Nemezis, no jasne, że widziałam! Oj, coś ten Owen mi się nie podoba... naprawdę mi się nie podoba...
A Mark! Kwik! Kwik kwik kwik! Biedna Lexie :lol:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ja widziałam chyba pierwsze dwa odcinki szóstego sezonu GA i się jakoś zniechęciłam, ale podobno potem się rozkręca? Na pewno obejrzę, mam zamiar nadrobić wszystkie sezony, bo oglądałam wybiórczo z koleżanką/współlokatorką, która to uwielbia. Tylko w ostatnim czasie ogląda sama w domu, a nie ze mną :evil:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 16:45, 23 Lis 2009
Ja myślałam, że ta sprawa z córką będzie się ciągnęła tygodniami, że Lexie będzie miała jakieś zastrzeżenia, a tu rach, ciach ciach.
A bardzo mi się podobał ten odcinek, kiedy Derek rysował guza na ścianie, to było urocze :mrgreen:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
m-s wytęż komórki wróć myślami do HuKa i do waćpanny o swojskim nicku [H]ouse xD
Spojler:
Mark Mark kffffffffffik! omg! on będzie dziadkiem a Sloan i Lexie wyglądaja wiekowo jak siostry O.O ale tekst " albo ją wywalisz albo koniec z seksem " <3 i to jak sobie ucieła palca ...nie podoba mi się Owen i szeff....
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Pon 16:51, 23 Lis 2009
witam :wink: już po pracy, oho, rozmowa o GA, jakoś nigdy nie lubiłam medycznych seriali i jak to zwykle bywa "trafiła kosa na kamień czyt. "trafił uparciuch na House'a" :wink: nie przeszkadzam :wink:
_________________ DAVID BOWIE Wysłany:
Pon 16:56, 23 Lis 2009