|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #7[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 804, 805, 806 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | zresztą ja od zawsze powtarzam, że u mnie nie istnieje meska solidarność... i podczas 'kłótni" czy kłótni to jednak stane po stronie kobiety... o ile ma rację (a jak nie to uświadomię ją przed 'kłótnią')
tzw. silna 'słaba płeć' (bo jakby faceci mieli nosić ciąże to już po 2 tygodniach [jak nie wcześniej] mieliby dość) |
Co prawda to prawda. Facet nie zniósłby nawet połowy tego cierpienia co kobieta. Dziwię się, że jesteśmy nazywane słabą płcią :mrgreen:
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | równowarta wymiana brzmi lepiej |
Nie moja wina, że teoretycy socjologii nazwali to inaczej :D
|
|
Wysłany:
Nie 18:24, 13 Gru 2009 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
ale zauważyłem jedną rzecz... dziewczyny dostają różne pierdoły i nie pierdoły częściej
(np. na przykładzie gry GW [gdzie Sal namówiłem na grę] - ja napisałem czy ktoś by mi pożyczył troche kamieni i cisza... a Sal [znaczy ja jej postacią (a bo pomagałem troche wyćwiczyć] poprosiłem czy ktoś by nie pożyczył złota.. to od jednego dostała 5 mln, drugi dał jej 100 tysięcy itp)
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Nie 18:26, 13 Gru 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
oj tak... moim zdaniem faceci są dużo mniej wytrzymali niż kobiety....
ja mam przykład na moim tacie, moja mam potrafi śmigać do pracy a po powrocie z niej ogarniać w domu i gotować z gorączką i ogólnie ostrą grypą a mój tata z katarem i chrypką twierdzi że umiera i nie wychodzi z łóżka...
|
|
Nie 18:27, 13 Gru 2009 |
|
moniia2311
Stomatolog

Pochwał: 5
Miasto: wołomin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Caellion napisał: | dziewczyny dostają różne pierdoły i nie pierdoły częściej |
Bo potrafią ładnie prosić :>
|
|
Wysłany:
Nie 18:29, 13 Gru 2009 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
margolcia-1984 napisał: | Bo potrafią ładnie prosić |
to nie to.. bo poprosiłem w takim samym klimacie w obydwu sytuacjach... i zonk
|
|
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Nie 18:30, 13 Gru 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Caellion napisał: | (np. na przykładzie gry GW [gdzie Sal namówiłem na grę] - ja napisałem czy ktoś by mi pożyczył troche kamieni i cisza... a Sal [znaczy ja jej postacią (a bo pomagałem troche wyćwiczyć] poprosiłem czy ktoś by nie pożyczył złota.. to od jednego dostała 5 mln, drugi dał jej 100 tysięcy itp) |
Aaa, więc to Twoja sprawka, spryciarzu :twisted: :*
No, ale cicho sza, mnie tu nie ma, uczę się :P
|
|
Nie 18:30, 13 Gru 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
moniia2311 napisał: | moja mam potrafi śmigać do pracy a po powrocie z niej ogarniać w domu i gotować z gorączką i ogólnie ostrą grypą a mój tata z katarem i chrypką twierdzi że umiera i nie wychodzi z łóżka... |
Ja zawsze wychodzę z założenia, że chory facet jest gorszy od chorego dzieciaka. Marudzi, umiera z powodu kataru, zrzędzi i stęka. Nie znoszę ich wtedy. Mięczaki. Nie wszyscy na szczęście, więc zwracam honor tym, co znoszą chorobę z godnością.
Ale znajdźcie mi faceta, który po dwóch etatach wróci do domu, ugotuje, zajmie się domem i dziećmi. A kobieta to ogarnie w 24 godziny i jeszcze mężowi dogodzi :lol:
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | to nie to.. bo poprosiłem w takim samym klimacie w obydwu sytuacjach... i zonk |
Bo faceci to takie zwierzątka, na które kobieta działa jak suczka na napalonego pieska. Nieważne, że nic nie wskóra, ale będzie się starał...
|
|
Wysłany:
Nie 18:33, 13 Gru 2009 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ale znajdźcie mi faceta, który po dwóch etatach wróci do domu, ugotuje, zajmie się domem i dziećmi |
idealny facet... nie istnieje
margolcia-1984 napisał: | Marudzi, umiera z powodu kataru, zrzędzi i stęka. |
facet wychodzi z założenia że jak ty będziesz chora to też będzie skakał wokół ciebie... ale założenie kończy się w realu... potem zajmuje się sobą, kumplami i meczami a nie tobą co nie? ^^
Dodano 1 minut temu:
margolcia-1984 napisał: | Nieważne, że nic nie wskóra, ale będzie się starał... |
racja dlatego w grze 'Knight Online' (coś jak World of Warcraft czy Lineage II) grałem laską i używałem imienia "Anna" a mój kumpel "Eva'
|
|
Wysłany:
Nie 18:39, 13 Gru 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Caellion napisał: | acet wychodzi z założenia że jak ty będziesz chora to też będzie skakał wokół ciebie... ale założenie kończy się w realu... potem zajmuje się sobą, kumplami i meczami a nie tobą co nie? |
Z reguły tak to mniej więcej wygląda...
Ale stękanie z powodu kataru to tak czy inaczej przegięcie. Ja rozumiem, że można źle się czuć, ale chory facet potrafi umęczyć gorzej niż stado rozwydrzonych bachorów.
Dodano 1 minut temu:
Najbardziej podobają mi się sytuacje z facetami i kobietami na drodze. Zepsuty samochód u faceta - najlepiej wlepić mu jeszcze mandat za złe parkowanie, bo stoi idiota na chodniku albo na środku ulicy. A kobieta z zepsutym samochodem - "może w czymś pomóc?" bleeeeeee
|
|
Wysłany:
Nie 18:41, 13 Gru 2009 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
whatever Pa, pa
|
|
Wysłany:
Nie 18:44, 13 Gru 2009 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
whatever papa
ale pomimo tego że faceci są momentami mięczakami (oczywiście nie wszyscy ale większość) to kobiety i tak mają dużo łatwiej w życiu :)
|
|
Nie 18:45, 13 Gru 2009 |
|
moniia2311
Stomatolog

Miasto: wołomin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Godzinę temu wróciłam z Legionowa, już jestem wykąpana bo starsznie źle się czuję i zaczynam żalować że pojechałam... ;/ Mimo to było naprawdę fajnie Krzysiek obsługiwał mnie jak dżentelment.
|
|
Wysłany:
Nie 18:46, 13 Gru 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ulka95 napisał: | Krzysiek obsługiwał mnie jak dżentelment. |
Witaj, Ulka, Cóż to za perwersyjne stwierdzenie? :>
|
|
Wysłany:
Nie 18:48, 13 Gru 2009 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
margolcia-1984 czyżbyśmy pomyśleli o tym samym?
|
|
Wysłany:
Nie 18:51, 13 Gru 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 804, 805, 806 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 805 z 1000 |
|