|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #6[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 865, 866, 867 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Jeanne - hej :D
Wiesz jaką krzywdę mi zrobili? Wczoraj pojechałam, a ta do mnie ze strzykawką, skalpelem i czymś nożyczkopodobnym i to bez znieczulenia! Dzisiaj już jest dobrze, mogę przełykać i mówić, chociaż gorzej z jedzeniem xD. Jestem taka głodna... od trzech dni przyjmuję tylko płyny xD. A jutro znowu muszę jechać "na rozszerzenie ropnia" :? .
|
|
_________________ Whatever you are, don't be another brick in the wall!
Wysłany:
Pią 20:20, 06 Lis 2009 |
|
Katarzyna
Laryngolog

Pochwał: 3
Miasto: Katowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Katarzyna napisał: | Jejku, to ja nie umiałam wytrzymać xD. Jeśli chodzi o Damon to był całkiem niezły w Buntowniku z wyboru. |
Ja ogólnie lubię takie klimaty - szczególnie w wykonaniu Gilliama, cenię bajkową atmosferę jego filmów - i zawsze z przyjemnością oglądam jego filmy :). W Grimmach obsada jest świetna, na Damona mogłam przymknąć oko - w sumie to nawet nieźle zagrał braciszka-hulakę, ale wiadomo - nie on chwycił mnie za serce ;).
Buntownika mam od lat na DVD, ale jakoś się zabrać nigdy nie mogę... Chyba właśnie z powodu Damona :P.
Dodano 1 minut temu:
Słyszę, że mam przełączyła Infiltrację :P. Pójdę sprawdzić na co :D.
|
|
Wysłany:
Pią 20:23, 06 Lis 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | czymś nożyczkopodobnym i to bez znieczulenia! |
Jak to bez? Kroili cię na żywca? :shock: ALe fajniusio! Jej, że ja jedyny raz byłam w szpitalu z podejrzeniem ciąży/wyrostka/nerek i nic mi nie zrobili :( *chlipu, chlipu* Nikt mnie nie chciał brać pod nóż :( Nie wiem, czy CIę to pocieszy, ale też przyjmuję tylko płyny, bo mnie gardło boli i mam zapchany nos, więc za bardzo jeść nie ma jak O.o
|
|
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana napisał: | Katarzyna napisał: | Jejku, to ja nie umiałam wytrzymać xD. Jeśli chodzi o Damon to był całkiem niezły w Buntowniku z wyboru. |
Ja ogólnie lubię takie klimaty - szczególnie w wykonaniu Gilliama, cenię bajkową atmosferę jego filmów - i zawsze z przyjemnością oglądam jego filmy :). |
Też go lubię, ale bardziej część Monty Paythonowską :D. No i Fisher King - to naprawdę dobry film ;).
E: Jeanne - ja tam mogę oglądać jak kogoś tną, nawet jak mnie nie boli to też mogę oglądać. Dla przykładu - wczoraj podziwiałam moją ropę, która została odsączona strzykawką - wtedy nie bolało. Jak zaczyna się ból - to jest gorzej xD.
|
|
Wysłany:
|
Katarzyna
Laryngolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jak zaczyna się ból - to jest gorzej xD. |
Ale patrzmy na to z jasnej strony! Jak Cię boli, znaczy, że jeszcze żyjesz i Cię nie zabili ;)
|
|
Pią 20:27, 06 Lis 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cała Jeanne - zawsze widzi pozytywy :lol:.
Mi się jeść i palić chce, a nie xD.
|
|
Wysłany:
Pią 20:28, 06 Lis 2009 |
|
Katarzyna
Laryngolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Widzę, że mam nie ma za dużych wymagań filmowych - włączyła sobie Straszny film... Straciłam wiarę w ludzi xD.
Katarzyna napisał: | Też go lubię, ale bardziej część Monty Paythonowską |
Ja też bardzo lubię jego dokonania Pythonowskie, ale mam taki sentyment do każdego z Panów Pythonów (no, może najmniejszy do Erica), że śledzę ich popythonowskie poczynania z dużą uwagą :D. Czy to filmy, czy to wszelkie programy podróżnicze, w których lubuje się głownie Michael i Terry :P.
|
|
Wysłany:
Pią 20:30, 06 Lis 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Cała Jeanne - zawsze widzi pozytywy Laughing. |
8) Muszę wymyślić jakiś nowy tekst, bo ten mi się już wytarł :(
|
|
Pią 20:32, 06 Lis 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana - to podobnie jak ja. Do MP chyba zawsze będę miała sentyment, zarówno w całości, jak i do każdego Pythona z osobna :D.
E: Wy się bawcie w karaoke, a ja lecę coś obejrzeć ;). Do później!
|
|
Wysłany:
Pią 20:32, 06 Lis 2009 |
|
Katarzyna
Laryngolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nareszcie nadszedł długo wyczekiwany piątek :mrgreen: jak dobrze być w domu.
To był ciężki dzień, padam już na twarz, ale sił dodaje mi myśl, że teraz ponad tydzień będę mogła spędzić w domu ;-)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pią 20:56, 06 Lis 2009 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
o! super. Z powodów technicznych przegapiłam karaoke. Extra.
|
|
Wysłany:
Pią 20:58, 06 Lis 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cz3ść Juniuś.To ekstra jak masz wolny cały tydzień
|
|
Wysłany:
Pią 20:59, 06 Lis 2009 |
|
GorillA
Pediatra

Miasto: Bulowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wieczór !
Przyszłam znowu poużalać się nad sobą.
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 21:05, 06 Lis 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa, tym razem, to ja spróbuje Cię pocieszyć.
|
|
Wysłany:
Pią 21:06, 06 Lis 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick , cześć słońce ! :*
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 21:08, 06 Lis 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 865, 866, 867 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny |
Strona 866 z 1005 |
|