|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #7[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 413, 414, 415 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
hattrick napisał: | pewien ktos miałw tym tygodniu dwa ważne święta |
ooo, to gorsze niż House'owe metafory sportowe :P
Cytat: | le Soleil, *opadła szczęka* Jak Ty to w Corelu zrobiłaś? O.O
No nic, może kiedyś się nauczę xD
Mój tata najczęściej w corelu robi wzory do maszyn haftowniczych Smile Albo reklamy do swojego sklepu z komputerami. Ewnetualnie nagłówki na moje blogi lub blogi koleżanek xDJest informatykiem Smile Ale ubranka uparłam się, że robię sama. Są beznadziejne w porónaniu z całą resztą, ale ja uważam, że grunt, bo moje Smile No, ale ja się zaczęłam tym interesować kilka miesięcy temu xD |
jakby co to ja się chętnie podzielę wiedza tajemną, która wcale tajemna nie jest ;) a po paru miesiącach w corelu to ja jestem pod wrażeniem :shock:
|
|
Czw 18:01, 26 Lis 2009 |
|
le Soleil
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Diane
Dermatolog

Miasto: Słupsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
le Soleil napisał: | ooo, to gorsze niż House'owe metafory sportowe |
no dzięki :lol:
|
|
Wysłany:
Czw 18:02, 26 Lis 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Wszystko. Kiedy małże itd. |
No małże chyba w sobotę a jutro wieczory...ale ja nie wiem...to do Chomiczki albo Korna trzeba się zgłosić
|
|
Wysłany:
Czw 18:02, 26 Lis 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Diane
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Diane ja tak samo , i teraz potrzebuję czegoś nowego...
NAPRAWDĘ NIKT NIE ZNA ?
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Czw 18:05, 26 Lis 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ulka95 napisał: | No małże chyba w sobotę a jutro wieczory...ale ja nie wiem...to do Chomiczki albo Korna trzeba się zgłosić |
kurteczka...
|
|
Wysłany:
Czw 18:06, 26 Lis 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | le Soleil napisał:
ooo, to gorsze niż House'owe metafory sportowe
no dzięki |
hehe, w sensie, że nadal nie wiem o co chodzi, ale absolutnie nie nalegam na wyjaśnienia ;)
Cytat: | maagdaa, no właśnie nie. Jak szukam fotek to wpisuję w google. I chyba tyle.. |
ja też...
Cytat: | le Soleil, pod wrażeniem? Chyba tym złym? No bo co to niby jest? *wskazuje na swój banner i avek* Napisy dodawałam w Picassie, bo dopiero dziś skumałam jak je edytować xD |
dobra, dobra, już ja wiem swoje, a masz przed sobą jeszcze dużo fajnej zabawy z corelem to tylko się cieszyć ;)
|
|
Czw 18:06, 26 Lis 2009 |
|
le Soleil
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune, Ty też nie znasz ? :>
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Czw 18:08, 26 Lis 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Moje schizy osiągnęły punkt krytyczny - swoje decyzje uzależniam od głupiej aplikacji w facebooku. Z każdym dniem ze mną gorzej... |
Zrobiłaś sobie quiz "Którą laską z literatury jesteś"? :wink:
le Soleil napisał: | hehe, w sensie, że nadal nie wiem o co chodzi, ale absolutnie nie nalegam na wyjaśnienia |
i ło to chodzi. :mrgreen: Jutro się dowiesz.
Macie pozdrowienia od Draco :wink:
maagdaa, chodzi np. o to :arrow: http://www.fanpop.com/welcome
|
|
Wysłany:
Czw 18:09, 26 Lis 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Diane
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Idę się uczyć może wpadnę potem pa
|
|
Wysłany:
Czw 18:11, 26 Lis 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ulka95, :papapa:
|
|
Wysłany:
Czw 18:12, 26 Lis 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Zrobiłaś sobie quiz "Którą laską z literatury jesteś"? |
Nie, rzadko robię testy, bo otwieram fb w Operze, a Opea nie obsługuje tego skryptu (nie obsługuje też skryptu, który pozwala przesyłać gifty na farmie, więc przepraszam, że się nie odwdzieczam, btw, dziękiza renifera :D)
Weszłam w aplikację "How good your tomorrow will be?" i zakładam różne opcje, po czym odświeżam i sprawdzam. Na razie przoduje opcja "nie iść do szkoły, pisać ficka i czytać Ferdydurke".
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Czw 18:12, 26 Lis 2009 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 413, 414, 415 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 414 z 1000 |
|