|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 524, 525, 526 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Może być ładna, ale na podstawie tego zdjęcia ciężko powiedzieć :) Kto to jest? :D
W domu, w domu, w domu!! Tzn. w Warszawie, ale jakby na swoim :)
|
|
Wysłany:
Nie 18:04, 07 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
alhambra, nie poznajesz? :-D
Może to zdjęcie więcej Ci powie:
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 18:54, 07 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Urszula... mrau :twisted:
Ona jest piękna - bezsprzecznie :D Kobieta ma swoje lata, ale trzyma się pięknie i z klasą :)
|
|
Wysłany:
Nie 19:12, 07 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: |
Arroch napisał: | Łał, ale fajnie, że tu jeszcze jesteście! |
No bo my jesteśmy fajni tak ogólnie rzecz biorąc :D |
No pewnie, co do tego nie miałam nigdy wątpliwości :wink:
|
|
Wysłany:
Nie 19:37, 07 Lip 2013 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, kochanie, to jest Grażyna Szapołowska :lol: ale fakt - Urszula też jest urocza.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Nie 20:08, 07 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | alhambra, kochanie, to jest Grażyna Szapołowska Laughing ale fakt - Urszula też jest urocza |
No dobra, to skucha :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ale przysięgam, że dałabym sobie rękę obciąć, jak spojrzałam na to zdjęcie, że to Urszula :co jest: W każdym razie o Szapołowskiej powiedziałabym to samo :P
|
|
Wysłany:
Nie 20:11, 07 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, no faktycznie podobna, ale trochę za dużo zmarszczek :-D
|
|
Wysłany:
Nie 20:19, 07 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | alhambra, no faktycznie podobna, ale trochę za dużo zmarszczek Very Happy
|
Dobra, chyba upał mi zaszkodził, bo ja nadal uważam, że wyglądają tak samo :mrgreen: No, Urszula nieco młodziej mi wypada na fociach :) Ale obie mają swoje latka i wyglądają atrakcyjnie :P
|
|
Wysłany:
Nie 20:27, 07 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mam wyrzuty sumienia :-( Byłam dziś na rowerze i ćwiczyć na siłowni, a teraz wpieprzam tosty z masłem czekoladowym (279 kcal w 50 g!!!)
Dodano 3 minut temu:
alhambra takie skutki kilkugodzinnej podróży polskimi kolejami :-D
Dodano 2 minut temu:
No taką w łóżku mieć? :-D
Dodano 1 minut temu:
Aha, może jestem dziwna, ale podoba mi się też Kasia Nosowska. Byłam ostatnio na jej koncercie i choć na scenie dziwak z niej, to jaki uroczy dziwak :)
|
|
Wysłany:
Nie 20:38, 07 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | alhambra takie skutki kilkugodzinnej podróży polskimi kolejami Very Happy
|
Nie masz pojęcia, jaka to była męka :( Wieloryb obok mnie, wrzeszczący dzieciak pod oknem, dwa miejsca dalej jego śmierdzący potem tatuś, a obok Gosi chłopak z jakąś fazą dziwną - patrzył przez ponad 6 godzin w jeden punkt, nie ruszał się i do nikogo się nie odzywał, w sensie nie używał nawet zwrotów grzecznościowych :roll:
W dodatku mam jak zwykle problemy z pęcherzem, bo jak mogło by być inaczej, a w PKP wiadomo - lekko w WC nie jest :roll:
Cytat: | Aha, może jestem dziwna, ale podoba mi się też Kasia Nosowska. Byłam ostatnio na jej koncercie i choć na scenie dziwak z niej, to jaki uroczy dziwak Smile |
Kasia Nosowska jako kobieta jest mi zupełnie obojętna :) Ma fajny głos i jest świetną artystką, ale w żaden sposób nie pociąga mnie :) Ale jeśli chodzi o Ciebie to owszem, jesteś bardzo dziwna :mrgreen:
Mam tu na myśli oczywiście Twoje upodobania względem kobiet :) Niedługo się nie zdziwię, jak napiszesz o jakiejś totalnej staruszce, pomarszczonej i z plamami chorobowymi :mrgreen:
Juniuś napisał: | Mam wyrzuty sumienia Sad Byłam dziś na rowerze i ćwiczyć na siłowni, a teraz wpieprzam tosty z masłem czekoladowym (279 kcal w 50 gwykrzyknik!) |
Ja przez cały tydzień urlopu w ramach diety codziennie robiłam grilla, raz ognisko, oczywiście wpieprzałam po 3-4 kiełbaski i jakieś mięska, a dziś w pociągu na głoda postanowiłam otworzyć wielkie chipsy z Biedronki, które z radością i smakiem przed chwilą skończyłam na kolację :D
|
|
Wysłany:
Nie 21:01, 07 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ale jeśli chodzi o Ciebie to owszem, jesteś bardzo dziwna
Mam tu na myśli oczywiście Twoje upodobania względem kobiet |
Wiem, czasem sama siebie zaskakuję :-D Ale tak naprawdę wiele kobiet po prostu podoba mi się, ale mnie nie pociąga i to jest pocieszające. Choć nie powiem, bo Kora na przykład...Dobra, przestaję, bo ona ma już ponad 60 lat :shock:
Cytat: | Niedługo się nie zdziwię, jak napiszesz o jakiejś totalnej staruszce, pomarszczonej i z plamami chorobowymi |
Leję w głos :hahaha:
Cytat: | postanowiłam otworzyć wielkie chipsy z Biedronki, które z radością i smakiem przed chwilą skończyłam na kolacjęi |
Też dziś żarłam :-D Ostatnio moje ulubione to ser i szynka - są po prostu pyszniutkie :-D
|
|
Wysłany:
Nie 21:13, 07 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ostatnio moje ulubione to ser i szynka - są po prostu pyszniutkie Very Happy |
A ja albo solone, albo bekonowe, reszta mi nie podchodzi. A z innych, czyli nie z Biedronki, lubię ketchupowe cheetosy :D
Cytat: | Ale tak naprawdę wiele kobiet po prostu podoba mi się, ale mnie nie pociąga i to jest pocieszające. |
Tak to ja mogę powiedzieć o milionie kobiet i mężczyzn :)
Cytat: | Dobra, przestaję, bo ona ma już ponad 60 lat Shocked
|
Cytat: | Leję w głos hahaha |
No i właśnie o tym mówię :wink: Jakkolwiek mogę kogoś podziwiać, to nie spojrzę na 60- letnią kobietę jak na obiekt seksualnie pociągający :wink: Lubie jeszcze młode ciała i buzie (których z resztą sama już nie mam i to nie z powodu wieku, choć on też tu ma znaczenie :roll: )
|
|
Wysłany:
Nie 21:19, 07 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, próbowałaś ser i szynka?
Cytat: | No i właśnie o tym mówię Wink Jakkolwiek mogę kogoś podziwiać, to nie spojrzę na 60- letnią kobietę jak na obiekt seksualnie pociągający |
Ale na nią trzeba wziąć poprawkę. Oceniam ją typowo wizualnie i na 60 latkę ona w ogóle nie wygląda. Ponaciągana jest, zrobiona, włosy zadbane i figurę też ma, więc to chyba zły przykład. Jeśli chodzi o takie realne osoby, to mój rekord był ponad czterdzieści. To i tak dużo, ale nic nie poradzę na to, że pociągają mnie starsze kobiety. Zresztą nie ma co dużo mówić, bo nigdy między mną, a taką do niczego nie doszło i to wszystko może mi się tylko wydawać, póki nie spróbuję :) W każdym razie na takich kobietach moje oko zawieszane jest najczęściej i to one wzbudzają moje pożądanie.
|
|
Wysłany:
Nie 21:31, 07 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | alhambra, próbowałaś ser i szynka?
|
Tak i nadal pozostaję przy bekonie :)
Cytat: | Ale na nią trzeba wziąć poprawkę. Oceniam ją typowo wizualnie i na 60 latkę ona w ogóle nie wygląda. Ponaciągana jest, zrobiona, włosy zadbane i figurę też ma, więc to chyba zły przykład. Jeśli chodzi o takie realne osoby, to mój rekord był ponad czterdzieści. To i tak dużo, ale nic nie poradzę na to, że pociągają mnie starsze kobiety. Zresztą nie ma co dużo mówić, bo nigdy między mną, a taką do niczego nie doszło i to wszystko może mi się tylko wydawać, póki nie spróbuję Smile W każdym razie na takich kobietach moje oko zawieszane jest najczęściej i to one wzbudzają moje pożądanie. |
Ja wolę nieponaciągane, mniej zrobione i po prostu młodsze :D Ale wiadomo, każdy ma swój gust i prawo do wzdychania do kogo mu się tam podoba :) Co do tego czy między mną a kobietą, która mi się podoba, coś będzie, to jasne, że nie, bo to czysto platoniczne "podobanie się" :)
Codziennie spotykam w tramwaju, na ulicy czy gdziekolwiek masę pięknych kobiet, które mi się podobają, ale cóż - pozostaje popatrzeć i obejść się smakiem :)
|
|
Wysłany:
Nie 21:39, 07 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, ale mówię już o momencie, kiedy coś mogłoby być :) Być może wtedy dotarłoby do mnie, że wcale tego nie chcę i nie potrzebuję.
Zmykam oglądać Bitwę o dom. Wrócę tu jeszcze, o ile mnie komary nie zjedzą :-?
|
|
Wysłany:
Nie 21:41, 07 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 524, 525, 526 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 525 z 552 |
|