ToAr w takim momencie?! Ja tu nawiązuję nowe znajomości, a Ty... :cry:
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Czw 20:36, 31 Gru 2009
ToAr nie zamykaj bo alhambara przestanie tańczyć!
Nemezis możesz przynieść alkohol :P
Czw 20:37, 31 Gru 2009
ToAr nie! ja sie nie zgadzam ! nie chce spędzić sylwestra z rodzicielką przed jakimś durnym filmem tylko z moją forumową rodzinką *chwila na pomachanie wszystkim*
po moim trupie o!
*po skończonej przemowie siada grzecznie w kącie*
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Hej hattrick :D
Widzę, że nuty się nie przydały, ale powiedz tylko, czy były do tej piosenki :)
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Bawcie się dobrze i szczęśliwego Nowego Roku !
Pa pa robaczki. ;*
Do napisania pojutrze. ;)
Jutro jedę na nartki :jupi:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Czw 20:38, 31 Gru 2009
*yeah, yeah, dobrze jest być tu... yeah, imprezę czas zacząć już!*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Czw 20:40, 31 Gru 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
idziemy grać w gry, choć coś nie na kompie :P
Za jakiś czas wrócimy :*