|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #8[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 404, 405, 406 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | alhambra,teraz nie,ale przyjda z rana jacyś niepełnoletni i sobie pomyślą |
Ja nie będę pytać, ile wypili co niektórzy niepełnoletni dziś w nocy :lol:
|
|
Wysłany:
Pią 0:37, 01 Sty 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Wiec drodzy forumowicze w nastającym roku życzę wam duzo Housa, seksu, Huddy/Hilsona/Hamerona, seksu i tego, co sobie sami chcecie.
Wygląda na to, że z tego towrzycha będę najbardziej trzeźwa, bowiem stwierdziłam, że szampan mi nie smakuje, wiec wypiłam pół kieliszka, reszte oddałam bratu, tzn. resztę z tego, co idąc wylałam na siebie :D i bedę teraz pić picolo!
|
|
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | więc nie waż się normalnieć | To mi na razie nie grozi, nawet jeśli bym bardzo chciała :P
Marguerite trudne pytanie, haha. Pochwal się co wypiłaś :>
Ja tylko pięć drinków i dwie lampki szampana, ale na mój organizm działa nawet niewielka ilość alkoholu więc... Sami sobie dopowiedzcie. Generalnie zaczyna robić mi się niedobrze, mam nadzieję, że nie będzie za dużego kaca, bo mam zamiar normalnie funkcjonować, obudzić się o dziewiątej i witać Nowy Rok z Lisą (jeśli jest w Los Angeles oczywiście) ... (Marguerite tutaj masz mały przykład mojej nienormalności)
Ulka, dziękuję za zaproszenie ;* mam jednak nadzieję, że przyszłego Sylwestra nie będę musiała spędzać samotnie.
Raz3r napisał: | Juniuś, Normal is overrated | Fakt, masz całkowitą rację :P hmm, skoro mnie taką chcesz, to nie ma sensu się zmieniać xD
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r napisał: | Szczęśliwego nowego roku |
jeśli to również do nas, to nawzajem :wink:
|
|
Wysłany:
Pią 0:39, 01 Sty 2010 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Junius, wyśle Ci to przez PW ile i w jakich ilościach xD
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Pią 0:39, 01 Sty 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marg, a mi?
|
|
Wysłany:
Pią 0:40, 01 Sty 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Junius napisał: | dziękuję za zaproszenie ;* mam jednak nadzieję, że przyszłego Sylwestra nie będę musiała spędzać samotnie. |
Polecam się!
Marguerite też chcę wiedzieć! o.O xD
jeanne napisał: | Wiec drodzy forumowicze w nastającym roku życzę wam duzo Housa, seksu, Huddy/Hilsona/Hamerona, seksu i tego, co sobie sami chcecie.
Wygląda na to, że z tego towrzycha będę najbardziej trzeźwa, bowiem stwierdziłam, że szampan mi nie smakuje, wiec wypiłam pół kieliszka, reszte oddałam bratu, tzn. resztę z tego, co idąc wylałam na siebie i bedę teraz pić picolo! |
Ej! Ja też nie piję alkoholu! Picolo, sok pomarańczowy i cola to moje napoje :mrgreen:
:hahaha: Świetne życzenia :twisted: I Ty chcesz odejść od zÓa? To niewykonalne. No więc nawzajem. W mordę... dlaczego ja nie potrafię składać jakichś specjalnych życzeń noworocznych? (pisze hat)
|
|
Wysłany:
Pią 0:42, 01 Sty 2010 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, Tobie też :*jesli chcesz xD
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Pią 0:42, 01 Sty 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ko[H]ani - wszystkim, bez wyjątku, życzę samych dobrych dni, dużo zapału i duuuuuuużo nadziei: na lepsze, na większe, na szybsze, na bardziej zÓe, na bardziej wypasione, na wszystko, co tylko sobie zażyczycie.
Ściskam Was bardzo cieplutko i noworocznie :przytul:
|
|
Pią 0:43, 01 Sty 2010 |
|
lizbona
Diabetolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka, nawzajem ;) No ale ja obstaję przy tym, że najlepsze fajerwerki w Polsce, to tylko w stolYcy :twisted: Jakiś facet prawie rękę stracił :roll: No ale tak to jest, jak ukończyło sie zaledwie podstawówkę i ma się zero wyobraźni. (pisze hattrick)
|
|
Wysłany:
Pią 0:44, 01 Sty 2010 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lizbona dziękujemy i Tobie również życzymy wszystkiego, co najlepsze ;* niech Nowy Rok będzie lepszy od poprzedniego, niech spełnią się wszystkie Twoje marzenia ;-)
Marg, czekam na PW, sasasa :twisted:
Niedobrze mi, help xD
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pią 0:45, 01 Sty 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej Lizbono :* Tobie również wszystkiego naj ;)
|
|
Pią 0:45, 01 Sty 2010 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lizbona, i nawzajem :przytul: Czy i Ciebie pożarł jakiś potwór, że dawno nie wchodziłaś? :wink: A ja życzę Ci tego, co życzyła jeanne :twisted: bo to najlepsze życzenia, jakie w życiu słyszałam (pisze Ulka i hattrick)
|
|
Wysłany:
Pią 0:46, 01 Sty 2010 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 404, 405, 406 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 405 z 1000 |
|