sinaj Hej ;* *bierze sinaj na barana i podskakuje* :D
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 17:08, 23 Gru 2009
woow! *próbuje złapać równowage* ;D skąd to przemiłe powitanie? ;*
grr, Wam też forum chodzi jakby chciało, a nie mogło?
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sro 17:10, 23 Gru 2009
no wiesz sinaj te płatki troche spowalniają chód, przecież ślisko jest i trzeba uważać jak sie chodzi
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 17:12, 23 Gru 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 17:14, 23 Gru 2009
sinaj a tak mi sie zrobiło wesoło jak przyszłaś :)
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 17:14, 23 Gru 2009
maybe, myślałam, że mnie nie będzie, bo w srody dosc pozno korepetycje kończe, a dzisiaj nie było(przeszłam pół miasta w dwie strony na darmo..)
A co u Ciebie?
Ostatnio zmieniony przez sinaj dnia Sro 17:17, 23 Gru 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sro 17:16, 23 Gru 2009
Doma- dzięki. Zobaczę czy pójdzie :) bo już jestem zdesperowana...
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Sro 17:16, 23 Gru 2009
Sro 17:17, 23 Gru 2009
no wiesz sinaj te płatki troche spowalniają chód, przecież ślisko jest i trzeba uważać jak sie chodzi
a myślałam, ze chociaż tutaj bedzie spokojnie i przytulnie ^^
Sro 17:18, 23 Gru 2009
A u mnie? No jakoś leci. Byłam dzis kupić prezent mamie i na obchody po mieście z przyjaciółkami i na gofrach :D
Sro 17:19, 23 Gru 2009