|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #8[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 771, 772, 773 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Żanetko, mówisz już o matmie, prawda? :)
Mała kosztowała 45, a duża 10 złociszów, tak dziwnie. Byłam pewna, że źle mi wyszło, bo takie to... nieprawdopodobne.
|
|
Czw 15:41, 14 Sty 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Salciu, tak o tym mówię.
Z tego co się orientuję, to tak mi wyszło i z matmy wszystko mam ok.
Jeszcze dojdzie do tego, że "niby-humanistka" lepiej napisała test matematyczno-przyrodniczy :mrgreen:
|
|
Czw 15:43, 14 Sty 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
dziwna odpowiedź... jeśli dobrze wam wyszło to jakiś jełop musiał to układać... bo to jest nierealne by małe coś kosztowało 45 zyla a duże o 35 mniej czyli 10
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Czw 15:45, 14 Sty 2010 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cal, bo to test Operonu... Operon w świecie wydawczniczym słynie z wszelakich błędów.
|
|
Czw 15:48, 14 Sty 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nem, ta bywa :lol:
Ja już niestety muszę lecieć, wpadnę później, pa :papapa:
|
|
Czw 15:49, 14 Sty 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry :)
|
|
Czw 15:52, 14 Sty 2010 |
|
Pattttti
Lekarz rodzinny

Pochwał: 2
Miasto: Tarnów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: | Urodziłam się niezdarą jedyne sporty w jakich się odnajduje to ręczna kosz i unihokej to że na lekcjach gramy tylko w siatkówkę i mamy lekkoatletykę to nie moja wina ćwiczę na wf i się staram ale po prostu mam inne uzdolnienia |
Ja także nie umiem się odnaleźć na wf-ie, tylko w przeciwieństwie do Ciebie- żadna dyscyplina nie jest moją mocną stroną. Moim zdaniem paranoją wf-u jest to, że ktoś, kto nie umie grać, jest na siłę wpychany do jakiejś drużyny i jak coś mu źle wyjdzie, np. odbicie piłki, musi się liczyć z chóralnym wyśmianiem. Znam takie przypadki, gdzie uczniowie robią wszystko, aby nie ćwiczyć na wf-ie, ponieważ po prostu- nie mają do tego daru.
Albo wziąć jako przykład otyłego ucznia. Jeżeli jest to wada genetyczna, to za jakie grzechy musi on wysłuchiwać niemiłych słów, podczas np. biegów na czas? Po pierwsze jest oceniany w normach normalnego, zdrowego, wysportowanego człowieka, a po drugie takie nastawienie klasy po prostu- zniechęca człowieka do tego przedmiotu.
Grając w siatkówkę (katujemy ją już przez cały rok) stojąc na danej pozycji nikt do mnie nie podaje. Sam tego chciałem i się z tego cieszę. Przez pół roku pokazywałem, że nie umiem grać i teraz klasa tak reaguje, co mnie bardzo cieszy. Ja powiem szczerze- nie rozwijam się podczas wf-u, a jak odbiję błędnie muszę się śmiać sam z siebie, gdyż jeżeli będę obrażony, to reakcja kolegów będzie spotęgowana...
|
|
Czw 15:58, 14 Sty 2010 |
|
nigide
Immunolog

Pochwał: 8
Miasto: Lidzbark Warmiński
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
też nigdy mi dobrze z wfu nie szło.. zawsze 3 dostawałem i to często z 'łaski'... szkoda że na wcześniejszych latach nie ma tak jak jest na studiach że każdy sobie wybiera jaki chce wf to co mu odpowiada i cały rok to robi... ja na calanetiks chodzę przynajmniej się rozruszam...
ale moj kumpel tez ma troche racji: 'ale jezli nie bedzie mial ruchy nigdy sie nie zmieni przytyje ejszcze bardziej mowie o tych co nie maja wady genetycznej
16:03
a bez walki nie zmieni sie ncizego'
Dodano 2 minut temu:
"Ludzie nie mogą czegoś zyskać,jeżeli czegoś nie pośwęcą"\Aby coś uzyskać ,musisz dać coś o takiej samej wartości-takie jest prawo równorzędnej wymiany...
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Czw 16:12, 14 Sty 2010 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Och, wf w liceum - to stanie nieruchomo podczas gry w siatkówkę... bleh.
Pamiętam komentarz mojego wuefisty (dotyczący całej klasy): "ta piłka leci i płacze...".
A na studiach chodziłam na aerobik, pilates - i było super.
Poza tym uwielbiam jeździć na łyżwach i konno - więc COŚ TAM umiem.
A i tak szkolny wf był koszmarrrrem.
|
|
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia
Wysłany:
Czw 16:16, 14 Sty 2010 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
U mnie też. -15...
A za parę minut ruszam w drogę do domu... :(
Brrr.
|
|
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia
Wysłany:
Czw 16:24, 14 Sty 2010 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej hi! Szukam chętnych na spędzenie ze mną szalonej nocy skacząc do muzyki Farben Lehre + Tabu + Hurt + Dritte Wahl + Chemical Garage...czy ktoś chętny?
|
|
Wysłany:
Czw 16:26, 14 Sty 2010 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 771, 772, 773 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 772 z 1000 |
|