hattrick A jakiś konkretny utwór??? ;> Z chęcią posłucham ;)
Wto 20:04, 10 Lis 2009
Białe kłamstwa, to kłamstwa, które mówimy, by inni czuli się lepiej.
Racjonalizacje, to kłamstwa, które mówimy, by samemu poczuć się lepiej. Wysłany:
Wto 20:04, 10 Lis 2009
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Wto 20:05, 10 Lis 2009
Racjonalizacje, to kłamstwa, które mówimy, by samemu poczuć się lepiej. Wysłany:
Wto 20:07, 10 Lis 2009
agawa5 ok będę pamiętać *wypija jednym haustem*. Ale wiesz według powiedzenia po czwartym to już podłoga :lol: .
maagdaa nie wiem *ogląda się bezradnie cała we krwi* nie mam defibratora :wink:
_________________ Woman in BLACK! ''Words can hurt, you know?'' Ubranko by Me Wysłany:
Wto 20:08, 10 Lis 2009
Wto 20:08, 10 Lis 2009