|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #3[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 211, 212, 213 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Sal nie choruj nam. Masz wyzdrowieć jeszcze zanim Cię choroba dopadnie ;) :przytul:
Kalpana no to rzeczywiście nie za wesoło :( Ale ułoży się zobaczysz ;)
|
|
Pon 11:51, 27 Lip 2009 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Nie za wesoło, ale mimo wszystko - mieszkanie jest. Tylko najgorsze jest to, że muszę znaleźć sobie współlokatora, a jak się kogoś nie zna, to nigdy nie wiadomo, kto może się trafić - jeszcze się okaże np. jakaś latawica, która codziennie sprasza do domu chłopaków i nie wiadomo co z nimi robi, albo jakaś disco-laska, która za priorytet stawia sobie urządzanie codziennie imprez...
Skończę jeść i załączam sobie Wyspę... :D. Myślę, że jedzenie nie jest raczej wskazane przy tym serialu :P.
|
|
Wysłany:
Pon 11:58, 27 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana, może znajdziesz jeszcze jakieś mieszkanie! Wszystko będzie dobrze :przytul:
Raz3r, postaram się ;)
|
|
Pon 12:00, 27 Lip 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No ja myślę Sal ;) A jeśli coś by poszło nie tak, to możemy zrobić tak, że wezmę od Ciebie tą chorobę, i sobie odchoruję za Ciebie xD ;)
Kalpana ee tam mnie to nie ruszało aż tak ;) Zawsze coś jem jak film oglądam ;) Który to już odcinek?
|
|
Pon 12:02, 27 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie pozwolę, żebyś zachorował, co to to nie ;) Ja sobie z tym czymś poradzę :D
|
|
Pon 12:05, 27 Lip 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja mam doświadczenie z chorobami ;) Trochę się pomęczę, ale za to Ty zdrowa będziesz ;)
|
|
Pon 12:06, 27 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Inne mieszkanie to już się raczej nie znajdzie, bo to trzeba mieć albo znajomości, albo po prostu trzeba chodzić po danym mieście i szukać na własną rękę. Druga możliwość odpada, bo nie jestem w stanie jeździć do Torunia kiedy tylko chcę :P. Obydwa mieszkania załatwione były od ludzi z mojej mieściny, którzy tam sobie lokum wykupili.
Mogę jedynie wierzyć, że znajdę sobie kogoś normalnego, a najlepiej znajomego z Mławy :).
Raz3r - już 7. odcinek :D. Wczoraj obejrzałam jeszcze jeden po tym z wbijaniem lancy w twarz :P. Rozwalił mnie Cal (Angol) próbujący odzyskać pierścionek xD.
|
|
Wysłany:
Pon 12:08, 27 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r, ja też mam doświadczenie, aż za duże ;)
|
|
Pon 12:13, 27 Lip 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chcesz się ze mną licytować kto ma większe? ;)
|
|
Pon 12:18, 27 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie ;)
Ale i tak nie oddam tego choróbska, o! :D
|
|
Pon 12:26, 27 Lip 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ze mną się nie licytujcie, bo i tak nikt nie wygra :P. W drugiej klasie LO co miesiąc nie było mnie 2 tygodnie z powodu angin, przeziębień, gryp żołądkowych i masy innych chorób xD.
|
|
Wysłany:
Pon 12:27, 27 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
dziwni jesteście :shock:
|
|
Pon 12:31, 27 Lip 2009 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana no tutaj Cię nie przebiję, bo niestety do LO nie chodzę xD A w technikum rzadko chorowałem ;) Za to mam obycie z chorobami, lekarzami, itd.. ;) I żadna z was nie złamała sobie ręki gdzie? W szpitalu (najlepsze jest to, że cały dzień z tą ręką chodziłem, i nikt mi nie pomógł, dopiero na następny dzień jak wychodziłem, to mama mnie zabrała do drugiego szpitala, tam wsadzili w gips, a w nocy znów trafiłem do tego pierwszego, gdzie rękę złamałem, i wielkie zdziwienie pielęgniarek, że ja rękę w gipsie mam xD)
|
|
Pon 12:31, 27 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r - z tym łamaniem to z kolei ja Cię nie przebiję :P. Z uszkodzeniem ręki to mogę się jedynie "pochwalić", że kiedyś walnęłam kolegę tak niefortunnie, że on zasłonił się łokciem, a ja o ten łokieć uderzyłam... no tym miejscem pod dłonią, gdzie skóra jest najcieńsza i gdzie widać dużo żyłek :P. Momentalnie tak mi spuchło, że od razu mnie do szpitala wyprawili xD. Ale to nic poważniejszego - zabandażowali mi jedynie i kazali nie przemęczać.
Gorm - trzeba sobie jakiś temat do rozmowy znaleźć, jak się gadka nie klei :P.
Dodano 1 minut temu:
Dobra, ja na razie spadam na Wyspę... - Raz3r, będę komentować następne zgony, jeśli zrobią na mnie takie wrażenie, że przyprawią mnie o słowotok :P.
|
|
Wysłany:
Pon 12:39, 27 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hehe ;) No ja z kostnych uszkodzeń, to miałem rękę złamaną w nadgarstku, i niefortunnie rozwalony palec (który nie dość, że był szyty, to jeszcze złamany był) ;) No to będziemy rozmawiać o zgonach dla odmiany teraz ;)
Ja też lecę, bo nikt za mnie naczyń nie pomyje :( Chyba, że ktoś jest chętny? *widzi las rąk*
|
|
Pon 12:42, 27 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 211, 212, 213 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 212 z 1000 |
|