|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #3[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 449, 450, 451 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ewel napisał: | Kalpana, ale w książce też było sporo o ciumkaniu |
No było było, ale jak to się czytało, to sobie tak tego nie wyobrażałam :P. A z resztą - my lubimy takie klimaty, co nie? xD
Marguerite napisał: | Kalpana i jak ciekawszy sie zrobil?? |
Trochę śmieszniej jest ;).
Branoc Ewelciu!
|
|
Wysłany:
Sob 0:46, 01 Sie 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
ja też już się żegnam, dobranoc :papapa:
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Sob 0:48, 01 Sie 2009 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chasper dobranoc :)
czy zostałam sama ??
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sob 0:50, 01 Sie 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Branoc Chasperciu! :D
Nie wiadomo co z Raz3rem się dzieje?
|
|
Wysłany:
Sob 0:50, 01 Sie 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana ja nie wiem... dopiero wrocilam z zabawy w łowce :hahaha:
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Wysłany:
Sob 0:51, 01 Sie 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | Kalpana ja nie wiem... dopiero wrocilam z zabawy w łowce |
A tak.. słyszałam, a raczej czytałam :D.
Zawsze o tej godzinie jeszcze jest, nie wiem dlaczego dzisiaj nie :(.
Już HP ma u mnie plus - jest David Thewlis jest okejka :mrgreen:.
|
|
Wysłany:
Sob 0:54, 01 Sie 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana, to byla jedna z porazek dolaczonych do zyciorsu
|
|
Wysłany:
Sob 0:55, 01 Sie 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Oj, chyba nie jest tak źle ;). Sama bym na Twoim miejscu tego nie zrobiła, ale można zauważyć tu i dobre strony - wykazałaś się niesamowitą odwagą :D.
|
|
Wysłany:
Sob 1:07, 01 Sie 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ja poprostu zanm dobrze miejsce w ktorym, moja babcia mieszaka :D i liczylam bardziej na to, ze sie przeslyszalam... jak bylam mlodsza mialam z 4-5 lat, to sobie wychodzilam jak zaczynalo byc ciemno i chodzilam po okolicy :D wtedy, to bylam odwazna :lol:
Dodano 14 minut temu:
uciekam spac dobranoc ;*
|
|
Wysłany:
Sob 1:27, 01 Sie 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
*przeciąga się ziewając* wybaczcie usnęło mi się lekko xD
Marg dobranoc:* i o co chodzi z tą odwagą? Bo ja nie w temacie xD 2h mi z życiorysu gdzieś uciekły xD
|
|
Sob 1:29, 01 Sie 2009 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite - branoc!
Raz3r - chodzi o to, że Marg wykazała się odwagą wychodząc nocą przed dom, gdy usłyszała jakieś hałasy :P. Ja tam bym się bała xD. W końcu okazało się, że to lis :).
A ja oglądam HP.
|
|
Wysłany:
Sob 1:35, 01 Sie 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A ja nie wiem co się wokól mnie dzieje xD Poszedłem do lustra zobaczyć jak wyglądam, i już chciałem na policję dzwonić, że ktoś mi się do domu włamał xD Po głębszej analizie intruza stwierdziłem, że to ja jestem xD
Ja wyjdę, ale zależy gdzie i z kim ;) Były czasy, że z kumplami o 2 w nocy się łaziło po mieście xD (ale to okres 18-stek był). I jak HP?
|
|
Sob 1:40, 01 Sie 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ojejku... ja to bym się bała tak nocami chodzić. Z kimś to jeszcze pół biedy, może bym się skusiła, ale sama... brrr...
A HP? Hmm... no nie jest źle. Myślałam, że gorzej będzie ;). Jak dla mnie za dużo tu tego romansowania, ale przez to przynajmniej momentami śmiesznie jest :P. Bardzo byłam ciekawa, jak pokażą w filmie efekt zaklęcia Sectumsempra - myślałam, że będzie trochę bardziej krwawo (ja sobie to przynajmniej krwawiej wyobrażałam), ale źle nie było, nawet pozytywnie :D. Alan Rickman jak zwykle genialny, Michael Gambon również (kocham go za poczucie humoru xD), Tom Felton na plus i oczywiście okejka za Davida Thewlisa, jednego z moich mężów (prawdę mówiąc myślałam, że się nie pojawi w tej części :P).
Z tą częścią mi się chyba będzie kojarzyć hasło: "Harry Potter - Wyrywacz Lachonów" xDDDD.
|
|
Wysłany:
Sob 1:47, 01 Sie 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No ale w książce też o tym było trochę ;) Moim zdaniem Sectumsempra strasznie im wyszła. Ja rozumiem napięcie itd, ale jak on rzucał to zaklęcie, to stał z nim twarzą w twarz, i widział jak się rozdziera. A w filmie tak jakoś to ukrócili (pewnie dlatego, że to zbyt brutalna scena by była) No i skąd oni wytrzasnęli płonącą Norę? :shock:
|
|
Sob 1:51, 01 Sie 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r napisał: | (pewnie dlatego, że to zbyt brutalna scena by była) |
Oj, tak, na pewno - przecież dzieci to będą oglądać :P. Jak na takie realia filmowe to myślę, że nie było źle - zbudowali to napięcie, bo musieli zrezygnować z rozdzierania Malfoya na ekranie :P. Zostało mi jeszcze jakieś 40 min. do końca, jestem na tym, jak Harry wypił eliksir szczęścia - no kurcze, wprowadzili tu trochę humoru, ale po co zrobili to tak, że Harry zachowuje się jakby był lekko podchmielony? xD
Raz3r napisał: | No ale w książce też o tym było trochę |
Wiem... ale w książce mi to tak nie przeszkadzało :P. Książę jest moją ulubioną częścią, jeśli chodzi o książki - chociaż nie wiem, czy będzie tak w przypadku filmu ;).
Dodano 2 minut temu:
Raz3r napisał: | No i skąd oni wytrzasnęli płonącą Norę? |
Nie mam pojęcia. W ogóle cała ta scena z Bellą i goniącym ją Harry'm a potem Ginny... masakra xD. W ogóle niepotrzebna i niedorzeczna.
Dodano 4 minut temu:
A. I jeszcze mi się przypomniało, co mi się nie podobało. Mianowicie Tom Riddle ze wspomnienia Horacego - byłam pewna, że dadzą tam tego aktora, który grał w Komnacie Tajemnic, mogliby go troszeczkę odmłodzić i byłoby git :D. On był taki uroczy - podobał mi się xDD.
|
|
Wysłany:
Sob 2:03, 01 Sie 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 449, 450, 451 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 450 z 1000 |
|