Konwalia, u mnie raczej nic ciekawego... Byłam dzisiaj pobiegać ^^ i to dosyć daleko... Poza tym, mam rekolekcje. I jestem laureatką z konkursu z francuskiego. O.
A co u Ciebie?
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Ja dopiero od 18 kwietnia O.o. A tu połowa forum mam w tym tygodniu ;)
Sevir napisał:
A co u Ciebie?
Wykończyła mnie chemia, zawaliłam kartkówkę, 2 dostałam, a teraz siedzę i tworzę notatkę o emulsjach, koloidach, roztworach nasyconych itd.
I trwałam w przekonaniu, że dziś oglądnę House'a a tu przecież przerwa, o której zapomniałam :hahaha:
Konwalia ja też 3 lata, ale w pierwszej klasie 9h/tydzień, w drugiej bodajże 6 (chyba), teraz 6.
Ja po 2 godziny w tygodniu w każdej ;)
Sevir napisał:
A debaty nigdy nie miałam krzywy
A u nas jest taki projekt i kończy się w listopadzie, więc jeszcze 4 nas czekają bez maturzystów, jedynych osób, które coś więcej mówią. To są ogólnie debaty językowe, ale francuskiego mało osób się uczy, więc musimy chodzić :(
A u nas jest taki projekt i kończy się w listopadzie, więc jeszcze 4 nas czekają bez maturzystów, jedynych osób, które coś więcej mówią. To są ogólnie debaty językowe, ale francuskiego mało osób się uczy, więc musimy chodzić
Nie wiem, czy zrozumiałam o_O chyba :glaszcze:
Zbieram się już :( czas minął... Miłego wieczoru :* :papapa:
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Ja mam kartkówkę z matmy to z kilku tematów wstecz, tak że dobrze by było zrobić kilka przykładów :sciana:
Dodano 4 minut temu:
Dobra trudno, nie mam już siły, nie jestem nawet śpiąca tylko padnięta. Jak uda mi się wcześniej trochę wstać to dobrze, jak nie będę musiała sobie jakoś dać radę i przeżyć.
Dobranoc moja kochana połówko jaźni ;*
Dzień bardzo dobry!
Obudziłam się przez przypadek i tak mi się nudzi, że zaraz normalnie pojadę na rekolekcje. Z moją kochaną klasą jedziemy później na wykłady, ale wpadnę do szkoły sprawdzić co tam słychać :lol:
Byłam w szkole, testu nie było, bo nie było sali, cudownie!
I już wiem, o czym zapomniałam przy przeinstalowywaniu systemu :( O ustawieniach PS-a, kurdę.