Wczoraj na przyrodzie rozbolał mnie brzuch i dostałam czegoś w stylu gorączki. Wytrzymałam resztę lekcji i niecałą historię. Potem już Ómierałam i zgłosiłam to historyczce, ona pozwoliła mi zadzwonić do rodziców i potem przyjechał po mnie tata. Tyle.
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Czw 11:09, 05 Lis 2009
Kalpana OMG ! *odpadła szczęka na ziemię * , jaki męski - i nawet był bez koszuli i to w kilku ujęciach *szuka szczęki na ziemi * !
Świetne efekty nie noo.. kurczę największy PLUS to on w tym filmie , nie będę zaprzeczać :zakochany:
Ale przy jakieś okazji trzeba go zbić za te końcowe sceny gdy całowałam się z jakąś Lasencją :mrgreen:
Ale przy jakieś okazji trzeba go zbić za te końcowe sceny gdy całowałam się z jakąś Lasencją Mr. Green
E tam - niech się całuje :P. Już się pogodziłam z tym, że ma żonę, więc to, że całuje aktorki już mi nie przeszkadza :P.
A ja muszę powiedzieć, że Jude też tu zwraca uwagę! Wcześniej liczył się tylko RDJ, ale kurcze... pasują do siebie z Jude'm jako Holmes i Watson :). Szkoda tylko, że w tej wersji trailera zrezygnowali ze sceny poduszkowej... :( Bo jak na razie myślę, że to najlepsza wersja - dużo scen indywidualnych, jak i Holmes/Watson, Rachel McAdams wygląda lepiej niż w tym bordowym gorsecie z pierwszych trailerów (wtedy to było jakby z burdelu uciekła). Wygląda lepiej, ale jednak nie jakoś super ładnie - dziwię się, że jej zrobili taką charakteryzację, skoro to piękna kobieta jest. Bardzo staro tu wygląda.
A Robert bez koszulki to się kilka razy już w zwiastunach pojawiał ;). Ale chyba tu najwięcej tego jest xD.
A widziałyście dziewczyny to? Z planu Sherlocka - najlepszy początek (mina ćpuńska + przekręcenie swojego nazwiska) i koniec (reakcja na zdjęcie bez koszulki):
Jeszcze co do akcentu - nie wiem, czy jestem dość osłuchana, żeby to stwierdzić, ale myślę, że Robert całkiem dobrze sobie radzi z angielskim akcentem w Sherlocku. Miał już możliwość posługiwania się nim przy okazji Chaplina, ale wtedy jakoś nie przywiązywałam do tego wagi :P.
Radzę szybko zamawiać bilety !
Kalpana no to za żonę go zbijmy :P Ma przecież nas piękne młode kobiety a on w okół innych będzie się obracał ?! To nie przy stoi .
Ale mnie już to powoli wali.. Tak samo jak musiałam się pogodzić z tym że JD ma swoją ukochaną , Paradis .. i ma z nią 2 dzieci .
A RDJ ma dzieci ? Bo nigdy jeszcze nie czytałam jego biografii :lol:
(filmik zaraz zobaczę)
A RDJ ma dzieci ? Bo nigdy jeszcze nie czytałam jego biografii
Ma syna :). Ale z pierwszą żoną, z obecną nie ma :P. I jeszcze ten synek ma takie osobliwe imię: Indio :D. I już ma 16 latek, więc nie taki dzieciak z niego. Już mogłybyśmy go wyhaczać, żeby móc mieć styczność z RDJ xDD.
Ostatnio zmieniony przez Kalpana dnia Czw 11:27, 05 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem czy znacie/lubicie taki program Inside the actor's studio :). Domyślam, że znacie, bo kiedyś leciał na TVN Style, a teraz chyba jeszcze na Ale Kino, którego niestety nie mam :(. Ale tam są przeprowadzane bardzo ciekawe wywiady z przeróżnymi aktorami - swego czasu był wywiad z Hugh, na pewno kojarzycie. Ja polecam (jeśli ktoś kocha RDJ) obejrzeć sobie wywiad właśnie z nim. Po angielsku, ale da się zrozumieć - mówi tu trochę o przeprawach z narkotykami, o odwyku, filmach. Polecam, polecam.
Jakby kogoś zainteresowało, to tu 1 część, resztę łatwo znaleźć:
Już jestem :)
O widzę, że panuje tu dość filmowa atmosfera ;)
Czw 11:36, 05 Lis 2009