|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #4[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 976, 977, 978 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Syś oglądałem.. I czytałem. Życzę mu jak najlepiej, ale to chyba koniec jego kariery.. Podwójne otwarte złamanie nogi, i zerwane więzadła krzyżowe. Nie wiadomo jak nerwy, i naczynia krwionośne. Będzie mu ciężko wrócić do zdrowia.. :(
|
|
Wto 11:59, 01 Wrz 2009 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Alergii nie mam, poza tym na tych stu metrach kw. robi się mały zwierzyniec - mamy już królika trójkolorowego i teraz kotkę, hmm, dobrze, że wakacje spędzam tutaj :D.
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Wto 12:01, 01 Wrz 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja nie byłam w stanie obejrzec filmiku, a same zdjęcia wywołały u mnie mdłości... wystarczy mi że oglądałam na żywca jak tamten Chińczyk wjechał w Cisse :?
Tez się boję, że juz jest za stary zeby się odratowac ;/
|
|
Wto 12:01, 01 Wrz 2009 |
|
Syśka
Reumatolog

Pochwał: 15
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
uciekam, ale szybko wroce mam nadzieje :)
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Wto 12:06, 01 Wrz 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Syś ja oglądałem. I ładnie to nie wyglądało, ale było jedno zdjęcie, które mnie przeraziło. Jak Wasyl leży i patrzy na tą nogę zaraz po faulu. Ten ból i strach na jego twarzy.. A ten Witsel też był przerażony po tym wszystkim. Chociaż z drugiej strony Wasilewski jest twardy, i może jeszcze wróci.. Ale to już nie będzie ten sam człowiek..
|
|
Wto 12:06, 01 Wrz 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel napisał: | Alergii nie mam, poza tym na tych stu metrach kw. robi się mały zwierzyniec - mamy już królika trójkolorowego i teraz kotkę, hmm, dobrze, że wakacje spędzam tutaj |
Dlatego cieszę się, że mam tylko psa :D Ale wiesz, niektórzy wiele by dali za taki zwierzyniec (albo i większy :D)
|
|
_________________ "Może wariaci to tacy ludzie, którzy wszystko widzą tak, jak jest, tylko udało im się znaleźć sposób, żeby z tym żyć."
W. Wharton "Ptasiek"
Wysłany:
Wto 12:08, 01 Wrz 2009 |
|
scribo
Kochanka klawiatury

Pochwał: 12
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Twardy nie twardy, swoje lata ma, i watpie żeby wrócił do takiej formy ;/
mnie najbardziej zmroziło jak czytałam że tak wrzeszczał że na gornych trybunach słyszeli i że ludzie się odwracali żeby nie patrzec :?
|
|
Wto 12:09, 01 Wrz 2009 |
|
Syśka
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Chociaż z drugiej strony Wasilewski jest twardy, i może jeszcze wróci.. Ale to już nie będzie ten sam człowiek.. |
Ja niestety uważam, że to koniec kariery. Obym się mylił ale to jest cholernie poważna kontuzja i myślę, że do końca życia może odczuwać jej skutki :(
|
|
Wto 12:10, 01 Wrz 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No niestety latka lecą.. Teraz ma 29 lat, a minimum rok będzie przechodził rehabilitację, więc jeśli wróci kiedyś, to już nie na takim poziomie.. A szkoda. Pamiętam jego grę w Lechu. Był ostry, ale skuteczny ;) A tego nie czytałem o jego krzyku.. Widziałem tylko powtórkę samego faulu, i potem zdjęcia jak go opatrywali..
|
|
Wto 12:14, 01 Wrz 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mój domowy kopacz powiedział, że gdyby nie getry to pewnie by mu te nogę urwał * i tu użył niecenzuralnych słow... kilkunastu!*
|
|
Wto 12:15, 01 Wrz 2009 |
|
Syśka
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Syśka gdyby nie getry, to widok tej nogi byłby straszny. Przecież to otwarte złamanie, więc wygląda to strasznie. A ja uważam, że Witsel nie chciał go sfaulować. Przynajmniej nie go tego stopnia. Wasilewski wchodził wślizgiem, a on go nadepnął, a że stało się tak a nie inaczej, no cóż.. ryzyko zawodowe. Ale powinien ponieść dotkliwe konsekwencje za to co zrobił
|
|
Wto 12:19, 01 Wrz 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja obejrzałem to na filmie. No srogo to wygląda. Jeśli będzie w ogóle w stanie normalnie chodzić to po pewnie długiej rehabilitacji. A co do getrów - przynajmniej lekarze mają wszystkie części w jednym worku. Widziałem kiedyś kolesia chyba w MMA, który tak nogę złamał na boso.
|
|
Wto 12:19, 01 Wrz 2009 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sysiu, pewnie miał jeszcze ochraniacze, więc tez pomogły trochę...
Ja filmik obejrzałam - najgorzej wygląda to na takim jednym ujęciu z boku - ta noga jest wykrzywiona tam pod kątem prostym.
|
|
_________________ "Może wariaci to tacy ludzie, którzy wszystko widzą tak, jak jest, tylko udało im się znaleźć sposób, żeby z tym żyć."
W. Wharton "Ptasiek"
Wysłany:
Wto 12:20, 01 Wrz 2009 |
|
scribo
Kochanka klawiatury

Pochwał: 12
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ale powinien ponieść dotkliwe konsekwencje za to co zrobił |
Nie powinien. To jest ryzyko w sporcie - jest nawet taki kontratyp. Jeśli to nie jest umyślne i zamierzone to on jest czysty. Wiesz ilu bokserów, albo w ogóle trenujących sztuki walki zginęło na ringu/macie? Wsadzenie do paki, czy obciążenie kosztami przeciwników to bezsens, co innego gdyby to była akcja na mieście.
|
|
Wto 12:22, 01 Wrz 2009 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam :D
Niestety nie mogłam być na wczorajszych "Kogutkach", bo pod wieczór złapała mnie straszna gorączka: 38,5 stopnia :]
|
|
Wto 12:23, 01 Wrz 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 976, 977, 978 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 977 z 1000 |
|