_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 19:53, 22 Lis 2009
Kurcze - ja lubiłam Rose w pierwszej i drugiej serii, ale tu mnie wkurzała. Nie mogłam na nią potrzeć - wygląda jakby zaraz miały wypaść jej zęby xD (naprawdę miałam takie wrażenie xDDD).
No, ale z resztą się zgadzam w 100% :D. Odcinek 10. jet rewelacyjny, uwielbiam, jak Doctor ma styczność z grupą ludzi, bez udziału jego towarzyszek - dlatego też uwielbiam jeszcze Planet of the Dead, bo tam jest podobnie :D.
Kurcze... strasznie było patrzeć na tych ludzi - w sytuacjach strachu odsłania się ich mroczna strona. Robią, a nie myślą, byle tylko zachować choćby pozory bezpieczeństwa.
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 20:00, 22 Lis 2009
Nie 20:41, 22 Lis 2009