Pizza była jak zawsze znakomita, tylko jak to zwykle bywa- zbyt mało :(
Załączam zdjęcie, coby was pokusiło :twisted:
alhambra a jak tam Twoje świętowanie? Co się ogólnie działo? :D
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Czw 22:01, 31 Gru 2009
Siostro, jestem po Twojej stronie, forever and ever ;*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Czw 22:03, 31 Gru 2009
Junius dzielcie się, bo jutro będzie nowa, świeża :D
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Czw 22:03, 31 Gru 2009
alhambra a jak tam Twoje świętowanie? Co się ogólnie działo?
A dzięki, spoko było, piliśmy, tańczyliśmy, ja się rozebrałam do naga i rzuciłam na ToAra, potem mnie zbesztali za to - tak w skrócie.
Pizza smacznie wygląda z tą ilością sera :D
Dodano 1 minut temu:
Junius napisał:
Siostro, jestem po Twojej stronie, forever and ever ;*
I know, my sweet :serducho:
Proszę, nie puszczaj mi tego, bo wiesz, co będzie...?
wróciłyśmy :*
7 stron zdążyliście napisać :shock:
Zagrałyśmy w Cluedo - Sevir oczywiście wygrała :? :P
Czw 22:06, 31 Gru 2009
A ktoś umie układać pasjansa? Ja tylko nauczyłem się zegarowego... :D
Czw 22:08, 31 Gru 2009
Proszę, nie puszczaj mi tego, bo wiesz, co będzie...?
Czyżby to, co ze mną w tym momencie? haha, lecę po kolejnego drinka, bo trzeźwieję i zaczynam zasypiać ^^
nimfka :* miśki, wróciłyście do nas :serducho:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Czw 22:09, 31 Gru 2009