Chomiczka dziękuję :D bardzo mi miło słyszec takie słowa :oops: :oops: :oops: *oddaje uścisk i tez daje buziaka w policzek*
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Sro 20:44, 26 Sie 2009
Lesio można drink z soczkiem pomarańczowym? 400 mi wybiła.
To co ! Teraz Toast za parę młodą ! I wszyscy razem! GORZKO GORZKO!!
_________________ Ulka, Betti, Ann ;** Kochane ; **
Korn mój małż ;**
"Urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie -szepnął.- Więź,która nas łączy, jest niezniszczalna. Nigdy nie trać w nie wiary."
"Księżyc w Nowiu" S. Meyer Wysłany:
Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. filozof Jagger Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz. Lisa Cuddy Wysłany:
Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. filozof Jagger Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz. Lisa Cuddy Wysłany:
Sro 20:45, 26 Sie 2009
Też się nie pokazałam ;) Jak na tancerkę na razie całkiem skromnie, ale jescze nie ma 22 :twisted:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
a'propos na treningach w Zielonej Górze trenerka nam pokazywała w jaki sposób należy czyścić i nawilżać tą część ciała u ogiera Twisted Evil wyobrażasz sobie co o niej mówili? Pomijając już fakt że 3/4 osób olało sobie próbę powtórzenia tego, co babka przed chwilą zrobiła :p
łoł cóż za atrakcje :p i tylko 1/4 chciała *przed 22:00*
Spojler:
zrobić konikowi dobrze :P?
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Pierwszy taniec dobiegł końca (niestety), musimy iść dalej, bo piosenek jest bez liku :D
Na początek imprezy, coś specjalnego! :D
http://www.youtube.com/watch?v=xcfQ8C7mTAY