_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 18:43, 10 Paź 2009
Oglądałam BrzydUlę. Ale już jestem... Niestety tata chyba nie za bardzo cieszy się z mojego powrotu, bo robi mi przykrość za przykrością. Coraz bardziej mnie to dołuje. A myślałam, że to będzie taki piękny dzień...
ann, ja chyba znam tego drugiego pana, on, zdaje się, grał w Grey's Anatomy i ja go kocham :mrgreen:
Czuję się niezauważona i nie wytulona. :C
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 18:46, 10 Paź 2009
Kalpana kurczątko ! Chyba najbardziej mi Ciebie żal ze wszystkich na forum i ogólnie w realu . Strasznie mi smutno że cierpisz , nie wiesz co robić . Jesteś zagubiona !
Moim zdaniem powinnaś kierować się serduszkiem i zrobić co należy ! Ze mną by było jeszcze gorzej jakbym była w takiej sytuacji : płakałabym , rozchorowałabym się , robiłabym awanturę . Jesteś dzielna , trzymasz się dzielnie .. po prostu musisz się z kimś o tym podzielić . Moim zdaniem powinnaś się przenieść ! Jeśli masz dość Torunia i tych studiów . Ale jeszcze zastanów się czy chcesz z nich zrezygnować ze względu na dalekość - daleko od domu czy ze względu na ten kierunek . Myślę że pieniądze w tym już nie grają roli ! Liczy się Twoje szczęście !
A teraz : :przytul: x10000000000000