ann, jak moja mama zaczyna robić aferę na ulicy, to patrzę gdzieś w bok, oddalam się i przyspieszam kroku, żeby myśleli, że kobieta zwariowała hahaha
Właśnie UCIEKAŁAM ! Ale ona wtedy na cały głos : Jeśli pójdziesz do przodu to będę mówiła głośniej ! I wtedy powiedziała mi że jeśli będę gapić się na telefon a nie jej słuchać (choć słuchałam) dostanę ostrą karę : Zero komputera . Wolałam już wysłuchać jej krzyki i wrzaski o byle co.. :roll:
Chasper, w chrząstce...
Ale mnie się nie da odstraszyć! Będę próbować do skutku.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 18:02, 27 Sie 2009
Chasperku, trzeba je było pozrzucać skoro Ty na środku, to miałaś prawo xDD
miałam taki plan, ale zapomniałam że moje łóżko ma takie... coś xD po bokach i nie mogłam xD podszczypywanie też na niewiele się zdało, bo zaraz rzucały się na mnie :hahaha: a ja mam makabryczne łaskotki :lol:
Flame, zaprezentuj się w starym wtedy powiem :wink:
_________________ Ubrana u Mireli : ) Wysłany:
Czw 18:20, 27 Sie 2009
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.