_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 20:27, 09 Lis 2009
Shitzune o tak!
*śpiewa(czyt. drze się):
"Jestem jaki jestem
Znam jeszcze swoje imię
Zmieniać się nie chcę
Bo taki już jestem...
Idę spać, idę spać - gdy mam dość
Idę spać, idę spać...
Ty nie ufaj nikomu
Wracaj szybko do domu
Nikomu nie patrz w oczy"*
O nic nie pytaj...
Nie pozwól, by ktoś za Ciebie decydował
Nigdy nie bój się patrzeć na niebo...
Kacha, przyjeżdżam do Ciebie JUTRO, będziemy opijać hmm... nie wiem co :twisted:
kremówka :przytul: :*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 20:30, 09 Lis 2009
hej wszystkim xD
o matko miałam dzisiaj akademię z okazji 11 listopada no i zaczęłam mówić wiersz i w trakcie mi się odechciało powiedziałam tylko połowę a nikt tego nie zauważył i normalnie prof od historii zgwałcił mi mózg :lol:
Zapijemy smutki :twisted: wiadomo z jakiego powodu, haha.
Słucham świątecznych piosenek :hahaha:
Pon 20:32, 09 Lis 2009
Przerzuciłam się z świątecznych na polskie, nie wiem co mi dziś się dzieje :mrgreen:
Pamiętam jak razem z letnim deszczem spadłeś z nieba mi,
pamiętam jak wszystko oszalało: pogoda, ja i Ty...
Czekam aż znów spadnie deszcz,
gdy całe miasto w słońcu kąpie się.
Pon 20:35, 09 Lis 2009