Mirela zazdroszczę, ja na 8 idę, a zaraz po szkole mam trening, nie wiem jak wyrobię :?
Sro 21:17, 07 Paź 2009
Jutro na wpół do dwunastej do szkoły mam, bo znów nie mamy wuefu. nimfka, ale ja mam takich rodziców, że oni są jak Wielki Brat - wszystko widzą i słyszą...
EDIT:
Jeszcze 7 stron!
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Sro 21:18, 07 Paź 2009
Ewel, pamiętam, ze pierwszy post na tysięcznej stronie dotyczył tego, że Gorm sprzedał dzieci do Ameryki xD :mrgreen:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ewel, co za powiązanie :D Z tego co pamiętam, to na końcu był Ed Westwick... ale ubrany :mrgreen:
Rany. Tamto zamknięcie było zóe. :D
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Shitzune, to chyba w tę noc przekonałaś się o tym, że jestem zÓa :twisted:. Chociaż ze względu na późno-wczesną porę mogłam się wydać bardziej zÓa niż jestem w rzeczywistości :D.
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Sro 21:26, 07 Paź 2009