z tym pisaniem to w pracy wykorzystuje mnie szef, pisze wszystko, oststnio opisywała technologię zakładu kamieniarskiego i stacji dializ, nie mówiąc o wszystkich pismach urzędowych ;) dobrze ma ze mna ten mój szef ;)
Dodano 1 minut temu:
Raz3r napisał:
Ja tam w sumie nic nie potrzebuję;p Tak pytam Smile Mam jedno wypracowanko do napisania, ale muszę sam się tym zająć Wink I pomocy nie chcę żadnej.
to się chwali :D w razie czego jestem do dyspozycji ;) (ale autopromocja :P
_________________ DAVID BOWIE Wysłany:
Pią 15:34, 27 Lis 2009
Witam :D
Męczarni z przeziębieniem ciąg dalszy, ale pociesza mnie myśl, że zaczyna się weekend 8)
Pią 15:36, 27 Lis 2009
Dzięki, będę pamiętać ;) Jak jeszcze pojmiesz i wytłumaczysz mi po ludzku zasadę działania systemu przerwań w procesorze Z80, to będę Cię na rękach nosił xD
le Soleil pytam bo mam tez napisac wypracowanie na niemiecki,ale już się zapisałam na kółko w poniedziałek i tam mamy to pisać także myślę, że nie będzie problemów. :] A co do angielskiego to nawet mi dobrze idzie :)
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 15:39, 27 Lis 2009
Dzięki, będę pamiętać Wink Jak jeszcze pojmiesz i wytłumaczysz mi po ludzku zasadę działania systemu przerwań w procesorze Z80, to będę Cię na rękach nosił xD
nawet moje boskie moce są ograniczone :lol:
Pią 15:40, 27 Lis 2009
Pią 15:43, 27 Lis 2009
e Soleil pytam bo mam tez napisac wypracowanie na niemiecki,ale już się zapisałam na kółko w poniedziałek i tam mamy to pisać także myślę, że nie będzie problemów. krzywy A co do angielskiego to nawet mi dobrze idzie
a ja z niemieckiego miałam piątkę w liceum ale to prehistoria (sprzed dinozaurów) i nic nie pamiętam, pewnie dlatego, że nigdy nie lubiłam niemieckiego to chyba było w "Nieustraszonych Braciach Grimm": "Niemiecki - język w którym każde słowo brzmi jak wyrok śmierci" :lol: (bez urazy oczywiści dla wszystkich, którzy lubią niemiecki;)
Pią 15:44, 27 Lis 2009
Ulka95, haha, uwielbiam to video, już mnie wcale nie przeraża, ale za pierwszym razem umarłam na zawał :D
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
a ja z niemieckiego miałam piątkę w liceum ale to prehistoria (sprzed dinozaurów)
Nie żartuj :mrgreen:
Cytat:
"Niemiecki - język w którym każde słowo brzmi jak wyrok śmierci" Laughing
W sumie to prawda, wystarczy si wsłuchać :lol:
Pią 15:49, 27 Lis 2009
Ula, to już dziś! :D Ciesz się i raduj! Ja już bym nie mogła usiedzieć na miejscu...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 15:50, 27 Lis 2009
No właśnie: wyczekiwany przez wszystkich koncert FL :mrgreen:
Pią 15:52, 27 Lis 2009