witam wszystkich :D
Sevir to wy codziennie macie informatykę?
Nemezis oo, to ja o 5.20 spałam smacznie
Cytat:
o a dziś na histori o 7:10 był film. i już wiem jakie były zasady bycia gejem w starożytnej grecji i czym nacierali ciało nadzy młodzieńcy przed olimpiadą
to fajne filmy oglądasz na śniadanie :twisted:
_________________ DAVID BOWIE Wysłany:
Sro 10:24, 09 Gru 2009
a dziś na histori o 7:10 był film. i już wiem jakie były zasady bycia gejem w starożytnej grecji i czym nacierali ciało nadzy młodzieńcy przed olimpiadą
nic dziwnego, że o 5.20 wstajesz, takie fajne filmy oglądasz przy ś :twisted: niadaniu
Raz3r witam, witam (nie będę skakać i tulić bo tu patrzę kolejki ;)
Sro 10:26, 09 Gru 2009
nie ma to jak całkowity olew: jem kanapkę, siedzę na forum, słucham muzyki, a ona kazała robić pracę tj.
Spojler:
Zadanie ma na celu zaznajomienie z operacjami zaawansowanego formatowania tekstu. Proszę korzystać w pracy z POMOCY wbudowanej do programu Word oraz ze strony www.liceum.ti.prv.pl/start.html (strona w przebudowie, niestety wyskakują reklamy, należy je w miarę możliwości zamykać) Proszę zapisać dokument pod nazwą Mój komputer – formatowanie.doc Proszę pracować przy włączonym podglądzie znaków
Podział materiału na rozdziały:
1.Informacje ogólne o komputerze
1.1. Informacje ogólne o moim komputerze
1.2 Zainstalowane programy
1.3 Zainstalowane urządzenia
1.4 Podział dysku na partycje
1.5 Program antywirusowy
1.6 Użytkownicy
2. Optymalizacja systemu
2.1 Czyszczenie komputera
2.2 Czyszczenie i defragmentacja dysku
2.3 Czyszczenie i defragmentacja rejestru
2.4 Defragmentacja pamięci wirtualnej
2.5 Aktualizacje automatyczne, systemowe
2.6 Przedstawienie programów z autostartu
3. Podsumowanie
3.1 Alternatywne programy użytkowe
3.2 Zalety tworzenia obrazu dysku systemowego
3.3 Moje refleksje
1. Wstaw w całym dokumencie margines dodatkowy na oprawę (0,5-0,8 cm)
2. Poukładaj w dokumencie teksty wg kolejności na stronach (patrz wyżej), zastosuj czcionkę Arial 11 lub Verdana 10. Wstaw poprawnie twardą spację w jednoliterówkach na końcu wersów.
3. Poukładaj obrazki w dwóch układach równo z tekstem oraz przyległych do tekstu(dobór układu zależy od obrazu i opisu). Pamiętaj nic nie może naruszyć marginesów.
4. Wyzeruj formatowania akapitu do podstawowych ustawień ( ustaw na 0). Sformatuj akapity stosując „odstęp przed akapitem 0 pkt. i po akapicie 6 pkt” oraz interlinie, „co najmniej 13 pkt”
5. Wstaw tytuły rozdziałów stylem nagłówek1 a podrozdziałów stylem nagłówek2. Ustaw podział strony na końcach rozdziałów, oraz podział sekcji na następnej stronie dla stron ustawionych w poziomie.
6. Wstaw na początku dokumentu stronę tytułową, a na następnej automatyczny spis treści. Wstaw numerację stron w stopce (bez numeru na pierwszej stronie)
7. Podpisz wszystkie wstawione rysunki funkcją wstaw podpis (2 metody). Wstaw na końcu pracy dodatkową stronę, umieść na niej automatyczne spisy wszystkich zdjęć, rysunków itd. oraz wypisz wszystkie użyte w pracy źródła.
:?
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
hej Raz :*
Hej Solei :*
nie mamy codziennie informatyki, tylko w środy :P
Jak mui się nic nie chcę, ja chcę iść spać :?
Sro 10:28, 09 Gru 2009
Nimfka, a no jest zimno. Przynajmniej mi xD Do tego jeszcze rano korki były na rondzie Przybyszewskiego (yyy Jana Nowaka Jeziorańskiego obecnie, ale dla mnie to zawsze będzie Przybysza xD)
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sro 10:37, 09 Gru 2009
Raz3r :mrgreen: księżniczka do dyspozycji na każde życzenie :mrgreen: , renty nie ma póki co, ale jak popracuje jeszcze z 20 lat przy komputerze to renta za chory kręgosłup się może trafi, są widoki :]
Sro 10:45, 09 Gru 2009