2 klasie liceum, ale przerzuciła na pierwszą Rolling Eyes
Mnie też :hahaha:
Punkt 1 : jeanne musi przeprosić się ze szpilkami
Punkt 2 : jeanne musi przefarbować włosy i przestać układać je w taki sposób, że wygląda, jak cud miód emo -,-
Punkt 3 : jeanne musi się opalić, bo zaczyna wyglądać, jak wampir
A! No i już wiem, dlaczego po powrocie do domu wychylam nos z pokoju dopiero po północy:
- Te szatany w rządzie [...] Ty się garbisz! Bój się boga! Nie dość, że szpetna, to jeszcze sie garbi! Kto cię dziecko zechce?!
Cała moja babcia...
- Te szatany w rządzie [...] Ty się garbisz! Bój się boga! Nie dość, że szpetna, to jeszcze sie garbi! Kto cię dziecko zechce?!
Ja :!: :twisted: Szczególnie, że też się garbię :]
jeanne napisał:
Ja też mam to "cudo czytać, tylko nie mam książki -,-
Ja mam, co nie zmienia faktu, że jakoś się nie za czytanie :hahaha:
Też masz dziś "lodowatą zimę zamiast wiosny" :( ?
Ja powinnam się wziąć za książkę do konkursu historycznego, byłam gÓpia, że dałam się namówić koleżance, bo jest w parach. Moje: mientkie serce
Ja Exclamation Twisted Evil Szczególnie, że też się garbię krzywy
Uuuu i co ze mną zrobisz? :twisted: Mi się ostatnio garbienie tak nasiliło, że mam piękne okrągłe plecy. Ale nie potrafię inaczej...
Cytat:
Ja mam, co nie zmienia faktu, że jakoś się nie za czytanie hahaha
Też masz dziś "lodowatą zimę zamiast wiosny" Sad ?
Ja powinnam się wziąć za książkę do konkursu historycznego, byłam gÓpia, że dałam się namówić koleżance, bo jest w parach. Moje: mientkie serce
Ja pewnie przeczytam streszczenie...
Tak :( Właśnie czytam wiadomość od niego, widzę, że ma dobry humor i nie wiem, co zrobić... Jak odpiszę to się skapnie, że coś jest nie tak, jak nie odpiszę jeszcze bardziej. Więc tak czy inaczej mu zepsuję humor ;/ Nawet nie mam ochoty z nim gadać...
Ja powinnam wziąć się za angielski i geo, ale nie mam sił :(
Mam do wyboru dwie opcje: pójść na angielski i dostać jedynkę, nie pójść na angielski i nie dostać jedynki. Że też jeszcze w ogóle się waham :roll:
Mieliśmy za zadanie znaleźć artykuł o jakichś problemach w środowisku, streścić go, zaprezentować przed klasą i odpowiedzieć na pytania słuchaczy. Problem w tym, że moje umiejętności tworzenia czegokolwiek po angielsku są zerowe. Zwłaszcza na taki temat. Już samo wyjście na środek klasy jest stresem. A nieprzygotowań już oczywiście nie mam.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 17:31, 28 Mar 2011
Mi się ostatnio garbienie tak nasiliło, że mam piękne okrągłe plecy. Ale nie potrafię inaczej...
Ja mam ileś tam procent skrzywienia. I też już nie potrafię inaczej.
jeanne napisał:
Uuuu i co ze mną zrobisz? Twisted Evil
Jak to co :D Całe zÓe rzeczy :twisted:
jeanne napisał:
Ja pewnie przeczytam streszczenie...
Ja już je nawet w internecie znalazłam ;)
jeanne napisał:
Tak Sad Właśnie czytam wiadomość od niego, widzę, że ma dobry humor i nie wiem, co zrobić... Jak odpiszę to się skapnie, że coś jest nie tak, jak nie odpiszę jeszcze bardziej. Więc tak czy inaczej mu zepsuję humor ;/ Nawet nie mam ochoty z nim gadać...
:przytul: Ja bym chyba z chęcią pogadała, ale on nie ma takich pragnień :(
Hej Nutty Nettie
Sal ja w takich przypadkach zawsze korzystam z internetu. Szukam temat, który mnie interesuje, streszczam najważniejsze zdania, przygotowuje potencjalne pytania i odpowiedzi i git majonez!
Cytat:
Ja mam ileś tam procent skrzywienia. I też już nie potrafię inaczej.
Ja jak byłam w ortopedy w szkole nibby wszystko git, teraz nie mogę jakoś inaczej zacząć chodzić ;/
Cytat:
Ja już je nawet w internecie znalazłam Wink
Ja ściągnęłam ebooka, zobaczymy, jak nie będe mogła spać to sie wezmę ^^
Cytat:
przytul Ja bym chyba z chęcią pogadała, ale on nie ma takich pragnień Sad
Już bym wolała żeby nie miał takich pragnień niż mnie informował o takich rzeczach :(
Sal ja w takich przypadkach zawsze korzystam z internetu. Szukam temat, który mnie interesuje, streszczam najważniejsze zdania, przygotowuje potencjalne pytania i odpowiedzi i git majonez!
Próbowałam, ale na nic się to nie zdało. Konkretnego tematu nie ma - coś o ochronie środowiska, coś o problemach, coś w ten deseń. Ale musi być to artykuł :roll: Więc znalazłam coś w Focusie, tylko trzeba to jeszcze jakoś przerobić na angielski.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 17:40, 28 Mar 2011